Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע במנועים הישנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה...

אתה מפרק את הראש ושולח אותו לבית מלאכה בכל מקרה (שטח). בד"כ בבית מלאכה מחזירים לך את הראש ישר + מרימים מכוונים + גומיות חדשות והשאלה שאתה צריך לשאול היא: מה עוצמת הסגירה הנדרשת של ברגי הראש בהרכבה (על איזה מספר לכוון את ידית המומנט) ומה סדר סגירת הברגים... :lol: תהנה חביבי...

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אין בעיה...

כנראה שגם אתה "מפונק" עם ראשים מודרניים בעלי גל זיזים עילי.

השואל לא ידע מה לעשות עם 8 המוטות הקטנים שבולטים לו פתאום ליד הראש:-)

בראש מנוע כזה בית המלאכה לא יכול "לכוון את המרימים". את זה עושים על האוטו, ורצוי לדעת איך זה עובד...

עודד

פורסם

חברים במקום לעזור רק לעגתם לבחור

זה טוב לנסות ותקנו לו קצת ביטחון ומי שאלו מהיכן הוא אולי תוכלו לעזור בהסבר קצר ליד האוטו לי יש חברים שלא לועגים אלא עוזרים ובאים

בכל מקרה למישהו אולי יש ספר היינס לרכב?

ואבי ביום שישי יענו מחר מתקיים שוק עתיק בחולון כדאי שתתן קפיצה אולי תמצא שם את כל הדרוש לך אטם ראש ספר הדרכה וכו..

אהה אולי תמצא גם פולי לרנו

בכל מקרה אל תתבייש להתקשר אליי עם המעט ידע נתגבר

כמו שאמרו סמן וצלם כל חלק סדר בקופסאות נפרדות ושלח דבר ראשון ליישור שטח והחלפת גומיות שסטומים

עם ההרכבה נסתדר מקסימום נזעיק איש מקצועי לחצי שעה הרכבת ראש

דבר איתי

אבי יש לך את הטלפון שלי

לילה טוב

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם
שאתה מוציא את המוטות דחיפים תדאג לסמן מאיפה כל אחד יצא (אני משתמש בקרטון מחורר) ובהרכבה תדאג שהם יחזרו בדיוק לאותו מקום.

שלום

תרשה לי להגיב בעדינות!!!

אם לא תגיד כלום עוד עלולים לחשוב שאתה באמת יודע ,אבל! אם תכתוב שטויות כמו שכתבתה, אתה תראה לכולם שאתה לא רק לא יודע אלה גם מטעה.

לבעל הרכב אין שום משמעות למיקום המקלות.

פרק שפץ ראש ותרכיב וכול שאלה תקבל תשובה מקצועית.

תתיחס בכובד ראש למה שכתבתי לגבי המנוע כי אם תסובב את המנוע אתה הולך לאכול אותה בגדול.

ברכב שלך מבצעים כיון שסטומים אחר הרכבת הראש והפסנטר

חיזוק ראש 55 ליברות פיט

כיון שסטומים במידה אינצית 6 יניקה 8 פליטה

במידה מילימטרית 0.15 יניקה 0.20 פליטה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אבי שלום ,

האם זה זו הרנו 12 של אסף ?

שנית פירוק ראש במנועים האלו מאוד פשוט וקל , כמו שבני ל. אמר אסור להזיז את המנוע לאחר פירוק הראש ואני ממליץ לך לנתק מצבר ולהעביר להילוך סרק , שנית לפני שאתה מפרק את הפסנטר שחרר את ברגי כיוון השסתומים , שים לב בשיפוץ של הראש תבקש שיחדשו את ההברגות המקבעים את הפסנטר לראש ( ארבעה במספר ) , הברגות של ברגי המשאבה והפלגים .

השד לא כל כך נורא .

פורסם

בני -לך זה קל מאוד אבל להסביר לאחד שלא מבין בכלל לא ,אגב לפני כיוון שסתומים צריך לבצע חפיפה לכל צילנדר ותנסה להסביר איך מבצעים חפיפה המלצה תעזר בבעל מיקצוע גם לאטם ראש יש כיוון

פורסם

תודה רבה לכל העוזריםוהמפרגנים

וגם לאלה שמזהירים מחשש ל..

כמו שכתבתי יש לי ידע בסיסי+ עשיתי בעבר טיפולים כמו ראש מנוע משאבת מים ועוד כמה דברים

ברור שהם לא אמורים להיות שווים אני התכוונתי שהשוני בין כל 2 אינו שווה (ולא הכוונה לבין הפנימיים ולחיצוניים)

בנתיםם כבר הראש פורק ובעז"ה מחר ישלח ליישור (אני מקווה שלא צריך חריטה)

ועל הדרך אני יחדש את כל החלקים שפורקו על הדרך

אבי שלום ,

האם זה זו הרנו 12 של אסף ?

זה לא הרנו 12 של אסף זאת אחותה :-P

ו- בני ל ו- רנו4 תודה רבה על העזרה, אבי

וכמובן amgm0201 אני ידבר איתך שאני ירצה להרכיב אותו

בנתיים אין לי הרבה זמן והכל שם לא פורק נראה לי מאז ייצור הרכב

אז יקח לי זמן לנקות ולחדש אז אני ידבר איתך כבר, תודה.

פורסם

אהה וגם על הציניות :-P :-P :-P

כשתפרק את הראש - תגלה שגם הבוכנות לא באותו הגובה.

ואז תשאל אם זה תקין ואם צריך לכוון את הבוכנות.....

:lol:

• תוכן חדש...