Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בהצעה הזאת היום בפייסבוק. אישית לא הייתי מדמיין אפילו להכניס גלולות לא מוכרות למיכל דלק שלי. מישהו שמע בעבר על הגלולה?

"מי שרוצה לחסוך בין 10-25% הוצאות בדלק ב-8 שקלים בלבד, שימו לב.

ככה... קיבלתי לידיי גלולות עם חומר מיוחד שבזמנו פותח בארה"ב בשביל לחסוך בדלק למטרות כלשהן (סיפור מרגש, אבל לא מעניין כרגע). מה שצריך לעשות זה להכניס את הגלולה הזאת למיכל הדלק של האוטו והחומר גם מנקה את המנוע, גם מפחית בזיהום האוויר וגם גורם לאוטו לשרוף פחות דלק."

Way down the lane away, Living for another day

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף שתיקח אתה גלולות נגד היריון, כי אתה כנראה אוהב שמזיינים לך את השכל.

זה כמו ה"פטנט החדשני לחסכון בדלק" שזה בעצם מנורה שלא עושה כלום.

די להיות פתאטים ודי לתת לאנשים להונות אתכם.

פורסם

.

חזקקקקקקקקקקקק !!

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

זה כמו ה"פטנט החדשני לחסכון בדלק" שזה בעצם מנורה שלא עושה כלום.

די להיות פתאטים ודי לתת לאנשים להונות אתכם.

הוא גם יכול לתת אותם לחברה שלו וככה לחסוך נסיעה לבית חולים

פורסם

השכל שלי בסדר גמור, אני חושב שהבהרתי את זה איפשהו באיזור של "אישית לא הייתי מכניס את זה לרכב שלי". בשורה התחתונה, אולי אני פרנואיד אבל זה קצת שונה ממנורה שמחוברת לשקע מצית, מדובר במוצר שנמצא בתוך המנוע. אם אני קונה אוטו יד שניה אני לא אמור לשאול "לוקחת גלולות?"

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

כמו שאתה לא סומך על בחורה שנתת לה לראות את השירותים במועדון תוך כדי ריקוד הופה גאנגאם סטייל (ואומרת שהיא על גלולות) אז אל תסמוך על כל מיני גלולות לא מוכרות

פורסם

^ תקשיב אני אחזור בשבילך על משפט שנאמר בפורום פעמים רבות, אבל נראה לי שכדי לחזור עליו עוד פעם. :wink:

"יצרני הרכב משקיעים מיליונים על גבי מיליונים כדי לפתח מנועים חדשניים וחסכוניים - אין פתרונות קסם להורדת צריכת הדלק"

זמין 8)

פורסם

עפ"י חישוב שעשיתי, אם משלבים את הגלולות לחסכון בדלק יחד עם הפלאג האנאלי לחסכון בדלק (שפורסם כבר בפורום), יחד עם עץ ריח לחסכון בדלק, מקבלים חסכון של מעל 100%.

מה שאומר שהרכב שלכם יתחיל לייצר דלק במקום לצרוך אותו.

V5

פורסם

גם אני ראיתי את זה בפייסבוק, יש כל מני תוספים שכביכול עוזרים לשריפה טובה יותר, אבל לא מאמין בגלולות האלו ובטח שלא למישהו שמחלק אותם ורוצה להרוויח על זה כסף

פורסם

חזק!

דווקא גלולות ממשפחת 'ואבן' עושות פלאים ונותנות תחושת ריחוף מעולה -אני ממליץ .לא בטוח שיעבוד גם על הרכב.

שוב חזק!

פורסם
עפ"י חישוב שעשיתי, אם משלבים את הגלולות לחסכון בדלק יחד עם הפלאג האנאלי לחסכון בדלק (שפורסם כבר בפורום), יחד עם עץ ריח לחסכון בדלק, מקבלים חסכון של מעל 100%.

מה שאומר שהרכב שלכם יתחיל לייצר דלק במקום לצרוך אותו.

מודה,

ישר רצתי לגוגל...

https://www.google.co.il/#hl=iw&spell=1&q=%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%92+%D7%94%D7%90%D7%A0%D7%90%D7%9C%D7%99+%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F+%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%A7&sa=X&ei=nVOhUPn7MaPU0QXV2YHwDw&ved=0CBsQBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=abae956c2fb63e37&bpcl=38093640&biw=1280&bih=909

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...