Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בנושא הסאב עושה רעש של בום אחד כאשר אני מדליק או מכבה את הרדיו .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

במידה ועברתה על כל הארקות החשוב שבניהם כבל מתח השלילי של המגבר שיהיה מחובר לבורג מסיבי,כדאי עם הברגת יצרן ולא בורג פח של הום סנטר.ואם הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לך on/off pop (בום בהדלקה או כיבויי) תנסה לנתק את הכבל RCA מהמגבר ואז תדליק ותכבה.

1 - אם ניתקתה את הכבל RCA ואין רעש יכול להיות 2 מצבים,כבל ה RCA לא תקין.תחבר כבל איכותי יותר(חיצוני רק לבדיקה)אם נפתרה הבעיה אשריך. במידה ולא תבדוק אם יציאות ה - RCA במגבר/ברדיו רופפות התקלה נובעת ממינוס של ה RCA שהשתחרר מהלחמה בתוך המכשיר/מגבר היה ולא רופפות כנראה יש בעיה במכשיר רדיו ומצריך תיקון,בעיה של מינוסים והחלפת רכיב.אגב בעיה נפוצה במכשירי רדיו של פיוניר.

2 - אם ניתקתה את הכבל RCA ועדיין יש לך רעש, הטיפול הוא זול ופשוט ברמת רכיבים אלקטרונים,אתה צריך דיודה 1N4001

וקבל אלקטרוליטי 4700mfd 16 volts DC.מנתקים את מתח ה-REMOTE מהמגבר או המכשיר(מה שיותר נגיש)

ומחבר בטור מיציאת המכשיר אל הקבל.(בכניסת הפלוס) כניסת המינוס בקבל מחבר אל הדיודה ואת צידו השני(פס כסף)אל המגבר.

מה שיצרת פה זה מעגל SOFT START

פורסם

לדעתי תפטור את הבעיה כמה שיותר מהר לא מומלץ שתפעיל כל פעם את המערכת תקבל בום מהסאב זה עלול לגרום לסאב נזק!

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

בעייה נפתרה בהחלפת RCA זה גם הסביר לי למה הסאב היה משתנה באמצע ניגון.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

הכול קרה רגע שחיברתי קבל ומגבר נוסף למערכת . רכיבים . 1- 5030 אקליפס 2- fa475 2- p3002 Rockford סאב לבלב 2 קומפוננט 165 ps ואחוריים פיוניר . בקשר למכשירים אצל אחי לא היה בעייה בבמערכת . המגבר הנוסף שחיברתי זה הרוקפורד.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

כרגע שאני מדליק את המערכת הסאב פועל ל2 שניות ורק אז שאר המערכת משתלבת פתרון ?

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

ד"א, כיוון שאתה לא עובד עם מפצל מתח ייעודי, אלא משתמש בקבל בתור מפצל, הייתי מנסה להחליף בין כבלי המתח של שני המגברים היוצאים מן הקבל ורואה האם יש שינוי כלשהו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...