Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה ב-112K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המומנט נמוך מאוד בהשוואה למשפחתומטיות 1.6 אחרות, מדובר במומנט של סופר מיני ולא של רכב משפחתי.

לגיר יש לפחות אפשרות לתפעול ידני (טיפטרוניק)?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
@bar72 אז הוא קצת יותר עגלתי מכל השילובים של קטן-טורבו-רובוטי, אבל יש אנשים שיעדיפו את האסטרה. הגיר הוא אוטומטי רגיל ונוח משמעותית מDCT/DSG/TCT וכו' בנסיעה בעיר ובפקקים.

לא רק משילוב של טורבו/רובוטי. הוא פשוט לא מספק ביחס למשקל הרכב. לגבי נסיעה בעיר - הוא שאמרתי.

כי בעליות המטורפות בארץ היא לא תסחוב, נכון?

כי אתה חייב לצאת נגד מה שאני כותב, נכון?

הרכב באמת מרגיש חלש בפרויד, אין לי מושג איך קונצרן ענק כמו GM מסתפק בגיר הזה.

אכן כן, לכך כיוונתי. אלכס - אתה מוזמן לנסות, ועדיף עם עוד איזה נוסע או שניים ברכב. תחזור לדווח. ואגב, זה לא שבכביש המהיר הוא מרגיש שרירי...

מי שלא נהג ברכב, שלא יביע דעה על המנוע והביצועים סתם. המנוע 1.6 עצל והביצועים שלו בינוניים ועוד היית עדין. לחלק גדול מהנהגים בארץ זה לא מפריע, לי כן. ד"א, לאלו שלא סובלים את התיבות כפולות המצמדים, יכולים לרכוש את האסטרה 1.4 טורבו עם גיר אוטומטי פלנטרי ולהנות מרכב עם ביצועים הרבה יותר טובים מה- 1.6 ואם הם לוקחים הלוואה מדובר בעוד 200 ש"ח לחודש :wink:

אכן צודק. גם לגבי הבינוניות של הביצוע וגם לגבי עדיפות הטורבו ביחס למחיר.

בכל אופן נשמע כמו רכב מפנק ביחס למחיר, אבל 13.3, מומנט נמוך, לא כיף.

אני יכול לדמיין מה קורה כשרכב כזה צריך להשתלב בכביש מהיר בארץ, כל הנהגים בכביש המהיר יעשו לו דווקא והוא לא יוכל לתת Fight. הוא יאלץ לחכות לנצח או פשוט להתפרץ.

לא רק בשבילי הוא נמוך, גם בשביל אנשים מבוגרים שרגילים ליפנית מקבילות, נניח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כי אתה חייב לצאת נגד מה שאני כותב, נכון?

ממש לא נכון.

אכן כן, לכך כיוונתי. אלכס - אתה מוזמן לנסות, ועדיף עם עוד איזה נוסע או שניים ברכב. תחזור לדווח. ואגב, זה לא שבכביש המהיר הוא מרגיש שרירי...

לא נהגתי על אף רכב ב 10 שנים האחרונות שהיה כ"כ חלש שלא עלה בעליות.

אני זוכר כמה התלוננו על זה שהפוקוס הקודמת עגלה. בטיולים של העבודה יצא לי לנהוג עליה לא פעם עם רכב מלא באנשים וואללה, הגענו בלי שום בעיה גם לירושלים וגם לצפון. אז לפעמים המנוע עבד קשה יותר, אז מה.

רוב האנשים נוסעים כמו עגלות בלי קשר לרכב שברשותם.

emotion of motion

פורסם

יצא לי לעלות לירושלים עם סיטרואן AX לפני עשר שנים, וגם עם אסטרה מודל 2001 פעם או פעמיים או עשר פעמים, כל הבלבולי מח פה על רכב עם קג"מ כזה או אחר שלא סוחב פשוט משעשעים אותי. גם ככה המשפחתומטית הממוצעת היא עגלה, אם הייתי קונה עגלה הייתי בהחלט חושב על אסטרה ולו בשל איכות תא הנוסעים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחלה רכב עושה 1-17 בבין עירוני בדוק!

לפי דעתי היבואן גמיש גם בדגם הטורבו שמומלץ משמעותית יותר!

מחסלים את מלאי 1.6 בארץ לפי המחיר הנ"ל .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

הבעיה של האסטרה בכל גרסאותיה היא לא המנוע. הבעיה היא בגיר שהינו בעל יחסי העברה ארוכים מאוד 2500 סלד בהילוך שישי והרכב על 140 קמ״ש גורמים גם למנוע המוגדש לאבד את המחץ שלו ולהרגיש מתון יחסית.

אני לא מבין כאן את התלונות על המנוע האטמוספרי. הוא גמיש יותר מרוב המנועים המתחרים ובעל נתונים לא רעים בכלל . הוא עדיף על המנוע של המאזדה 3 והפוקוס וכמעט שווה בנתונים למנוע הi35 שלדעת רבים מוערך בצורה מוגזמת ובמציאות לא מספק את המספרים שכתובים על הנייר. צריך לשם דברים בפרופורציות ואם משווים גם את תא הנוסעים הוא עדיף על רוב המתחרות כך שמדובר כאן בעיסקה לא רעה לנהג הממוצע שלא מחפש ביצועים. בעניין היבואנים האחרים יש להם בהחלט הרבה מה ללמוד החל מלתת שירות ועד להיות תחרותיים באמת במחירים ולא מתואמים שימו לב שתמיד מחירי המשפחתיות מאוד קרובים האחד לשני לאורך שנים כאן וזה לא במקרה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יש לי אסטרה 1400 טורבו- חרה של אוטו. מנסים לחסוך דלק ודחפו הילוך 6 מיותר לגמרי ששימושי מעל 110 קמ"ש ולא ב 80 כשהטורבו עוד לא עובד והרכב לא זז.

פורסם
יש לי אסטרה 1400 טורבו- חרה של אוטו. מנסים לחסוך דלק ודחפו הילוך 6 מיותר לגמרי ששימושי מעל 110 קמ"ש ולא ב 80 כשהטורבו עוד לא עובד והרכב לא זז.

איך אתה יודע שבשמונים הטורבו עוד לא עובד?

פורסם

[QU3]אופל באמת הפכו מהפך בארץ ממותג כמעט לא קיים למותג רלוונטי לחלוטין. מדהים מה ששינוי יבואן יכול לעשות.

+1

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
איך אתה יודע שבשמונים הטורבו עוד לא עובד?

לפי הצהרת היצרן הטורבו נכנס לפעולה ב 1750 סל"ד. רק לקראת 90 קמ"ש אתה מתקרב לזה. רוב פעולת הרכב בין 1200 ל1800 סל"ד כדי לחסוך בדלק שלדעתי יותר מבזבז לפי המחשב של הרכב. הפיתרון הוא להשתמש בהעברת הילוכים ידנית ולהחזיק את הרכב מעל 2000 סל"ד. שם מתחילים "חיים" אחרים לגמרי.

• תוכן חדש...