Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מקסימה או אלמרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לרכוש רכב אמין וחסכוני וחבר המליץ לי על ניסאן סאני גיר ידני, לאחר שלא הצלחתי למצוא רכב במצב טוב וקילומטרז עד 150K התחלתי לבדוק את האלמרה 1600 סמ"ק וגם שם קיים הקושי למצוא גיר רגיל, הבנתי שצריכת הדלק באוטומט עומדת על ממוצע 1:12 לעומת 1:14 בידני, מישהו הציע לי מקסימה 1997 3000 סמ"ק 100K במחיר טוב והבטיח שהיא צורכת 1:12 בבין עירוני.

הרכב אמור לגמוע 70 ק"מ ליום, 20 יום בחודש בנסיעה בין עירונית כמעט מלאה ובשעות ללא פקקים.

מצד אחד המקסימה מפנקת יותר אך אני מפחד מצריכת דלק גבוהה של פחות מ 1:10 ומתיקונים יקרים (אומרים שהיא אמינה מאוד).

אודה על כל מידע שברשותכם.

התקציב אגב, התחיל מ 5 עלה ל 10 והגיע ל 13 אלף ש"ח

אורן

פורסם

קודם כל היא ממש לא תצרוך 1 ל 12, אל תחייה באשליה.

אולי היצרן מעיד על 1 ל 12 אבל היא שנת 97, רחוקה מלהיות חדשה גם אם היא במצב מכני אידיאלי היא תצרוך בערך 1 ל 10.

שנית, זה רכב משפחתי גדול וכבד, אתה באמת צריך רכב כזה?

בתקציב שלך אתה משאיר גם כסף ליישור קו? כי רכב כזה תקלה קטנה יכולה לעלות 2000 ש"ח (עד כמה שהוא אמין, הגיל עושה את שלו).

לדעתי רכב יפני ידני אמור להיות טוב לתקציב שלך.

ניסאן אלמרה ידנית.

מיצובישי סופר לנסר ידנית.

הונדה סיוויק ידנית.

אפשר גם לשקול פונטו ספייס, יונדאי אקסנט.

פורסם

אני נוסע היום בניסן מקסימה 2.0 שנת 99 עם מנוע שעבר 350,000.

אני נוהג לעקב אחרי צריכת הדלק כל הזמן ולאחר 14,000 ק"מ נסיעה בחצי שנה הקרובה הנה המסקנה:

בנסיעה רגועה של עד 90 שרובה בין עירונית הצריכה אכן תעמוד על 1:12.

בנסיעה שרובה בינעירונית אבל במהירות 120 תגיע ל1:9 ואפילו 1:8

סה"כ רוב הנסיעות שלי הן בינעירונית והממוצע שלי בכל התקופה עומד על ה1:10. וזהו מנוע 2000 אז בטח במנוע 3000 הצריכה תהיה גרועה יותר

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תודה על המענה, הסבירו לי שבמהירות 120 קמ"ש הסל"ד עומד על 2000 ולכן 1:12, אבל לך אין אינטרס ולכן אני מודה לך על התשובה הכנה וכנראה אתרכז במציאת אלמרה ידנית.

אורן

• תוכן חדש...