Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני באמצע פרוייקט שחזור רמקולים של מורל ביתיים.

יש לי את הקרוסים שלהם אך אני לא יודע מה הפלוס ומה המינוס בכל קרוס.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עייני.

תמונות מצורפות,תודה.

נ.ב - אני מודע לעובדה שזהו פורום אודיו לרכב אך אני לא מכיר פורום יותר מקצועי מזה בענייני אודיו אז שאלתי פה.

IMG_20120929_000911.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קצת קשה להגיד בלי תרשים זרימה אבל,

יש שם חוט אחד שמסומן בצורה ברורה כפלוס ובצד שמאל יש איזה שלושה חוטים שנראה שהם יוצאים מאותה הנקודה - ההימור שלי הוא שאלה הם חוטי המינוס.

משמאל לחוט הפלוס האדום יש עוד חוט כחול - לדעתי זה פלוס של הצד השני של הקרוס כנראה.

תיקח רב מודד - יש לך שם שנאי ענק שמהווה כנראה סליל - הגוף של השנאי הוא מינוס מובהק.

כל חוט - שיצור לך קצר ברב מודד (צפצוף) מול הגוף של השנאי - לדעתי כנראה מינוס בטוח (או קצר :-D)

אם תצליח לבודד את החוטים בצורה די ברורה - תיקח רמקול זול פשוט - מגבר ביתי ישן, ותחבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ממש ברור לי מה הולך שם, מצד ימין בטור יש סליל,קבל ונגד מצד שמאך שלהם חוט אדום שרשום שם פלוס, למה הוא משותף סליל שבאמצע? שהוא HPF, לא ממש ברור לי. לפי רעיון של חשמל, אדום הוא הפלןס, אז סביר להניח שהשמאלי הוא הפלוס.

עדיף לעשות תרשים על הנייר או לעשות סימולציה ולנסות להבין מה הולך שם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

התפתחות בנושא.

ידוע שלכבלי רמקול שחיצונית צבעם זהה, אז הנחושת בפנים בצבע אחר וכך אפשר להבדיל בין פלוס למינוס,יצאתי טמבל שמרוב שניסיתי להבין מה הולך בקרוס התעלמתי מנושא זה לחלוטין.

חשפתי את כל הכבלים והבנתי מה זה מה,אבל אני לא בטוח לחלוטין כי יתכן שמישהו שיחק בקרוס.

תמונות מצורפות + החלק האחורי של הקרוס אולי יהיה יותר ברור.

סימנתי מה זה פלוס ומה זה מינוס בתמונה,רק תגידו לי האם זה נראה הגיוני.

תודה.

IMG_20120929_000911.jpg

IMG_20120929_171643.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לצערי זה ממש לא ברור לי.

סימנת שם שני פלוסים ששניהם יוצאים מהחוטים של השנאי אבל השאלה היא אם בשנאי הזה יש שני סלילים בכלל.

ניסית לבדוק אם יש קצר בין שני החוטים שיוצאים מהשנאי? בדקת בין הגוף של השנאי לבין שאר החוטים איפה יש קצרים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמה ואיזה רמקולים מחוברים לקרוס?

וופר 12 אינצ'

מיד 3 אינצ'

וטוויטר אינצ'

אדי אני יעשה את הבדיקה ואדווח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה לא יכוך לדעת 100% מה+ ומה -,כי 12" רק דרך סליל גדול,וזה מובן...ונגיד 3" כנירא דרג גבוח יותר,אז יש מצב שמחברים עם פאזה הפוכה

• תוכן חדש...