Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף סייתי להרכיב את המערכת שלי, מה אתם אומרים?

HU ALPINE 9887

AMP:earthquake EXTREM 1200

MONO:ROCKFORD 1001

SUB:CADENCE BEAST

FRONT:MOREL DOTHC 6

REAR:פיוניר 6 פשוטים מחוברים לHU

קחו בחשבון שזו המערכת הראשונה שלי והתקציב לא היה גדול

תודה למגיבים.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

תמונות לא יגידו לך כלום על איך המערכת נשמעת,

גם לא חוות דעת של אנשים אחרים,

ובחזרה לנושא,

יש לי ברכב את המידבאסים של מורל דוטק, הם לא רעים בכלל, יש יותר טובים ויש יותר רעים, הכל תלוי במה שאתה אוהב,

פיוניר פשוטים - יש לי גם זוג כאלה ברכב, אומנם 5.25 אבל עדיין פשוטים, משלימים את הסאונד בדיוק כמו שאני אוהב,

והנקודה, לא משנה באמת מה אנשים יגידו, המערכת נשמעת לך טוב? אתה אוהב את הסאונד שיש לך ברכב?

זה מה שחשוב. תמיד יהיה יותר טוב אין מה לעשות נגד זה, גם אם תקנה את ההכי טוב, יהיה אחרי זמן מה יותר טוב.

פורסם

אתה כתבת בכותרת דרושה חוות דעת על מערכת נכון?

חלק מהחוות דעת הוא על ההתקנה, בשביל זה צריך תמונות.

העיקר שאתה מרוצה ממה שאתה שומע.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
תמונות לא יגידו לך כלום על איך המערכת נשמעת,

גם לא חוות דעת של אנשים אחרים,

ובחזרה לנושא,

יש לי ברכב את המידבאסים של מורל דוטק, הם לא רעים בכלל, יש יותר טובים ויש יותר רעים, הכל תלוי במה שאתה אוהב,

פיוניר פשוטים - יש לי גם זוג כאלה ברכב, אומנם 5.25 אבל עדיין פשוטים, משלימים את הסאונד בדיוק כמו שאני אוהב,

והנקודה, לא משנה באמת מה אנשים יגידו, המערכת נשמעת לך טוב? אתה אוהב את הסאונד שיש לך ברכב?

זה מה שחשוב. תמיד יהיה יותר טוב אין מה לעשות נגד זה, גם אם תקנה את ההכי טוב, יהיה אחרי זמן מה יותר טוב.

מספיק שתראה בתמונה שמידבאס לא מותקן על טבעת עץ כמו שצריך או הגבהה כלשהיא בצורה מאסיבית ואתה כבר יודע, זה ישמע בית שימוש.

חוות דעת של אחרים היא מאוד חשובה - אתה מקבל כאן נקודת ייחוס, בייחוד אם אתה נופל על מישהו שיודע איך שיר מסויים צריך להשמע ועל מה צריך לשים בו את הדגשים ומה באמת אתה בוחן כשאתה שומע אותו.

לא משנה מה אנשים יגידו, אבל משנה מה שיצא לך לשמוע במערכות אחרות שאהבת ואז אתה גם תיקח בחשבון את מה שאותם אנשים אמרו לך.

בדבר אחד אני מסכים - אם זה נשמע לך טוב, אז סימן שאתה מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...