Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לקארספורום ,

תודה רבה על כל התמיכה,

הרכב :

פיג'ו 206 XT 1.4 ידני שנת 2001

165,000 קילומטרז, נעשתה החלפת רצועת טיימינג ב159 אלף לפני שנתיים,

הרכב מטופל במוסכים מורשים בלבד.

הרכב עבר מספר תאונות, פלוס פגיעות שאסי שתוקנו לגמרי.

מחיר מחירון שניתן מהמוכר היא 15.5 אלף בערך, לפי פרמטרים לא הגיוניים, הגענו להסדר 13 אלף על הרכב עקב התאונות שעבר

במידה והמכות בשילדה עדיין בטיחותיות.

במכון בדיקה נמצאו תקלות נוספות:

*מנוע- לחץ עוקה מבלאי, רעשים במנוע+ מגלגלות ואביזרים, נזילות שמן אטמים ובין גיר למנוע, לבדוק כמות צריכת שמן לאחר נסיעה, לתקן קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים (לבדוק משאבת מים נסתרת)

*מערכת פליטה רועשת.

*תיקון תאונה בחזית,תיקון תאונה מאחור, הוחלף פח אחורי וקורת רוחב בהלחמות,תיקון ישוק קצוות שילדה,תיקון תאונה בחזית,תיקונים כיפופים בחזית וקצה שילדה, כיפוף קורת רוחב תחתונה, תיקונים במרכב פח צבע, הוחלפו חלקי מרכב, הוחלפה שמשה דלת נהג, פגיעות פח, ופגמים בצבע, ריפוד פגום.

*מצבר מיושן [2008\11].

*מצמד לקוי מחליק, נזילות שמן דפרנציאל גיר ורעש.

*מד סיבובי מנוע פגום.

לגבי מצב חיצוני, ופנימי של הרכב באזור תא הנוסע הרכב במצב פרפקט אין שום בעיה , קרע קטנציק בריפוד של הנוסע. חוץ מזה הרכב באמת שמור, ומבחוץ פחחות ברמה גבוהה לא נראה שום נזק עבר.

הסכמתי איתו אחרי הבדיקה שרק המצמד בעייתי לי ונדרש תיקון מצידו, החלפה בתשלום שלו, כלומר המחיר נשאר 13 אלף במידה והוא מטפל במצמד.

מה אתם חושבים? האם עלי להוריד אותו במחיר בגלל הנזילות ? והמצבר?

אם כן כמה בערך? האם זה יכול להראות תקלות קריטיות?

לגבי השמן דפרנציאל אמרו לי שכדאי לבדוק את זה [ זה לא בטוח לפי הבוחן, הוא טוען שהגיר במצב טוב]

אשמח לעצה בנושא בהקדם בבקשההה

פורסם

רכב עם סכנה לפגיעות שלדה בטיחותיות ואתה שואל אותנו לגבי 2000 שקל יותר או פחות?

מציע לך ללכת קודם כל לבדיקת שלדה יסודית ככל האפשר כדי לבדוק שהרכב יספוג אנרגיה בתאונה כמו שהוא מתוכנן לספוג ולא יתפרק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תציל את עצמך מהרכישה ההזויה הזאת, הרכב הנ"ל שווה אולי 4000 שקל במקרה הטוב וגם אז יימכר לאיזה סוחר.

השוק מוצף ב206 אין סיבה ללכת על האקזמפלר הגרוע הזה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לפי שמאי מסמכים שהמוכר הראה לי ירידה בערך של 10 אחוזים, זה אומר 1000 שקל,

לפי המכון בדיקה שאלתי ביחידות את הבוחן הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג לגבי השילדה בכלל ,

הרכב בטיחותי לגמרי לטענתו.

והוא אמר לי שהמחיר רק יורד עקב זה לפי שמאי

פורסם

נשמע כאילו מדובר רק בקצה שילדה. בקורת רוחב אני מניח שהתכוונו לקורת הפגוש.

לא כזה גרוע אבל אני לא רואה סיבה להתעקש על רכב שעבר תאונות \ תאונת שרשרת.

בכל אופן אל תתין לו לתקן את הקלאץ כי הוא ילך למקום הכי זול ועם החלפים הכי זולים. תוריד עוד 500-1000 ותעשה בעצמך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
נשמע כאילו מדובר רק בקצה שילדה. בקורת רוחב אני מניח שהתכוונו לקורת הפגוש.

לא כזה גרוע אבל אני לא רואה סיבה להתעקש על רכב שעבר תאונות \ תאונת שרשרת.

בכל אופן אל תתין לו לתקן את הקלאץ כי הוא ילך למקום הכי זול ועם החלפים הכי זולים. תוריד עוד 500-1000 ותעשה בעצמך.

תודה,

הלכתי איתו למוסך מורשה, רצו 1700 ש"ח לא כולל מע"מ,

בדקתי אצל מוסך זול שהמשפחה שלי מטפלת שם כל הזמן רצו 1500 לא כולל מע"מ.

הוא טען שהוא חושב שזה יקר מידי 1700 ש"ח למצמד בלבד, והחליט לקחת חוות דעת ממוסך אחר,

בדקתי כבר כמה רכבים, המצב שלהם לא התקרב בכלל למצב של הרכב הזה, בגלל זה אני די רוצה לקחת את הרכב הזה,

השאלה שלי כמה להוריד אותו, מ13 אלף לא על נזקי שילדה. כמה לרדת מ13 בגלל תקלות אחרות?

מצמד עדיף לי שהוא יטפל , כך יחסוך לי זמן וכאב ראש, ואני לא מכיר מוסכים באזור שלו [הרצליה], אני גר בנתניה..

אגב גיליתי לאחר הבדיקה שהפנס אחורי ימני, לבלימה לא פועל. כמה זה עולה בערך?

פורסם

נתניה מספיק קרובה לתל אביב וחולון. כאן יש מוסכים מקצועיים שיודעים לטפל בצרפתיות ולא עושקים לקוחות.

ל-306 1.4 החלפת קלאץ' עלתה לי 1100-1200 לפני מע"מ.

לפי ידיעתי, החלקים אמורים להיות אותם חלקים או מאד דומים, אבל אני לא יודע כמה עבודה זה ב206, כי צריכים להוריד את הגיר.

פורסם

הוספתי את הטופס של הבדיקה,

האם הגיוני שירידת הערך תהייה רק 10 אחוזים?

מחירון רכב 14.5 לרכב הזה ספיציפי לפני תקלות

טופס מכון בדיקה שי002.jpg

פורסם
אני אישית הייתי משתדל להמנע מלקנות רכב לאחר תאונות שהן מעבר לפח מעוך. בעיקר כשלא מדובר בדגם נדיר במיוחד.

השאלה האם זה שווה את המחיר? 13 אלף ש"ח

הקלאץ המוכר לוקח על עצמו תיקון,

ראיתי שבמחיר הזה אי אפשר למצוא פיג'ו 206 מושלם,

זה האקסמפל הרביעי שראיתי לדגם הזה, ובמחיר הזה זה הכי טוב שמצאתי.. נראה לי לפחות

זה המחיר המקסימלי שאני מסוגל לשלם..

אז האם ל13 אלף זה מתאים?

פורסם
הרכב נסע רק 6000 ק"מ בשנתיים האחרונות?

השווית את הקילומטרז' עם הרישום ברשיון הרכב?

כמה זמן נמצא הרכב אצל הבעלים הנוכחי?

הרכב יד ראשונה לאחר החלפת שם בעלים מאב לבת.

זאת אומרת שנייה.

והשוואתי מסמכים ממוסך מורשה כל שנה עבר בערך 6 ק"מ . ב4 שנים אחרונות.

הבת ובעלה השתמשו ברכב בלבל

פורסם
תנסה דגמים אחרים, יש פונטו ספייס ויש גם איביזה באותם שנים שאפשר למצוא, הספייס עקרונית יותר מומלצת.

גם עם פונטו ספייס ניסיתי וסתאם בזבזתי זמן וכסף.. על בדיקות...

אין מה להשוות בין פיאט פונטו ספייס לפיג'ו.... ובדקתי פיאט בשנות 2003 בלבד

• תוכן חדש...