Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עבור מישהו מהמשפחה רכב סגנון סוזוקי סוויפט\מזדה 2 וכל הקבוצה הזאת.

אנחנו מתמקדים במכוניות הבסיסיות של המבצעים וכרגע מה שיש (שאני ראיתי) זה איביזה, קורסה 3 דלתות, גרנדה פונטו ופיג'ו 206 פלוס.

הרכב חייב להיות עם גיר אוטומטי.

הפיג'ו הכי זולה וגם הכי ותיקה, השאלה שלי היא האם ידוע מה קורה עם הגיר האוטומט שלה בימנו אנו, וכללית מה לגבי האמינות שלה ביחס למתחרות שלה מאירופה.

אני אשמח גם לקבל תגובות מבעלי ניסיון עם אחד הרכבים האחרים ברשימה.

האם ידוע למישהו על עוד רכב בקבוצה הזאת שיש עליו מבצע ושכדאי לבדוק?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קולאוטי - לזוג יש ילד (ואולי תכנון לנוסף) - לכן התמקדותו בקבוצת הסופרמיני נכונה.

עם כל הכבוד לרכבי המיני הם לא מתאימים לזוג שצריך להושיב ילדים וגם להוביל את ציודם.

לפותח השרשור - במצבך הייתי מחפש מכונית מקבוצת הסופרמיני בעלות ישבן - כמו מאזדה 2 "סדאן", יודנאי i35, קיה ריו ודומותיהן. בהצ'בקים אתה עלול להתקל בבעית מקום בתא המטען - לכן, לפני שאתה בוחר, גש לסוכנות ובדוק אם תאי המטען מתרימים לצרכיכם. אם יש עגלה - קחו אותה אתכם ובדקו אם תכנס לתא המטען.

דבר נוסף שכדאי לבחון הוא אפשרות לביטול כרית האויר הימנית באמצעות מפתח הרכב - לטובת אפשרות להתקין שם מושב בטיחות במקרה הצורך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
והתקציב ? :-):shock:

הייתי במצב הזה שוקל פיקנטו אוטומטית בת 2-3 מליסינג.

עד 80 אלף ש"ח אם יש חיה כזאת

מדובר על זוג עם ילד בן 7 שיושב מאחורה עם בוסטר ואין תכנון קרוב לעוד ילד

in the face

with a chair

פורסם

תומר, לפי הצרכים שציינת (אין צורך בתא מטען גדול מידי/להכניס עגלה וכו'),הייתי בוחר בסופר מיני כמו I20.

אם אתם יכולים לנהוג בגיר ידני אפשר לקנות רכב חדש לגמרי בתקציב הזה אם כי,הייתי קונה רכב בן 2-3 מחברת ליסינג מוכרת בידיעה,שהרכב כבר חטף ירידת ערך יחסית גדולה ומצד שני,אתה מקבל רכב כמעט חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דבר ראשון חובה אוטומט, דבר שני רק מהיבואנים ולא משאר החברות.

הרכבים כמובן הם מקבוצת הסופר מיני, אני רק לא בטוח מה קיים כרגע במכוניות מבצע, והסתכלתי שוב אין בכלל 206 פלוס עם גיר אוטומט חבל.

in the face

with a chair

פורסם
יודנאי i35,

כמובן i25.

ט.ל.ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו יודע להסביר לי אם אני קונה רכב מחברת אלבר, ורשום שהוא בהחכרה, איזה סוג ליסינג זה במחירון?

יש ליסינג שמוריד 12 אחוז, ויש ליסינג שמוריד 20 אחוז...

in the face

with a chair

פורסם

השוק מת-סחירות זה עניין של מזל והורדת מחיר.

לאיביזה גיר ד.ס.ג

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
דבר ראשון חובה אוטומט, דבר שני רק מהיבואנים ולא משאר החברות.

הרכבים כמובן הם מקבוצת הסופר מיני, אני רק לא בטוח מה קיים כרגע במכוניות מבצע, והסתכלתי שוב אין בכלל 206 פלוס עם גיר אוטומט חבל.

מה שלא תיקח, תשתדל שזאת לא תהיה ה-206 פלוס. היא פשוט מיושנת ליד כל השאר באופן בולט. כבר לא שייכת לסטנדרטים החדשים מבחינת אבזור וביצועים. ב-80K תהיה לך בעיה להביא אוטומטית חדשה. תצטרך להוסיף או לקחת מימון לכיוון ה-100.

פורסם

או לרדת בקבוצה וללכת על פיקנטו, מה שלא כלכך רוצים אבל זאת אפשרות.

האמת במשומשות המצב לא כלכך רע, מזדה 2 (2010) פרטית ב-70 אלף, אולי כדאי לפזול לכיוון בכל זאת.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...