Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי על זה הבנתיי שזה חומר שעושה לא טוב למנוע בסופו של דבר כי הוא חריף מדי.

אה כן, בגלל זה הוא לא טוב. כי הוא חריף מדי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו תמיד את פתרונות הקסם האלה מציעים בסוף הקיץ - תחילת החורף

התקופה שבה אנשים נוסעים הרבה פחות עם מזגן דולק (מקסימום אוורור או הפשרת אדים מדי פעם)

והחסכון בדלק כתוצאה מהמזגן הכבוי גורם לפתאים להאמין שהגלולות האלה קסומות.

פורסם

חברה הבחור הגיע לפורום לשאול שאלה תמימה ולגלות קצת סקרנות. להזכירכם גם אתם לא הפכתם למומחים ברכב או קיבלתם את הידע מהאוויר. ומה שאתם עושים זה לרדת אליו בלי הפסקה?? כנראה שזה הפך לפורום של עדר ואינפנטילים.

פורסם

^ צודק.

לפותח השרשור: אף פעם אל תקנה מוצרים שמבטיחים הרים וגבעות, כי בדרך כלל מה שמקבלים זה חיוב אשראי ואיזה חולירע שמגיעה בדואר ועושה "ביפ-ביפ" במקרה הטוב.

זמין 8)

פורסם

ובניגוד לגלולות לחיסכון בדלק שמעתי שיש גם גלולה כחולה לשיפור הביצועים

:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

המקור.

ובפעם השלישית, לא הייתה לי שום כוונה להשתמש בזה או בכל דבר אחר שהיצרן לא התכוון שיכנס למיכל הדלק שלי. כוונת השרשור הייתה לדעת אם מישהו כן ניסה והסתבך עם זה באיזשהי צורה (ירידה בביצועי מנוע, נזק בצריכת דלק, הסרת אחריות מהיבואן וכ'ו).

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

אני לא יודע כמה אתה מכיר את הבחור שפרסמת הרגע את הקישור שלו,

אבל ממה שאני יודע- הבחור חד מחשבה, מושחז מכל הכיוונים אך במקצועו הוא מעמיד פנים ומשיג את מטרותיו באמצעות תכסיסים, והוא אפילו מלמד אנשים אחרים איך לעשות את זה. אני לא יודע כמה הייתי סומך עליו.

פורסם

אם הרכב שלך יקח את הגלולה הזו

יהיו לך שלבי הריון ותופעות הריון מדהימות

כאבי הריון שיגיעו ממערכת הצתה/הזרקה שיגמגמו או שידממו

ואז תצטרך ניתוח קיסרי להחליף את המערכות הללו.:roll:

קובי

:-)

פורסם

מזכיר לי את המערכון של הגשש עם הכדור נגד חשק

"חשקומיצין " .

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

יש כאלו (לא היצרן) שהרוויחו הרבה כסף מהמוצר הזה.

תשמעו, קצת היסטוריה.

ואל תנסו בבית או באוטו.

מדובר ביצרן בשם BioPerformance שבסוף 2005 (כמה מהר החידושים מגיעים לישראל...) התחיל לפמפם את המוצר בארה"ב. כנראה מכרו טוב, עשו לא מעט מיליוני דולרים, עד שה-דאלאס אוברזבר פרסם כתבה מעניינת (בגלל השנתון יש הרבה לינקים שבורים ולא השגתי אותה ברשת) ומדינת טקסס התעוררה לתבוע את החברה שעובדת בשיטת הפירמידה הידועה לשימצה.

הושג הסכם ללא דיון שבו ביו-פרפורמנס חוייבה לשלם 7 מיליון דולר לצרכנים שהוטעו.

ככה שאולי גם לאחרים יש צ'אנס להרויח כסף מהמוצר, כי מחיסכון בדלק לא תרויחו.

חלק מאותו הסכם אסר עליהם לפרסם שהמוצר אושר ע"י EPA, שאינו מכיל... נפתלין ושהוא גורם לחסכון יותר משיעור שיוכח בצורה מדעית. ההסכם הוא יתרון גדול ליצרן שלא הורשע במרמה.

באיזה שלב הם התעוררו מחדש עם בעלים חדשים, פרסמו מחקר שמתיימר להיות בתקן ISO, רק שהוא נערך על מכוניות

משנת 99 ולא ברור לאף אחד איפה מוצאים את ה"מחקר".

השורה האחרונה של כותב המאמר שממנה שאבתי את המידע: 99% מהמוצרים המתיימרים להביא לחסכון בצירכת דלק נתגלו חסרי תועלת.

אולי יש סיכויי הצלחה טוב יותר למשהו שהיה פעם בשרשור בפורום על יצירת אנרגיה לרכב מאיסוף הצרכים האישיים.

ובכל מקרה, +1 לשי על ההברקה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני לא יודע כמה אתה מכיר את הבחור שפרסמת הרגע את הקישור שלו,

אבל ממה שאני יודע- הבחור חד מחשבה, מושחז מכל הכיוונים אך במקצועו הוא מעמיד פנים ומשיג את מטרותיו באמצעות תכסיסים, והוא אפילו מלמד אנשים אחרים איך לעשות את זה. אני לא יודע כמה הייתי סומך עליו.

האמת שזה נכון, מדובר בבחור דיי פופולארי ברשת האינטרנט ובפייסבוק שמפרסם לא מעט , בין מה שהוא מפרסם זה כל מני שיטות (פיתוי/הגדלת חזה ללא ניתוח וכו'), בדיחות וירידות על מאמינים..

אז באופן אישי הייתי לוקח כל מה שהוא אומר בעירבון מוגבל

פורסם
עפ"י חישוב שעשיתי, אם משלבים את הגלולות לחסכון בדלק יחד עם הפלאג האנאלי לחסכון בדלק (שפורסם כבר בפורום), יחד עם עץ ריח לחסכון בדלק, מקבלים חסכון של מעל 100%.

מה שאומר שהרכב שלכם יתחיל לייצר דלק במקום לצרוך אותו.

מסוכן במיוחד, אחרי נסיעה של דקות בודדות מיכל הדלק עולה על גדותיו ומתחיל לנשפך לכביש, רכבים בסביבה מחליקים ונוצרות תאונות.

פלאי החסכון גורמים לתאונות, עוד סיבה להמנע!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...