Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בשרון?! הגניבות ממושבים זאת מכת מדינה בכל הארץ.

חבר טוב שלי גר במושב קטן בשפלה, אין שבוע שהוא לא מספר לי על בית שנפרץ במשק ליד, במשק ממול או בקצה הרחוב. לפני כמה שבועות ישבנו ביחד כל החברה׳. פתאום אשתו של החבר מתקשרת, בוכה בלחישות. היא לבד בבית עם שתי הבנות שלהם, הכלבה בחוץ נובחת כמו משוגעת והיא שומעת רעשים מבחוץ. האישה הסתגרה באחד החדרים עם שתי הבנות וסכין, החבר דפק טיסה מטורפת הביתה. כשהגיע מצא כיסא ליד אחד מהחלונות של יחידת הדיור הסמוכה וסימני פריצה.

לפני שנתיים ישבנו אצלו בחצר, עשינו על האש. 50 מטר מאיתנו נגנב רכב שטח יוקרתי של אחד החברים. עד שאיתורן התקשרו הרכב כבר היה מחוץ לגבולות המושב והסריקות שלנו באזור העלו חרס. עד היום אנחנו לא מבינים איך הצליחו להניע מנוע 2 ומשהו ליטר דיזל בלי שנשמע.

המשטרה לא עושה כלום בנושא. לא בגלל שהשוטרים לא רוצים, אני לא מאשים אותם. מה הם אשמים שמערכת החוק בארץ רקובה? מה הם אשמים שאין להם גיבוי וציוד מתאים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא שיש לנו שופטים סתומים ו/או על סמים. כל זה, כמובן, עד שזה מגיע אליהם. בנאדם שזרק נעל על שופטת קיבל 3 שנים - אם זה היה בנאדם רגיל בטח היה יוצא עם שעתיים של עבודות שירות. ויש גם את הבחור שהואשם בדריסת בנו של חשין ונזרק למאסר עד גזר הדין (בד״כ נשלחים למעצר בית, במקרה הכי גרוע). צריך להגדיר לשופטים סקאלה של עונשים שהם לא יכולים לסטות מהם ולהכניס מושבעים לארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כל עוד אין שינוי בחוקי הגנה עצמית בארץ, לא.

חוק העונשין כפסוקו ולשונו:

34י1. הגנת בית מגורים, בית עסק ומשק חקלאי מגודר (תיקון: תשס"ח)

א. לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש באופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס לבית המגורים, בית העסק או המשק החקלאי המגודר, שלו או של זולתו, בכוונה לבצע עבירה, או מי שמנסה להתפרץ או להיכנס כאמור.

ב. הוראת סעיף קטן (א) לא תחול אם -

1. המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין, לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס;

2. האדם הביא בהתנהגותו הפסולה להתפרצות או לכניסה תוך שהוא צופה מראש את אפשרות התפתחות הדברים.

ג. לעניין סעיף זה, "משק חקלאי" - לרבות שטח מרעה ושטח המשמש לאחסון ציוד וכלי רכב במשק חקלאי.

החוק תוקן, השאלה רק מה יהיה התקדים המשפטי של מי שיישפט לפיו.

רועה גרמני/מלינואה שעבר אילוף להגנה ותקיפה.

מערכת ההתראה+הגנה הכי טובה שיש.

עודד.

כלבים הם פתרון יעיל, אבל להרעיל אותם זה קל מאוד, אלא אם הם מאומנים ברמה מאוד גבוהה. מנסיון מר :oops:

פורסם

החוק תוקן, השאלה רק מה יהיה התקדים המשפטי של מי שיישפט לפיו.

המוקש טמון כאן.

ב. הוראת סעיף קטן (א) לא תחול אם -

1. המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין, לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס;

הפורץ יגיד שהוא בסה"כ ראה טבעת יפה מהחלון ורצה לקחת ואתה, רשע שכמותך, שברת לו את הפרצוף או ירית בו.

הסכין? זה סה"כ בשביל לקלף תפוזים.

נשק? הוא צייד.

פורסם

החו'ק עם שיניים אבל הפרשנות רחבה מאוד ותלויה בשופט שנפלת עליו. גם אם בא אליך הביתה בריון עבידיים ריקות ואתה הציפלון תירה בו זה סביר אבל אם אריק זאבי יהרוג במכה פורץ עם סכין זה לא סביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשכלב כזה נושך אותך, רוב הסיכויים שלא תוכל לעשות שום דבר חוץ מלהתמקד בכאב האדיר שמלווה בזה.

הכלב גם מנער תוך כדי.

בקיצור, לא סתם היחידות המובחרות בוחרות בכלבים להגנה ותקיפה.

זה "כלי" נשק שמאוד קשה להתמודד מולו.

עודד.

ממזמן גנבים לא פוחדים מכלבים, לא מפינצ'ר לחוץ ולא מפיטבול חדור מטרה. הסוד? בשר מורעל. יש אנשים שטוענים שהכלב שלהם, לא ייגע באוכל מידיים זרות וזה אולי נכון, כשהבעלים ליד הכלב. כשהכלב והגנב נמצאים לבד? תעשו לי טובה...

אני טוען לשני דברים במקרה הזה:

1. כלב צריך להיות בבית. מושב או לא, אסור להשאיר את הכלב קשור בחצר, מסתובב בשטח לבד.

2. צריך לסמוך על הכלב מבחינת הרתעה (נביחות של כלב גדול, בהחלט יכולות להיות מאיימות) ולא מבחינת תקיפה.

האווירה והשקט תמיד קסמו לי והבתים היום במושבים, רחוקים שנות אור מהבתים שהיו שם פעם. רמת הפאר + השקט והפסטורליות שיש שם, בהחלט שווים מגורים. מצד שני, זה לא חדש שאיפה שיש שקט - יהיו, בסופו של דבר, גנבים.

פורסם
החו'ק עם שיניים אבל הפרשנות רחבה מאוד ותלויה בשופט שנפלת עליו. גם אם בא אליך הביתה בריון עבידיים ריקות ואתה הציפלון תירה בו זה סביר אבל אם אריק זאבי יהרוג במכה פורץ עם סכין זה לא סביר.

+1, חוץ מאריק זאבי, אם הפורץ נכנס בשעה הזויה לבית כשבני הבית ישנים או משהו דומה, זו בהחלט התפרצות בלתי סבירה.

אגב, שי דרומי נשפט לפי התיקון הזה (שנעשה בעקבות המקרה שלו) וזוכה מחמת הספק.

פורסם
ממזמן גנבים לא פוחדים מכלבים, לא מפינצ'ר לחוץ ולא מפיטבול חדור מטרה. הסוד? בשר מורעל. יש אנשים שטוענים שהכלב שלהם, לא ייגע באוכל מידיים זרות וזה אולי נכון, כשהבעלים ליד הכלב. כשהכלב והגנב נמצאים לבד? תעשו לי טובה...

.

אם אתה לוקח "סתם" כלב כדי שישמש כאזעקה, אז כן, קצת רעל עכברים (אן סתם חומר הרדמה) ינטרל את הכלב.

אבל אם אתה משקיע באילוף, וזאת על מנת שהכלב ישמש גם כמערכת הגנה/תקיפה ולא רק כאזעקה, אז באילוף הכלב גם לומד לא לאכול מאף אחד אחר/לא לגעת אם לא מקבל פקודה!

מנסיון!!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כלב שיסרב לחתיכת בשר בקר טובה ועוד כאשר הבעלים לא לידו? קשה לי להאמין שקיים דבר כזה :wink: .

בכל מקרה, חשוב מאוד לאמץ כלב הביתה באופן כללי, אבל לא למטרת שמירה. חייבים להבין את ההבדל בין הרתעה לשמירה.

• תוכן חדש...