Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למומחים שלום

אחרי שהחלטתי על רכישת רכב בתקציב של עד 30K

1 מהפרמטרים שאני מעוניין שיהיו ברכב זה שרשרת תזמון

האם מישהו מכיר דגמים מסוימים שבהם יש שרשרת במקום רצועה? (חוץ מפיאסטה ומאזדה)

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

פורסם

למה זה כזה קריטי לך? תיהיה מוכן לשלול כול רכב על הסף בגלל רצועת תזמון? לא משנה אם הוא נותן לך פרמטרים חשובים כמו בטיחות, צריכת דלק, התנהגות, נוחות. כול זה בגלל טיפול שמבצעים פעם בכמה שנים טובות? לרוב בין 3-4 שנים?

נשמע לי תמוהה,

לבקשתך - ניסאן אלמרה משנתון 2001 כמדומני באה עם שרשרת, גם טויוטה קורולה מ2003, סתם לידיעתך, 2 הרכבים משממים במיוחד, האלמרה גם לא נוחה במיוחד (מניסיון - חיפשתי כזאת לא מזמן) שתיהן עושות בערך 1/10 בדלק, הקורולה צרכה לי אפילו יותר לפעמים.

סתם כדרך אגב, עשיתי טיימינג בשישי האחרון ללאנטיס שלי, עלה לי 1500 ש"ח ועוד סידרתי דיי הרבה דברים מסביב שלא קשורים רק לטיימינג, פעם ב3 שנים זה לא קריטי בכלל.

כשקונים רכב יד 2, במיוחד כשהוא יחסית ישן יש דברים יותר חשובים לשים לב אליהם מאשר שרשרת טיימינג, לדעתי לפחו, כמו איפה והיכן הרכב טופ, האם טופל בזמן, כמה קילומטרים, תאונות, מספר ידיים, וכ'ו,

להגביל את עצמך מראש לסוג ספציפי של רכבים לא ניראה לי כדאי, אבל שוב זו המלצתי האישית לך, זכותך לבחור כראות עינייך בלבד.

פורסם

אם זה בגלל העלות של הטיפול יש מספר רכבים שבהם קריעה של רצועת הטיימינג לא עושה נזק, אז אם אתה בקטע של לא לטפל אז גם הם אופציה בשבילך. (מאזדה בניהם, לא כל הדגמים)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...