Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שאלות שיפוץ קטנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כוונתך לנעלי כבל.

מתעלק

מישהו יודע איך אני מוצא נעלי כבל באיביי?

האם יש שם מקצועי

כרגע אני קונה מחנות אלקטרוניקה במחיר מופקע חצי שקל ליחידה

תודה

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם
מתעלק

מישהו יודע איך אני מוצא נעלי כבל באיביי?

האם יש שם מקצועי

כרגע אני קונה מחנות אלקטרוניקה במחיר מופקע חצי שקל ליחידה

תודה

Terminal Connectors

אבל למה באיביי? נסה את DX המקור לכל הדברים ה"קטנים", גאדג'טס , רכיבים ועוד.

פורסם
Terminal Connectors

אבל למה באיביי? נסה את DX המקור לכל הדברים ה"קטנים", גאדג'טס , רכיבים ועוד.

יקר שם 8.6 דולר לחמישים יחידות כמעט שקל לאחד.

פורסם

יש חנות ברחוב שיוצא מרח' עליה אל שד' הר ציון בת"א (נדמה לי שזהו רח' מטלון) שמוכרים בה עשרות סוגי נעלי כבל. אם זיכרוני אינו בוגד בי - שקיות של 50 נעלי כבל עולה משהו כמו 15 ש"ח. יש שם כמעט כל מה שרוצים וזכור לי שהיה זול. החיסרון - לא מוכרים בבודדים. בהזדמנות אני אנסה לאתר כתובת ושם.

פורסם
יקר שם 8.6 דולר לחמישים יחידות כמעט שקל לאחד.

ה- 8.6 דולר זה עבור המחברים המצופים זהב. וזה יוצא על פי חשבוני כ 70 אגורות ליחידה. המחברים הרגילים, ללא ציפוי זהב עולים כ -40 אגורות לאחד. מחיר סביר לדעתי.

אני מכיר את החנויות בשד' הר ציון ופקדתי אותן לא מעט. אבל גם הזמן יקר, וצריך להגיע לחנות, למצוא חניה, לא לקבל דו"ח ולחזור הביתה. אם משקללים את הכל, ועבור שקית של 50 מחברים ועוד כמה דברים (שרינקים.... לדים) אני מוצא שעדיף לשבת ב 11 בלילה ליד המחשב, להדפיס מספר פרטים ואחרי כשבועיים לקפוץ לדואר ליד הבית כדי לקחת שקית קטנה.

אבל בכייף, אני מניח שכל אחד בוחר את הדרך המתאימה לו ואיני מבטל כלל את ההנאה שביציאה לחנות ואולי על הדרך קונים עוד משהו ומקנחים במנה שווארמה.

• תוכן חדש...