Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם ה DVR037

alonvol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שויין, עוד אין לי את המצלמה שבוע וכבר בעיות לא מובנות. בזמן חיבור ה USB למחשב מופיע לי על מסך המצלמה איקון של שעון חול ולא נוצר חיבור למחשב. מוציא את הכבל, עובדת רגיל. הבעיה שאין אפילו חוברת הדרכה נורמלית. אשמח לקבל עזרה

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

אתה משתמש בכבל שסופק עם המצלמה? אתה מחבר את המצלמה לרכזת USB חיצונית? ה DVR-037 רגישה מאוד לאורך הכבל (קצר יותר, עדיף). נסה לחבר את המצלמה לאחד משקעי ה USB בגב המארז, עם כבל קצר או זה שהגיע עם המצלמה ותראה מה קורה. בחלק מהפעמים, כשמופיע האייקון של שעון החול, יש להמתין מס' שניות עד שהכונן מופיע. אם התהליך לוקח יותר מחצי דקה, דקה - לא תקין.

בכל מקרה, אני ממליץ על הוצאה של כרטיס הזכרון מהמצלמה ושימוש בקורא כרטיסים נורמלי, המצלמה איטית מאוד כשזה נוגע לתעבורה.

פורסם

לנתק את המצלמה, להוציא את מתלה הוואקום, לקחת, להרכיב הכבל, וכול'... בשביל מה לך כל זה?.

קנה "קורא כרטיסים אוניברסלי" בשקלים בודדים, והבעיה נפתרה.

ממילא קורא הכרטיסים ישמש אותך גם לעזרים נוספים עוד שנים רבות.

בהצלחה!.

• תוכן חדש...