Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי קבלת רכב מהסוכנות בזמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,חודש שעבר רכשתי רכב חדש מסוכנות מסויימת,הייתי אמור לקבל את הרכב כבר יום חמישי שעבר ולא קיבלתי,הסבירו לי שהיו להם כמה בעיות ויום ראשון הרכב יהיה אצלי,כאשר התקשרתי אליהם היום אמרו לי שבגלל המבצע הרכב לא הגיע לסוכנות ואין להם מושג מתי הוא יהיה ומה להגיד לי...אין לי בעיה לחכות עוד אבל שיגידו לי תאריך שאני יקבל אותו.אני לא רוצה להראות אחד שלא מעניין אותו כלום פשוט בזבזתי הרבה כסף ואין לאף אחד בסוכנות תשובה לתת לי לגבי הרכב שלי.מה אפשר לעשות במצב כזה?

פורסם

כשאתה אומר שהיית אמור לקבל את הרכב ביום חמישי,

האם שילמת את כל הסכום כדי שתוכל לקבל אותו?

מתי שילמת? כמה ימים מרגע התשלום המלא התחייב היבואן למסור לך את הרכב וכמה עברו בפועל?

זה רשום בטופס ההזמנה שלך...

תן לנו קצת יותר פרטים

Confidence In Motion

פורסם

הם התחייבו ל15 ימים עסקיים אחרי קבלת כל הסכום,ובפועל עברו 17 ימים עסקיים אחרי שהם קיבלו כבר את כל הכסף.

פורסם

כלומר אתה שילמת ב28/10 את מלוא הסכום לגבי הרכב והיית אמור לקבל אותו כבר ביום חמישי האחרון לפי המסמך עליו אתה חתום?

או לפי מה שנאמר לך בע"פ?

Confidence In Motion

פורסם

מה שנותר לך זה לפנות למחלקת השירות של אותו יבואן כיוון שאת הפתרון אתה לא מקבל מהסוכנות, לבדוק מה קורה עם הרכב שלך ואיפה נמצא תהליך ההכנה של הרכב

Confidence In Motion

פורסם

בחוזה כתוב שיש להם עד 15 ימי עסקים.

אני במקומך היתי דורש פיצוי הולם.

היה סיפור על בחור שהזמין שירוקו 1.4 ועקב זה שהיתה הפרה של החוזה בזמן אספקת הרכב הציעו לו הנחה משמעותית על גרסת ה2.0.

Got To love It

פורסם

אם שילמת את כל הסכום ומועד האספקה תם,

יש מקום לקבלת רכב חליפי או פיצוי כספי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בגלל המבצע הרכב לא הגיע לסוכנות ואין להם מושג מתי הוא יהיה

שמעת מה הולך בדרום, כן? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא משנה, אם זה רכב יפני/קוריאני/תאילנדי/סיני/הודי, זה מגיע דרך נמל אילת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אזור בעייתי מהבחינה הזאת

פורסם

סליחה אבל מה זה משנה?

לא הופעל "מצב חרום" בארץ.

היבואן צריך לדאוג לספק ללקוחות רכב חלופי.

את הנזקים שספג שידרוש מהמדינה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...