Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תושב אביחיל נדקר למוות על ידי פורצים.

תחושת ביטחון, מישהו? לצורך העניין המצב הקשה דומה למה שמתרחש באזור עוטף ירושלים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאזורי יו"ש נחשבים כמקומות שבהם ניתן להשיג רישיון לנשק, מומלץ למען תחושת הבטחון האישית.

אאל"ט, לך יש רישיון כבר לא? לא מן הנמנע לקחת אותו איתך.

פורסם

כל עוד אין שינוי בחוקי הגנה עצמית בארץ, לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חשבתי שדיברת על השומרון, בגלל זה דיברתי על יו"ש ממקודם.

אני אקל עליך, אם יש או אין לי נשק זה לא נושא השרשור.

האמת שמלבד זה שזה לא ענייני, גם לא ממש אכפת לי. אתה שאלת אם זו הדרך היחידה להתמודד עם המצב, אז התשובה היא כן, זו הדרך להתמודד עם המצב, וזה לא רק בשרון. זה בכל הארץ

פורסם

דווקא המצב ביו"ש הרבה הרבה יותר טוב.

בהרבה ישובים שאני מכיר, אפילו לא נועלים את הרכבים ולפעמים גם לא את הדירות.

פורסם

מפחיד, כשאתה בעל משפחה הדברים האלה מקבלים פרופורציה שונה לחלוטין.

נראה לי שאתחיל לנצל את האפשרות להתסובב עם אקדח, למרות שגם זה חתיכת כאב ראש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם כשאתה יוצא שניה להביא לחם מהבית השכן? פשוט לא יאומן.

מערב פרוע כבר אמרנו, מה הלאה- איש איש לעצמו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מערב פרוע זה כבר מזמן אבל אתה גם צריך להפעיל היגיון בריא.

אם אתה לבד בלילה ויש מולך כנופיית גנבים תן להם להמשיך בעניינים שלהם ותעסוק אתה בעניינים שלך. לא שווה לאבד חיים בשביל הפרמייה של הביטוח.

בשטחים המצב יותר טוב כי במקום לנעול את האוטו נועלים את כל היישוב.

אישית לא מסתובב עם נשק ולא מתכוון להסתובב גם בעתיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממש מפחיד,דקה וחצי הליכה מהבית שלי או חצי דקה נסיעה.

מאחל למשפחה שיהיו חזקים ושיתפסו את הבן ז*נה ויענישו אותו .

פורסם
ממש מפחיד,דקה וחצי הליכה מהבית שלי או חצי דקה נסיעה.

מאחל למשפחה שיהיו חזקים ושיתפסו את הבן ז*נה ויענישו אותו .

לא יתפסו אותו כי הוא מזמן כבר בכפר/עיר שלו בשטחים.

כן, זה נשמע גזעני, אני יודע, ואולי אפילו racial profiling, אבל אם יש מישהו שחושב אחרת - אשמח לשמוע. ויודעים מה? אשמח עוד יותר להתבדות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

+1 לBAR 72

אני גר יחסית קרוב. כל הלילה ריחף מסוק משטרתי.

לא נראה שזה ממש עזר, ככל הנראה הרוצחים היו כבר ממזמן בכפר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
לא יתפסו אותו כי הוא מזמן כבר בכפר/עיר שלו בשטחים.

כן, זה נשמע גזעני, אני יודע, ואולי אפילו racial profiling, אבל אם יש מישהו שחושב אחרת - אשמח לשמוע. ויודעים מה? אשמח עוד יותר להתבדות.

בר, בשנת 2000 כשהיה גל פריצות באיזור התעשייה אצלנו כל לילה נפרצו 3-4 מפעלים ע"י כנופייה מיומנת (אצלנו פרצו 5 פעמים תוך חודש תוך גניבת כל המחשבים, מכונת הצילום, פקס, רתכות, ברנרים, כלי עבודה, חומר, מלגזות ורכבים. הם היו עוקבים אחרינו ולמרות שרובנו הסתובבנו רוב הלילה עם לומים ברכבים מתצפתים על העסקקים שלנו הם היו פורצים בשעתיים שהיינו הולכים לתפוס תנומה קלה) המשטרה כמובן לא עשתה כלום וכולם טענו שזו כנופייה בדואית עד שאת הטנדר שגנבו לנו מתוך המפעל מצאתי חונה בעיר נעול ומוסתר.

נכון שלאור המיקום רוב הסיכויים שמדובר בכנופייה מהמשולש או מהשטחים אבל עדיין אין ביטחון מלא עד שייתפסו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מכיר טוב את האכיפה בשרון , אבל זה לא קשור רק לשרון , אני חושב שבכל מרחבי האכיפה קיימים חורים גדולים .

הפיתרון? אולי תסקלו אותי על "אהבתי" למשטרה , אבל אין ברירה מלבד להגדיל את כמות השוטרים בשטח ולהעלות את המקצועיות שלהם (יחידות והכשרות) .

לי אישית יצא לנהל מרדף , כאדם פרטי , אחר חוליית פורצים חמושה באחד מישובי השרון - לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הייתי ישן , או היו מגיעים לבית של אחת השכנות עם הילדות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...