Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברה עשתה תאונה שוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי ההצעה, גם דלת האחורית ניזוקה..אמנם המחירים גבוהים אך מדובר במחירי מחירונים ללא שום הורדה במחיר.

קח בחשבון שהמוסך לא יוריד מהעלויות, מכיוון שלא הלקוח משלם, אלא חברת הביטוח( במצב של צד ג') וברכב שהוא פחות משנתיים על הכביש, מחליפים רק לחלקים מקוריים וחדשים.

המוסך לא ירחם על חברה שלך, היא במצב לא טוב.

אבל אולי זה הלקוח שלה?

אותו דבר היה לאחי, הוא ריסק פגוש מזדה 3 מאחור ושילם את עלות הנזק, מאז הוא לא רוצה לשמוע על נהיגה ברכב שלא מבוטח

בצד ג' לפחות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אה?? אין סיכוי, בידיוק קיבלתי פיצויים מהביטוח לאחר תאונה שנכנסו לי בהונדה מאחורה ושברו את כל הטמבון +פנס ימני אחורי, כל התיקון כולל החלפת החלקים+עבודה לא עלו על ה5 אלף ש''ח.

אז לפיאט ? קשה לי להאמין, נסה לבדוק מול פחח מיוזמתך וברר כמה עולה העניין.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לסובארו B4 עלה לי להחליף בסביבות ה88 אלף(אני לא בטוח אבל בסביבות).

פה הבאמפר יותר קטן וישאת כל הפסים האלה ככה שהמחיר הגיוני ביותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא בסדר!!!, למה שבאיילון יהיו רכבים נוספים, ועוד לפנייה???. ממש חוצפה. :-P

תרים טלפון להתייעץ עם שמאי רכב אקראי מדפי זהב, למיטב זיכרוני, בעת תאונה, השמאים מאשרים טמבון חליפי ולא אורגינל.

אין לי מושג אם יש כזה לרכב/דגם הנ"ל, אבל טלפון שעלותו פרוטות יכול אולי לחסוך לך מאות שקלים. אין מה להפסיד.

בהצלחה.

פורסם

בתור התחלה תתקשר לסוכן הביטוח כדי ךברר האם יש לה צד ג' שהיא אינה מודעת לו, בהיותה שוקיסטית.

אם לא, שתראה את זה כשכר לימוד ושתגיד תודה שהיא לא גרמה לפציעה של מישהו.

אני מקווה שהיא לפחות נראית טוב...:wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שבוע שעבר, נכנסתי במישהו ממש בקטנה, ב5 קמ"ש דבר שעלה לי 800 ש"ח תיקון

צד ג' לא יעזור כי השתתפות עצמית 1200 ש"ח.

הבחור (היה לו רכב ישן-בלנו 2002) הלך למוסך ושמה הביאו לו הצעה להחלפת כל הדלת נהג.

דבר בעלות של 1300 ש"ח, במצב כזה יהיה מטומטם לפנות לביטוח.

התקשרתי אליו מאוחר יותר וביקשתי שאני יקח את הרכב למקום שאני מכיר ויעשו לו עבודה מקצועית וטובה.

להפתעתי הבחור הסכים, ויצעתי בזול.

לגבי החשבונית, 1500 ש"ח עבודה ? זה קצת מוגזם, החלפת טמבון זה לא עבודה גדולה.

שחברה שלך תתקשר ותבקש להסתדר, במוסך טיפה יותר זול.

אולי תחסוך 1000 ש"ח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אלה המחירים וחבל על הזמן.

אני במקומך הייתי מנסה להשיג הצעה זולה יותר ממוסך מורשה מתחרה באיזור המגורים של הנפגע.

בכל מקרה - גם אם אפשר לצאת יותר בזול, אני במקום הנפגע לא הייתי מתעניין בכלל - את הרכב לוקחים למוסך מורשה, שם מתקנים את הרכב וזהו. זה רכב חדש ואין שום סיבה שיתקינו בו פגוש חליפי או שיעשו בו טיפול זול.

פורסם

המחירים שמוסכים מרשים לעצמם לגבות זו פשוט שערורייה, ישראבלוף במיטבו.

2,900 ש"ח (לפני מע"מ, כמובן) רק על עבודה. על מה???

ואחרי זה תוהים למה אנשים ישרים ומשכילים לא נכנסים לענף הזה. שיתביישו. ענף מגעיל.

איתמר.

ערכיה: בעצם מזל שיש יום כיפור, אלוהים סולח לכל הגנבים. גועל נפש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המחירים שמוסכים מרשים לעצמם לגבות זו פשוט שערורייה, ישראבלוף במיטבו.

2,900 ש"ח (לפני מע"מ, כמובן) רק על עבודה. על מה???

ואחרי זה תוהים למה אנשים ישרים ומשכילים לא נכנסים לענף הזה. שיתביישו. ענף מגעיל.

איתמר.

זה מתחיל מזה שאנשים תופסים גל על התאונה, ומחליפים עוד דברים "על הדרך"

כמו למשל רשום 1500 ש"ח עבודות צבע על טמבון, אם מזמינים טמבון חדש, בשביל מה לצבוע ? או לבצע פחחות.

תיקנתי דלת שלמה של נהג בפחחות ב800 ש"ח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
זה מתחיל מזה שאנשים תופסים גל על התאונה, ומחליפים עוד דברים "על הדרך"

כמו למשל רשום 1500 ש"ח עבודות צבע על טמבון, אם מזמינים טמבון חדש, בשביל מה לצבוע ? או לבצע פחחות.

תיקנתי דלת שלמה של נהג בפחחות ב800 ש"ח.

מכיוון שפגוש חדש מגיע ללא צבע עליון.

הרי המוסך לא יחזיק 10 פגושים דומים בצבעים שונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אמליץ לחברה שלך לא ״להתקרקש״ יותר מדי עם נהג הרכב הנפגע ולשלם לו ולהחתים אותו שאין לו עוד תביעות כנגדה, אחרת אתה יודע, עלולים לצוץ לו כל מיני כאבי גב וצוואר מאותן ״התקרקשויות״....

לא מבין את כל אלה שמחפשים חלקים באי ביי, אם היו דופקים לכם את הרכב הייתם נענים בחיוב לבעל הרכב הפוגע שיציע לכם להמתין עם התיקון עד שתסיימו לעשות את סקר השוק שלכם ולשלוח אביזרים מחו״ל ואז להמתין למכס שישחרר (או לא) את החלקים?

אל תיהיו ילדים ותציעו הצעות מגוחכות.

לבעל הרכב שניזוק יש רכב חדש וככזה הוא זכאי לחלפים מקוריים וזכותו לדרוש החלפת הפגוש כדי להשיב את הרכב לקדמותו- למצב חדש.

ולך פותח השרשור אמליץ להחליף חברה :wink:

(בהומור, אל תעלב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההצעת מחיר מוגזמת וכדאי מאוד שתנסו לדבר עם בעל הרכב שיתן צאנס ולהכנס למוסך אחר שיתן הצעת מחיר נגדית או אולי אפילו להביא שמאי פרטי

לגבי מחיר של החלק אני מציע לברר שוב אצל מחסן היבואן ולא חייב מקורי אפשר גם תואם מקורי

לגבי העבודה כל עבודות הפחחות וצבע של נזק קטן של הפח האחורי אמור לעלות כ 1500 ש"ח סה"כ.

בדלת האחורית אני לא רואה שום נזק וגם אם יש הוא מינורי מאוד ואמור להכנס להמחיר שנקבתי למעלה

• תוכן חדש...