Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C220 מודל 97 גיר דופק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי מרצדס C220 דיזל מודל 97

הגיר בין הילוך 3 ל-2 עושה טק כזה שהוא יורד מ3 ל2

לא שעוזבים את הגז תוך כדי שנותנים גז האם יש תוסף כל שהו שיכול לפתור את הבעיה

או שזה בעיה בגיר או תושבת?

פורסם

תתחיל בלבדוק את מצב השמן, ומתי הוחלף לאחרונה. יש תוסף של חברת BG הוא נקרא תוסף שמן לממסרה אוטומטית, עולה בסביבות ה 70-80 ש"ח עד כמה הוא עוזר אני לא יודע...

פורסם

באיזה סלד זה קורה? (גבוה או נמוך)?

לדעתי אם זה קורה בקיק דאון זה מעיד על התיישנות התיבה, זה לא בסדר אבל זה עוד לא חמור.

לדעתי, סבירות גבוהה שזה שמן, אם צריך להוסיף או להחליף.

פורסם

כמה קילומטר עשה הרכב שלך? אני מניח שזה כתוצאה מבלאי. אני לא הייתי שם תוסף. כמה הבעייה חריפה? אולי אתה יכול למנוע מבעייה הזאת לקרות אם תוריד רגל מהגז כדי לעזור לגיר או לתכנן מהלך כדי שהורדת הילוך לא תקרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

600K לגיר אוטומטי זה לא מאט. גירים של יצרנים אחרים בקושי עוברים חצי מזה ואחרי זה לא נישאר מהם אפילו אבק.

זה יכולים להיות סולנואידים שחוקים או החלפה/שיפוץ של מוח הגיר. אם הבעייה מאוד חריפה וזה מפריע לך, גש למכון גירים. קח בחשבון ששיפוץ יהיה לא זול אבל גיר הזה בר שיפוץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלוי מבעייה. אם זה רק סולנואיד זה יכול לעלות 1Kש"ח, אם זה מוח זה יכול לעלות 5K, אם שיפוץ מלא, זה יכול לעבור 12K. תלוי כמובן איפה אתה מבצע שיפוץ. תתחיל מאיבחון מקצועי של הגיר במכון גירים או מוסך שמשפץ גירים.

השאלה עד כמה הבעייה קריטית.

פורסם

הקטע המוזר הוא שזה לא קבוע לפעמיים זה קורה ולפעמיים לא קורה

כמו שגם רק שמעביר לרוורס זה עושה טק מתכתי כזה שנכנס ההילוך רוורס אבל גם

זה לא קבוע שני הבעיות בערך אפשר להגדיר אותם כמו 60% סבבה 40% לא סבבה

פורסם

תתחיל מבדיקת חיבור הוואקום לגיר, אם החיבור תקין, יש לבדוק את תקינות משאבת הוואקום והצנרת.

רק לאחר שתוודא שהוואקום תקין כדאי לבדוק את הדברים הבאים:

תושבת הגיר

חיבור הדרישפאט לגיר ולסרן האחורי - דסקיות גומי שעם השנים מתייבשות ויכולות לגרום לנקישות

החשד הראשוני שלי, וואקום.

לפני שאתה ניגש למכון גירים, ממליץ לך לקפוץ לראובן ממרכז איילון.

פורסם

מרכז איילון זה מוסך שמטפל בגרמניות.

ראובן הוא מנהל המוסך בעל ידע אינסופי ברכבים האלה.

המוסך נמצא בת״א, רח׳ גינסר.

ממליץ לך להתייעץ אתו טלפונית ואז להחליט מה לעשות.

פורסם

לא דיברתי איתו אבל החלפתי לפני 6 שנים גומיות האפשרות השלישית שאמרת וזה גם

עכשיו מה אמור להיות המחיר לתיקון החלפת גומיות כולל הגומיות? אני לא זוכר את המחיר

• תוכן חדש...