Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת שעון לחץ שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

יש לי שעון לחץ שמן שפורק ממיצובישי מונטרו (פג'ארו אמריקאי). ראצלי קיימת נורה בלבד. ציתי לשאול מה נדרש על מנת לחבר את השעון?

אני יודע שהיוניט שמתחבר לנורה אינו מתאים לשעון ולכן השגתי יוניט שמתאים לשעון ולנורה ביחד אבל זה לא עובד.

תודה

פורסם

לא, היוניט של חברת VDO ולדעתי הוא לא של מונטרו.

זו תמונה של יוניט דומה לזה שיש לי:

יש לי גם מפצל שיושב בין הפילטר שמן למנוע ובו יש מספר הברגות להוספת יוניטים נוספים.

$(KGrHqJHJFUE91+DtcnRBPl,4WB5q!~~60_12.jpg

פורסם

ממליץ לך ליצור קשר עם סיגל מאוו ספידומטר היא תדריך אותך מה לעשות.

הכי מומלץ לקנות את המערכת כסט, זה חוסך את עניין ההתאמות.

אני התקנתי שעון לחץ שמן חשמלי,הרכבתי מפצל במקום היוניט המקורי (יש הברגה אחת ) .צד אחד הרכבתי את יוניט הנורה, וצד שני את יוניט השעון שיש לו רק יציאה אחת הנותנת חיווי לשעון.(מינוס יש למנוע ).

יוניט לנורה הוא מפסק OFF , ON ,כשאין לחץ שמן הוא במצב מחובר וכשיש הוא מנתק את המינוס לנורה. אבל ביוניט השעון זה כבר סיפור אחר של התנגדות משתנה שנותנת אינדיקציה לשעון לחץ השמן ולכן צריכה להיות התאמה.

חג שמח אריק

פורסם

זה פשוט

תנתק את היוניט מנורה שיש לך חבר במקומה את היוניט של ה VDO ומשם תעשה חשמל לשעון

אם אתה רוצה גם מנורה , אתה צריך לשים T על הכניסה במנוע ולחבר אליו את שתי היוניוט.

בנוגע ליוניט

אתה צריך לדאוג שהיא תהיה בעלת אותם התנגדויות שיתאימו לשעון אחרת זה יזייף .

אני לא מכיר יוניט שיודעת גם להדליק מנורה וגם להפעיל את השעון , אבל זה לא אומר שזה לא קיים

שעון מאוד חשוב שיכול להציל מנוע ולמזער נזקים .

ממליץ לך לקנות שעון של VDO או אוטומטר . אתה יכול למצוא כאלו משומשים אצל אנשים , או חדשים בחנויות כמו TOP RPM

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, עכשיו אני מבין היכן טעיתי. ממה הבנתי אני חייב שני יוניטים וזה שיש לי צריך להתחבר צד אחד למינוס והשני לשעון כי זה בעצם ראוסטט (נגד משתנה). כיצד ניתן לדעת אם הטווח של היוניט מתאים לשעון שיש לי. השעון הוא מקורי של פגאר'ו והוא חלק מקונסולה שיושבת על הדשבורד (צירפתי תמונה).

ראיתי שמציאים באי בי יוניט למד לחץ שמן שיש לו חיבור לחוט אחד ולא שניים (בתמונה שצירפתי). מישוה יודע מה ההבדל בינו לבין זה שיש לי עם שני החיבורים?

ושוב תודה

$T2eC16JHJHwE9n8igtrkBQcIELkTBw~~60_57.jpg

$T2eC16F,!yME9s5qE+fgBP6zrYpCpg~~60_12.jpg

פורסם
אני לא מכיר יוניט שיודעת גם להדליק מנורה וגם להפעיל את השעון , אבל זה לא אומר שזה לא קיים

התבונן בקובץ המצורף בהודעה מס' 3 בשרשור זה. יוניט לשעון ונורה: דודי אוקנין, דודי אוקנין: יוניט לשעון ונורה. אפשר ללחוץ ידיים.

אין יוניט שמתאים גם לשעון וגם למנורה אתה צריך להתקין מפצל ועליו לחבר את היוניטים לשעון ולמנורה החיווט חייב להעשות בניפרד

ראה תגובתי לדודי.

נכון שאף אחד משניכם כלל לא טרח לפתוח את הקישור ששמתי בהודעתי הקודמת כאן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא אמרתי שאין , אמרתי שאני לא מכיר . תקרא מה כתבתי .

שאני קורא שרשורים אני לא נכנס לכל הלינקים , זה לא ממש מעניין אותי תמיד .

בכל אופן אחרי שנכנסתי לבקשתך תשים לב שזה לא אותה יוניט

זה קצת בעייתי לעשות יוניט שתעשה את שני הפעולות

מה שאתה הרכבת זה בעצם באותה היוניט שמו 2 מעגלים שונים

מנורה עובדת על ידי קצר לגוף , ברגע שיש לחץ נמוך מ X זה מתקצר עם הגוף ואז המנורה נדלקת

שעון עובד על ידי התנגדות. אם ההתנגדותת תהיה מקסימלית ( קצר לגוף ) השעון יעלה לרוב או לנק ה MAX או ל MIN

קיצור שפותח השרשור שיבדוק לפני שהוא מתקין שהיוניט מתאימה בהתנגדות , אם הוא לא יודע והוא ממש רוצה את השעון שיקנה יוניט של הרכב שהוא פירק , מקסימום שישים מתאמי הברגה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אני לא אמרתי שאין , אמרתי שאני לא מכיר . תקרא מה כתבתי . ואני אמרתי שאתה אמרת שאין? קרא את שכתבתי.

כשאני קורא שרשורים אני לא נכנס לכל הלינקים , זה לא ממש מעניין אותי תמיד .

בכל אופן אחרי שנכנסתי לבקשתך תשים לב שזה לא אותה יוניט

זה קצת בעייתי לעשות יוניט שתעשה את שני הפעולות

מה שאתה הרכבת זה בעצם באותה היוניט שמו 2 מעגלים שונים

מנורה עובדת על ידי קצר לגוף , ברגע שיש לחץ נמוך מ X זה מתקצר עם הגוף ואז המנורה נדלקת

לא בעייתי בכלל ואתה לא צריך "לעשות" יוניט שיבצע את שתי הפעולות - אתה בסה"כ צריך לגשת לאוו ספידומטר (או לכל מקום אחר שמתעסק בדברים האלה) ולבקש לרכוש יוניט מתאים. זה בדיוק היוניט שמופיע בהודעה מס' 3 בשרשור זה ובשרשור שאליו שמתי קישור.

בכל אופן, אם היית נכנס לקישור ששמתי היית יודע שקיים כזה יוניט ומונע מעצמך את התגובה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

הי לכולם, צילמתי היום את היוניט שיש לי, תוכלו לומר לי איזו יציאה היא למנורה ואיזו לשעון?

לפי מה שכתוב עליו הטווח שלו הוא 0-80 ובשעון הטווח הוא 0-110. יכול להיות שהיוניט בכלל לא מתאים לשעון?

DSCN0342.JPG

DSCN0341.JPG

DSCN0340.JPG

DSCN0344.JPG

פורסם

אף אחת מהיציאות אינה מיועדת למנורה. היוניט הזה מיועד רק לשעון. ראה פה.

זה יוניט משולב:

attachment.php?attachmentid=6868&d=1340047640

כמו שאתה יכול לראות, החיבור השמאלי הוא WL והימני הוא S.

• תוכן חדש...