Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי לפני 3 חודשים סוזוקי ספלאש ידנית האוטו כחדש עם 1300 קילומטר.

אוטו סבבה עושה את העבודה בא לי על הסיאט איביזה רפרנס ב73 לדעתכם יסכימו לעשות איתי טרייד ולתת לי מחירון?

מה אתם אומרים?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יסכימו בטוח אבל ישחטו...

אין סיכוי למחירון

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

לדעתי אין סיכוי שיתנו לך מחירון על הרכב שלך. אולי אם היית רוכש רכב קצת יותר יקר, שם יש לחברה "בשר" ללכת לקראתך במחיר הטרייד אין. צא מנקודת הנחה שבמקרה הטוב תקבל 70% ממחיר המחירון של הרכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם לפני 4 חודשים רכשתי סוזוקי ספלאש ידנית חדשה בצבע שחור(טעות) וכיום שאני מסתכל על זה אני מצטער שלא הוספתי וקניתי את הסוויפט בצבן לבן. ניסיתי להתעניין בסוכנות בטרייד ועדיין בכלל אין מחירון לספלאש 2012 משומשת.

מה אפשר לעשות? שיהיה לה מחירון יש מצב לקבל מחירון בטרייד? האוטו חדש ואני לא נוסע הרבה 400 קילומטר לחודש מה אתם הייתם עושים?

פורסם

לא בגלל הצבע יותר בגלל העיצוב וסוויפט בכללי נראה יותר אוטו לא? המנוע אותו מנוע הבנתי

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

עם נסועה שנתית של 5000-6000 ק"מ, למה אתה צריך רכב כזה?

אני באמת לא מבין את הצעד שאתה שוקל לעשות, המנוע הוא אותו מנוע, אז נכון, הסוויפט קצת יותר מרווחת ויותר בטיחותית, אבל מה מעבר לזה?

המעבר ילווה בהרבה כסף שתשקיע יחסית, אף אחד לא ימהר לקנות ממך רכב יד ראשונה מ2012, זה מחשיד. ואם יקנו אז ירצו לשחוט אותך במחירון כי הם יהיו יד 2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין דבר כזה אין מחירון.

אוטו סנטר מוכרים ספלאש 2010 ב-49900 בלבד.

שווה לך למכור ולפסיד בזמן קצר רק בגלל צבע?

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
שלום לכולם לפני 4 חודשים רכשתי סוזוקי ספלאש ידנית חדשה בצבע שחור(טעות) וכיום שאני מסתכל על זה אני מצטער שלא הוספתי וקניתי את הסוויפט בצבן לבן. ניסיתי להתעניין בסוכנות בטרייד ועדיין בכלל אין מחירון לספלאש 2012 משומשת.

מה אפשר לעשות? שיהיה לה מחירון יש מצב לקבל מחירון בטרייד? האוטו חדש ואני לא נוסע הרבה 400 קילומטר לחודש מה אתם הייתם עושים?

תחפש יותר טוב. בטח שיש מחיר מחירון לספלאש 2012:

attachment.php?attachmentid=313000&stc=1&d=1351927134

וחוץ מזה, לעשות טרייד אין עכשיו זה להפסיד את המכנסיים על ההחלפה הזאת. בשביל מה?

Capture.PNG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כולם מנסים לשכנע אותך לא למכור...אבל אין מה לעשות, לפעמים לא מרוצים ומוכנים להפסיד כסף. במצב שאליו נקלעת, לא הייתי ממליץ לחפש טרייד אין בסוכנויות. הם לא עושים טרייד אין למכוניות חדשות (למעט במקרים מאוד נדירים וגם אז בהפסד גדול מאוד) אלא מעדיפים מכוניות ששלוש שנים על הכביש. הפתרון היחיד הוא למכור בעצמך, יכול להיות שיגיע קונה שמחפש בדיוק את הרכב הזה ויעדיף לחסוך כמה אלפי שקלים ולקנות ממך, אבל כמובן שאתה צריך להיות מוכן להפסד.

פורסם

איבו-קולט?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חסרים פרטים בשאלה.

האם פותח השרשור מתכוון לדגם בסיס או לדגם ספורטיבי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...