Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה על העזרה.אבל בינתיים שאני מתלבט נורא לגבי הספארק

ראיתי שיש פרסומת חדשה של קורסה 3 דלתות,ב-70,000 ש"ח.

ורציתי לדעת האם כדאי לקחת את הרכב הזה כי יש לו גם מנוע 1.2(לא יודע כמה כ"ח סוס יש אם מישהו יגיד לי זה יהיה מעולה)

והשאלה שלי,איך האוטו הזה באופן כללי? איך אופל מבחינת אמינות?

האם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל הרכב הזה?

האם המנוע חזק מספיק בשביל צפת,ירושלים ואילת? (לא שאני נוסע לשם מדי פעם אבל כשאני אסע אני לא רוצה להרגיש שאני נוסע עם חמור)

תודה רבה!!

פורסם

אלו מנועים חלשים מדי לטעמי.והאבזור הפנימי לא משהו בכלל.מה גם שאני מחפש שהוא מתאים לצעירים מבחינת אבזור נוחות ויופי.

ו-2 הדגמים האלה הם לדעתי לא יפים ואין בהם מה שצריך.

2 רכבים שיכולים להתאים רק למי שנוסע בתוך העיר.

הייתי שמח לקבל חוות דעת על הקורסה 1.2

תודה!!

פורסם

הקורסה היא 3 דלתות עם מחיר יותר יקר מהספארק ואני לא רואה במה היא יותר טובה מהספארק.

אם אין לך בעיה עם 3 דלתות אז אולי שווה לבדוק גם אותה.

בכל מקרה תלך לסוכנויות ותראה את הרכבים ותקבע נסיעות מבחן עליהם ואז תוכל להחליט בעצמך איזה רכבים יותר מתאימים לך.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

משום מה אתה נמשך לרכבים עם שוק על הפנים, ירידת ערך גבוהה וטיפולים יקרים במיוחד - יש סיבה מיוחדת לכך?

פורסם

אני מציע לך לבדוק את הסיאט מיי החדשה,אבל לדעתי,הכי משתלם היו המבצע על רנו קליאו ב 65K,ואתה מקבל תוספת מגנזיום ועוד משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...