Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש!~ נראה מעולה

מכיוון שאני מחפש גם לקנות אוטו חדש במינימום עלות יש לך מושג כמה עולה הגרסא הידנית של הסקודה ואם היא באה גם ב75 כ"ס ?

פשוט לא היה לי זמן להיכנס אליהם היום.

המחירון הרשמי של הסיטיגו 75 כ"ס ידנית הוא 65K. המשלוח הראשון של הרכבים שהגיע לארץ הגיע ללא מערכת הבלימה האוטומטית "סיטי סייף", ולכן על הרכבים מהמשלוח הזה אמורים לקבל 1,000 שקלים הנחה.

המשלוח הבא אמור להגיע רק בשנה הבאה כבר ולפי מה שהבנתי מהם והרכבים במשלוח הבא אמורים כבר להגיע עם ה"סיטי סייף".

פורסם

למה קנית דווקא אותה ולא את הפאביה בשביל עוד 10K?

אני אישית הייתי מעדיף לקבל יותר רכב, למרות שהצריכה היא 1\14 בנסיעה רגילה.

תהנה איתה, 1\19 כנראה כי זה תיבה אוטומטית (או רובוטית, לא יודע מה כבר).

במידה וזה האמת, זה נתון מצויין! מעניין כמה יהיה אחרי שיפתח המנוע.

פורסם
המחירון הרשמי של הסיטיגו 75 כ"ס ידנית הוא 65K. המשלוח הראשון של הרכבים שהגיע לארץ הגיע ללא מערכת הבלימה האוטומטית "סיטי סייף", ולכן על הרכבים מהמשלוח הזה אמורים לקבל 1,000 שקלים הנחה.

המשלוח הבא אמור להגיע רק בשנה הבאה כבר ולפי מה שהבנתי מהם והרכבים במשלוח הבא אמורים כבר להגיע עם ה"סיטי סייף".

אני אוסיף ואגיד שלמיטב דעתי יש רק רכבים בודדים שנשארו מהמשלוח האחרון בארץ בדגמים וצבעים ספציפים. גם המשלוח הבא שמגיע בינואר הוא ללא City Safe ורק במשלוח של מרץ כל הרכבים יגיעו עם המערכת הזו. זה מה שנאמר לי בסוכנות בזמן שהזמנתי לפני שבועיים.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם
עכשיו שמתי לב :)

מחכה שתעדכן... למרות שאני די בטוח בזה ;)

מבדיקה:

הכפתור שלטענתך מבטל את ה-CS, הוא הכפתור שמבטל ESP. אין אפשרות לבטל את ה-CS (לפחות לא בגרסאות שמגיעות לארצנו), צר לי מאוד לאכזב אותך / אתכם, כך שטעיתם :wink:

לגבי מלאי,

רכבים בודדים נשארו במלאי. משלוח הבא (עם CS) ינחת כאן בסוף דצמבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ניר, אני לא מנסה לבאס אותך אלא רק להבין את הרציונל. אתה מוכן להתפשר על גיר מעצבן בשביל תחושת איכות שנובעת משילוב צבעים, איכות חומרים והרכבה, ברכב שהוא בפירוש לא מאובזר (אפילו שהסיטיגו קצת יותר מאובזרת מהמי). זה לא קצת מוזר? הרי באותו מחיר יכולת לקנות סופרמיני משומשת בת שנה-שנתיים ולקבל הרבה יותר אוטו, או כאמור קיה פיקנטו חדשה שיש לה גיר אוטומטי נורמלי, רמת אבזור גבוהה משמעותית ואחריות יותר מקיפה. למה אפילו לא עשית נסיעת מבחן?

יש לסיטיגו יתרון בוהק מעל כל אלו שהצעת - חיסכון עצום בצריכת הדלק לעומת הסופרמיני ובטח ובטח שלעומת הפיקנטו האוטומטית!

מדובר פה על חסכון של אלפים רבים של שקלים בכל שנה. (למרות שאת רוב החסכון הוא יוציא על הביטוח היקר של הסקודה)

פורסם
יש לסיטיגו יתרון בוהק מעל כל אלו שהצעת - חיסכון עצום בצריכת הדלק לעומת הסופרמיני ובטח ובטח שלעומת הפיקנטו האוטומטית!

מדובר פה על חסכון של אלפים רבים של שקלים בכל שנה. (למרות שאת רוב החסכון הוא יוציא על הביטוח היקר של הסקודה)

אני לא יודע מהוא הביטוח של הפיקנטו אבל אני משלם 4000 ש"ח מקיף + חובה על הסיטיגו לשנה לכל נהג מעל גיל 24 כולל חדש תמורת ישן בשנה הראשונה וטוטלוס מ50%. נראה לי זה סביר יחסית

מבדיקה:

הכפתור שלטענתך מבטל את ה-CS, הוא הכפתור שמבטל ESP. אין אפשרות לבטל את ה-CS (לפחות לא בגרסאות שמגיעות לארצנו), צר לי מאוד לאכזב אותך / אתכם, כך שטעיתם :wink:

לגבי מלאי,

רכבים בודדים נשארו במלאי. משלוח הבא (עם CS) ינחת כאן בסוף דצמבר.

דווקא לא אכזבת, זה הסביר מדוע אין לי כפתור ניתוק ESP ברכב :)

בסוכנות שרציתי להמתין לרכב עם סיטיסייף דצמבר לא עלה על הפרק, אני לא יודע איזה דגמים מגיעים בדצמבר אבל לפחות מה שאני חיפשתי לא היה שם לפי מה שנאמר לי והרי אין אינטרס לא למכור כמובן (75 כ"ס רובוטית לא משנה הרמת אבזור). אני ידעתי שהייתי צריך לחכות עד מרץ בשביל לקבל רכב כזה עם סיטיסייף אבל אולי מלפני שבועיים דברים השתנו

פורסם

ביררתי לגבי ידנית והמשלוח שמגיע בינואר כולל סיטיסייף.

אגב, הסתכלתי בספר הוראות של הרכב באנגלית ובפירוש כתוב שם שהלחצן ליד ידית הגיר ושקע 12 וולט מיועד לניתוק סיטיסייף. בשני רכבים שראיתי באולם תצוגה, לא היה שם שום לחצן בכלל.

פורסם
ביררתי לגבי ידנית והמשלוח שמגיע בינואר כולל סיטיסייף.

אגב, הסתכלתי בספר הוראות של הרכב באנגלית ובפירוש כתוב שם שהלחצן ליד ידית הגיר ושקע 12 וולט מיועד לניתוק סיטיסייף. בשני רכבים שראיתי באולם תצוגה, לא היה שם שום לחצן בכלל.

כנראה בגלל שמגיע ידנית אז המשלוח הזה לא היה רלוונטי לגביי

פורסם

תתחדש שילוב צבעים מצוין וגורם לסלון להיראות עשיר,דווקא תא המטען שלה הכי גדול בקטגוריה,בפנדה אין בעיה של קניות,לכן איני חושב שתהיה בתא מטען של הסיטיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חיסכון עצום מול סופר מיני?

חיסכון של אלפים רבים של שקלים בשנה? :shock:

אתה נוסע מליון ק"מ בשנה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש - מכונית חמודה מאוד והצבע בפנים מוסיף מאוד. מה שפחות אהבתי אלה המדבקות הלבנות שנראות לגמרי לא מתאימות (לפחות או כשמדובר על הצבע שלך). סע בכיף!

• תוכן חדש...