Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שיש כבלים של יס יודע שאתמול היה "מרתון" של סרטי באטמן של כל הזמנים. עד שסידרת "האביר האפל" יצאה לאור בשנת 2008,2005 ו 2012 רוב רובם של סרטי הבאטמן היו כמעט וילדותיים.

אז בתור אחד שראה את שלושת סרטי באטמן מסידרת "האביר האפל" הגעתי למסקנה שיש אחד שעולה על כולם. הסרט "האביר האפל" שהוא הסרט השני עם הג'וקר הוא הכי הרבה מעניין, משולב עם הרבה פעלולים ופיצוצים ובכלל העלילה היא מתמשכת ויש הרבה אקשן לעומת הראשון והשלישי שיש הרבה דיבורים ולוקח זמן עד שהאקשן מתחיל.

מה דעתכם? מי הוא הסרט הכי טוב מבין כל השלושה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בשנים האחרונות יש טרנד לעשות REMAKE להרבה מאוד סרטים, רוב הסרטים שעושים להם REMAKE ניראים הרבה יותר מבוגרים ועם יותר דם. הבטמן האחרון אומנם לא REMAKE אלא פרישה שלו לגימלאות, אבל הוא בסגנון הזה. סך הכל סרט נחמד מאוד מי שלא מחפש את המציאותיות בסרט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה'אביר האפל' ללא ספק הכי מוצלח מבין השלושה, לדעתי אחד הסרטים הטובים ביותר של העשור האחרון ביחד עם ממנטו.

זה לא היה סרט זו היתה אמנות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לדעתי איך שאתה מסתכל על הסרט הכי טוב בכלל לא נכון, פיצוצים ואקשן? זה לא סרטי מרוול או רובוטריקים.

השלושה סרטים שנולן ביים יותר פילוסופיים ומעוררי מחשבה וגורמים למוח שלך לפעול, אתה צריך לעקוב אחרי כל פרט.

לדעתי השלישי הכי טוב, רוב הסרט הייתי עם פה פעור. גם השניים האחרים מעולים, אבל טיפונת פחות.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

מבחינתי, השני היה מדהים, סרט מוצלח יותר מהשלישי, לפחות בעיניי.

הופעתו המדהימה של הית' לדג'ר עשתה את הסרט. תפקיד הג'וקר שלו- טירוף (תרתי משמע :lol: ).

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
השני

אחרי זה השלישי

ואחרי זה הראשון

אכן כן, אני נוטה מאוד להסכים איתך. בראשון היה הרבה "חפירות" הרבה מלל לפני שבאטמן התחיל להראות את עצמו בכלל.

המשותף לראשון ולשני שראיתי את שניהם בבית. לעומת זאת את השלישי ראיתי בקולנוע ולמרות הקסם הרב של לראות סרט בקולנוע הרגשתי שמשהו חסר.

אכן, השני מאוד מעניין אם כי גם בסרט השלישי בלי עין הרע לא היה חסר פעלולים, פיצוצים ופירוטכניקה. כמו כן, אן האתווי היא כוסית על לפי דעתי.

מה שכן, הסאונד טראק של הסרט האחרון הוא פשוט מהמם ולפי דעתי עולה על השניים האחרים.

משפט המפתח בסרט הוא "או שאתה מת כגיבור או שאתה חי מספיק זמן בכדי לראות את עצמך הופך לנבל".

הנה אחד מהקטעים היפים. החטיפה של הסיני מהבניין בהונג קונג.

http://www.youtube.com/watch?v=iJLdJLU-4Vc&feature=related

אחד מהקטעים המגניבים. המאבק בבניין

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

הדבר היחידי שחרה לי באמירות כאן הוא זה: ההבדל בין רימייק, ריסט (שקרא בעולמות מרוול ודיסי בצורה כזו או אחרת לאחרונה) לבין אינטפרציה הוא עולם ומלואו.

נולן ניתח את דמותו של באטמן בפאן הפסיכולולגי ומי שצפה העמיק מעבר למישור ההוליוודי הבסיסי יראה את הניתוח שעומד מאחורי הדמות שהיא באטמן. נכון להרגע, הניתוח של טוב, רע, סדר וכאוס מנותח מדהים בשני, ללא ספק הינו הניתוח המעניין ביותר שראיתי לבאטמן מאז הקומיקס "the dark night"

נ.ב.

עוד לא ראיתי את השלישי. מחכה לשחרור של הבלוריי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הנה אחד מהקטעים היפים. החטיפה של הסיני מהבניין בהונג קונג.

http://www.youtube.com/watch?v=iJLdJLU-4Vc&feature=related

פינת השוויץ, אני עובד היום (בין השאר) בקומה ה32 של הבניין ממנו הוא קופץ.

הלובי בו יושבים השומרים נמצא בכלל בבניין אחר לגמרי ששוכן לא רחוק משם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הדבר היחידי שחרה לי באמירות כאן הוא זה: ההבדל בין רימייק, ריסט (שקרא בעולמות מרוול ודיסי בצורה כזו או אחרת לאחרונה) לבין אינטפרציה הוא עולם ומלואו.

נולן ניתח את דמותו של באטמן בפאן הפסיכולולגי ומי שצפה העמיק מעבר למישור ההוליוודי הבסיסי יראה את הניתוח שעומד מאחורי הדמות שהיא באטמן. נכון להרגע, הניתוח של טוב, רע, סדר וכאוס מנותח מדהים בשני, ללא ספק הינו הניתוח המעניין ביותר שראיתי לבאטמן מאז הקומיקס "the dark night"

נ.ב.

עוד לא ראיתי את השלישי. מחכה לשחרור של הבלוריי.

זאת הסיבה שאני וגם אחרים עדיין לא חשפנו את העלילה של הסרט השלישי. מיכוון שזה היה הסרט האחרון בסידרה מבחינתו של נולן בכל מקרה חשבתי שזה אולי רגע היסטורי אם תרצה. לכן, הלכתי לבית הקולנוע לראות אותו שם. מה שכן, אני מודה ומתוודה. הסאונד טראק של הסרט השלישי עולה על הסרט הראשון והשני ביחד. עד היום אני מקשיב למוזיקה האפיקית הזו ברכב וזה עדיין לא נמאס. אכן, הנס זיימר שיחק אותה בגדול.

אתה צודק בהחלט לגבי הניתוח הפסיכולוגי של באטמן. יש הרבה דברים נכונים ובהחלט הוא מחנך לערכים טובים וחיוביים. זוהי הסיבה מדוע הסידרה נחשבת למצליחה ביותר.

פורסם

הנה המוזיקה של הסרט השלישי. מטריפה ברמות. מעולה למי שעושה כושר במכון כושר. מכניסה אנדרנלין בטירוף.

http://www.youtube.com/watch?v=vLqKSv1F42A&feature=related

פורסם

הבן אדם פשוט גאון.

מדהים כמה אנשים וכמה מכשירים דרושים על מנת ליצור מוזיקה.

• תוכן חדש...