Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בפוליש גס לטמבון צבוע ולרכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לקנות פוליש והבנתי שכדי לקבל תוצאות עדיף פוליש גס.

הרכב שלי על צבעו המקורי משנת 94, האם זה אפשרי להשתמש בפוליש הגס?

צבע הרכב הוא כמובן לבן.

והטמבון בחלקו צבוע, האם זה בסדר לשים עליו פוליש גס או שהצבע עלול לרדת?

תודה.

אשמח לדעת מה השלבים, בעשיית פלסטלינה פוליש וווקס, מה בא קודם והאם אחרי פוליש ופלסלטינה כל פעם עליי לשטוף את הרכב?

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף להתחיל עם פוליש עדין (פיניש) כדי לבחון את ההשפעה על הצבע. סדר הפעולות הוא תמיד להתחיל מהחומר הכי פחות חזק ולבדוק את יעילותו, זו הדרך הבטוחה והמומלצת ביותר.

התחל מפלסטלינה ו-ווקס ותראה אם זה מספק אותך. יש כאן בחור שפרסם תמונות של הפונטו שלו אחרי התהליך וזה נראה טוב מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה פלסטלינה בשביל להבריק את הרכב ולתת לו מראה הכי טוב שאפשר.

הפוליש הוא להוריד שריטות שחורות שבטוח יורדות בעזרתו, אני לא אשים אותו על כל הרכב אלא אם כן הוא יתן תוצאה טובה.

הצבע של הרכב שלי במצב טוב ולכן לא כל חומר נותן לו מראה שונה כמו בפונטו של הבחור , גם ווקס לא נתן לו יותר מדי ברק, לכן אני רוצה שיראה יפה ומיוחד בעזרת הפלסטלינה ובעזרת הפוליש להוריד שריטות(שוב , אנסה על דלת אחת ואם הוא יתן ממש מראה יפה אשים על כל הרכב.

האם גם הפוליש העדין יוריד שריטות שחורות כאלו ?

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רצוי,בכללי על פלסטיקים (טמבון וכו'..) לא כדאי

אם הפגוש צבוע אין שום סיבה לא לעשות לו פוליש.

לפותח השרשור, אתה נמצא קצת במצב בעייתי. יש לך רכב ישן וייתכן שלא נשאר עליו הרבה לכה ולכן פוליש גס יאכל דרך מה שנשאר ויגיע לצבע. יש לך שלוש אופציות:

- לוותר.

- לגשת לדיטיילר שמחזיק מכשיר מודד צבע שיגיד לך כמה עובי נשאר לך לעבודה איתו.

- לנסות קודם פוליש עדין ולראות האם התוצאות מספקות אותך.

פלסטלינה לא מבריקה את הרכב ולא מורידה שריטות. תפקידה לתפוס את הלכלוכים הקטנים שנעוצים בתוך הצבע והסבון לא מצליח להוריד אותם בשטיפה. עושים את זה לפני פוליש על מנת שגרגרי הלכלוך לא יתפסו בתוך הפד וישרטו את הצבע תוך כדי העבודה.

אני לא יודע מה זה בדיוק שריטות שחורות, אבל אם זה לכלוך שתקוע על הצבע אז אתה צריך מסיר שומנים או פלסטלינה. אם זה שריטה שעברה את הלכה והגיעה לצבע הבסיס או לפלסטיק/מתכת אז זה דורש צביעה (או שאפשר לעשות קצת פוליש מקומי על מנת לטשטש, לא בהכרח להעלים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הפגוש צבוע אין שום סיבה לא לעשות לו פוליש.

לפותח השרשור, אתה נמצא קצת במצב בעייתי. יש לך רכב ישן וייתכן שלא נשאר עליו הרבה לכה ולכן פוליש גס יאכל דרך מה שנשאר ויגיע לצבע. יש לך שלוש אופציות:

- לוותר.

- לגשת לדיטיילר שמחזיק מכשיר מודד צבע שיגיד לך כמה עובי נשאר לך לעבודה איתו.

- לנסות קודם פוליש עדין ולראות האם התוצאות מספקות אותך.

פלסטלינה לא מבריקה את הרכב ולא מורידה שריטות. תפקידה לתפוס את הלכלוכים הקטנים שנעוצים בתוך הצבע והסבון לא מצליח להוריד אותם בשטיפה. עושים את זה לפני פוליש על מנת שגרגרי הלכלוך לא יתפסו בתוך הפד וישרטו את הצבע תוך כדי העבודה.

אני לא יודע מה זה בדיוק שריטות שחורות, אבל אם זה לכלוך שתקוע על הצבע אז אתה צריך מסיר שומנים או פלסטלינה. אם זה שריטה שעברה את הלכה והגיעה לצבע הבסיס או לפלסטיק/מתכת אז זה דורש צביעה (או שאפשר לעשות קצת פוליש מקומי על מנת לטשטש, לא בהכרח להעלים).

תודה רבה על התגובה, האם פחח טוב ידע לאמר לי כמה עובי צבע נשאר?

אני אעשה פוליש מקומי ופלסטלינה . פוליש עדין כמו שהמלצתם.

יש לי הרבה נקודות שאני בטוח שירדו עם פלסטלינה ולכן אקנה ואבדוק

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...