Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי, תקרית אחת היא לא סנונית.

הבעיה היא ההתמודדות עם עבירות רכוש.

בדרום כבר עברו לשיטות מערב פרוע (גרירה אחרי רכבים וכו').

פשיטת הרגל הכי גדולה של המדינה - אי ההתמודדות הטוטאלית עם הפשיעה באזורים מסויימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהם בגדול לצערינו כמעט כל האיזורים שלא נמצאים בתוך מדינת גוש דן. (וגם בתוכה המצב רופף במקומות מסויימים)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני מכיר טוב את האכיפה בשרון , אבל זה לא קשור רק לשרון , אני חושב שבכל מרחבי האכיפה קיימים חורים גדולים .

הפיתרון? אולי תסקלו אותי על "אהבתי" למשטרה , אבל אין ברירה מלבד להגדיל את כמות השוטרים בשטח ולהעלות את המקצועיות שלהם (יחידות והכשרות) .

לי אישית יצא לנהל מרדף , כאדם פרטי , אחר חוליית פורצים חמושה באחד מישובי השרון - לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הייתי ישן , או היו מגיעים לבית של אחת השכנות עם הילדות .

היו לוקחים מה שהם רוצים ונעלמים. תבין, פורץ זה מקצוע כמו כל מקצוע אחר מבחינתם. אם לא מפריעים להם לבצע את עבודתם אז לרוב הם לא יפגעו סתם.

גם אם תגדיל עד מחר את כמות השוטרים זה לא יעזור משתי סיבות עיקריות: האחת היא שבתי המשפט ישחררו אותם והשנייה היא המוטיבציה של השוטר. אם תטפל בשני אלה אז גם כמות השוטרים הקיימת תספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שעבר אילוף להגנה ותקיפה.

מערכת ההתראה+הגנה הכי טובה שיש.

עודד.

ואז מה, ידקרו את הכלב במקום את הבעלים?

אז הבעלים לא ימות,אלא הכלב...."אחלה" פיתרון :?

פורסם
גם אם תגדיל עד מחר את כמות השוטרים זה לא יעזור משתי סיבות עיקריות: האחת היא שבתי המשפט ישחררו אותם והשנייה היא המוטיבציה של השוטר. אם תטפל בשני אלה אז גם כמות השוטרים הקיימת תספיק.

לגבי בתי המשפט , אין לי מושג .

לגבי שוטרים , אני לא מסכים חלקית ; א' יש שוטרים רבים עתירי מוטיבציה , ב' קיים מחסור בתחנות מסויימות בכוח אדם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כשהייתי ילד, השכונה שלנו בכפ"ס סבלה מגלי פריצות חוזרים ונשנים.

אבל, לבתים שהיו בהם כלבים גדולים שנבחו על כל נגיעה בדלת / חלון לא היו פורצים ובסופו של דבר הגברים בשכונה התנדבו למשמר האזרחי וכל לילה היו מכינים מארב לכנופיית הגנבים עד שבסופו של דבר הם תפסו אותם על חם.

ההרגשה היא שהמדינה מתנערת מחובותיה כלפי האזרחים, גם מבחינת בטחון ומשטרה וגם מבחינת הגורמים שמביאים לפשיעה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ואז מה, ידקרו את הכלב במקום את הבעלים?

אז הבעלים לא ימות,אלא הכלב...."אחלה" פיתרון :?

א. כמערכת התראה כלב מאוד יעיל! (ז"א מראש למנוע חדירה)

ב. הסיכוי של התוקף לדקור כלב הוא אפסי!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אולי אפסי לפני רגע התקיפה, אבל ברגע שהכלב יצר מגע, מה בדיוק ימנע מהתוקף לתקוע לו סכין בבטן? הרי זה לא שבו ברגע שהכלב נועל את שיניו על האדם הוא מנוטרל. אך למרות זאת, מעצם היווצרותה של סיטואציה שכזו הכלב כגורם שמירה קרוב לוודאי שימלא את תפקידו ויצליח למשוך את תשומת ליבו של בעליו. תקיפת כלב מלווה בנביחות וברעש רב שלפעמים מקורו גם בנתקף עצמו. קשה להאמין שאם יש כלב בגינה בעלי הבית לא ישימו לב למתרחש והפורצים יוכלו להפתיע אותם. לכל הפחות הנביחות הן כמו אזעקה כפי שאמרת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כשכלב כזה נושך אותך, רוב הסיכויים שלא תוכל לעשות שום דבר חוץ מלהתמקד בכאב האדיר שמלווה בזה.

הכלב גם מנער תוך כדי.

בקיצור, לא סתם היחידות המובחרות בוחרות בכלבים להגנה ותקיפה.

זה "כלי" נשק שמאוד קשה להתמודד מולו.

עודד.

פורסם
שעבר אילוף להגנה ותקיפה.

מערכת ההתראה+הגנה הכי טובה שיש.

עודד.

אני, את הילדה שלי, לא הייתי מגדל עם כלב כזה.

זה טוב למי שיכול להפריד את הכלבים מבני המשפחה ואורחים מזדמנים, כשהם לא מפטרלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בעניין הכלב כדאי לזכור שהפורץ יכול לתבוע אותך. היה מקרה לפני כמה שנים והשופטת פסקה לטובת הפורץ, כי הבעלים שם שלט "זהירות כלב מסוכן" ולכן היה מודע ליכולתו של הכלב וכך אחראי לכל נזק שהוא גרם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מבין איפה הבעיה במדינה הזאת?

במקום לאפשר לבן אדם להגן על הרכוש שלו מפני פורצים (וזה לא משנה עם זה ע"י כלב תקיפה/טומהוק/M16/גלוק17),

מערכת המשפט עוד מאשימה אותך בסוף!

ומה עם הפורץ?

הוא ראה שלט "כלב מסוכן"! אז הוא היה אמור להבין שאין שם פודל! אז למה הוא נכנס? (אני משער שהוא לא ידע לקרוא עברית -או לקרוא בכלל).

עודד.

*Keyser- לא תוקף אותך, סתם מוציא עצבים.

פורסם

קראתי פעם מס' סעיפים בחוק כלבים מסוכנים (לא מצליח למצוא קישור כרגע) שנאמר שם במפורש שכאשר - הבעלים של הכלב מותקף, פורץ נכנס לבית שהכלב מתגורר בו או כאשר אדם במכוון מציק ומתנכל לכלב, תקיפה היא לגיטימית שלא תגרור אחריה עונש לבעל הכלב/כלב עצמו.

פורסם

סיפור על סדום.

פעם אחת הגיעו למשפט שני אנשים.

נתבע שזרק אבן על ראש חברו, וחברו (זה שקיבל את האבן בראש) התובע.

התובע דרש הרשעה בדין ופיצויים על פציעתו

הנתבע הודה באשמה

השופט הרשיע את התובע ואמר שמאחר והקזת דם נחשבת למעשה בעל תועלת רפואית, הרי שהנתבע למעשה היטיב עם התובע ולכן על התובע לשלם לנתבע הוצאות משפט פלוס שכר טרחה על הרפואה.

איך זה נגמר? השופט קיבל אבן בראש ושילם לתובע.

מישהו צריך הקבלה לסדום המודרנית במדינת ישראל?

פורסם
בעניין הכלב כדאי לזכור שהפורץ יכול לתבוע אותך. היה מקרה לפני כמה שנים והשופטת פסקה לטובת הפורץ, כי הבעלים שם שלט "זהירות כלב מסוכן" ולכן היה מודע ליכולתו של הכלב וכך אחראי לכל נזק שהוא גרם.

זו דוגמא אחת לפשיטת הרגל של המדינה בכל האמור באכיפת הסדר הציבורי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...