Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברה עשתה תאונה שוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהחברה שלך תגיד תודה שיצאה בזול ותשלם את מה שצריך. מה היה קורה אילו היתה משביתה מרצדס חדשה? זהו שכר לימוד, והפעם במחיר מבצע . ההמלצה הכי טובה היא שתשקיע שני גרוש וחצי על ביטוח צד ג' כמה שיותר מהר (ואם זה כבד עליה אז שתמכור את הרכב ותסע באוטובוס).

פורסם

השמאי קבע נזק של כ-3,000 ש"ח.

הרכב שהה במוסך 3 ימים. בתקופה זו השמאי נקרא לראותו לפחות 3 פעמים נוספות - כל פעם לאחר פירוק שכבה נוספת. הנזק הסתכם בלמעלה מ-10,000 ש"ח.

אתה יודע למה 3 פעמים כבייכול, כדי לדעת איפה וכמה אפשר לגנוב את הביטוח/אותך.

אני אומר לך שרוב הטמבונים מורכבים על רכבים אחרים, נקודה.

זאת תעשיה מגוכחת שעוקצת מליונים על גבי מליונים מהאוכלוסיה, פשוט גועל נפש!

הייתי בסרט הזה כשהחניתי X6, יצאתי מהאוטו לדבר בטלפון ופוסטמה עשתה עליו רוורס.

היא הציעה לי 200 שקלים. זה נגמר בכך שכדי לתקן את הנזק היא מכרה את האוטו כדי לכסות את העלות.

נסעתי עם נהגי ראלי בדרום, על אופנועים כבדים, טסתי בצבא, אימפרזות ואיבו חזקות, נהגי מוניות ממהרים,

אני יכול להגיד לכם משהו אחד...

אין משהו שמפחיד אותי יותר מאישה על ההגה (אני מכליל בכוונה, דווקא לסביות נוהגות לרוב פצצה), הן לא יודעות מה הן עושות!!!

אני יכול לנסוע עם אישה והמזגן יהיה על שיא הקור אבל אני יזיע כמו חמור מרוב פחד שניכנס במעקה, נעבור באדום, נדרוס מישהו...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה יודע למה 3 פעמים כבייכול, כדי לדעת איפה וכמה אפשר לגנוב את הביטוח/אותך.

אני אומר לך שרוב הטמבונים מורכבים על רכבים אחרים, נקודה.

זאת תעשיה מגוכחת שעוקצת מליונים על גבי מליונים מהאוכלוסיה, פשוט גועל נפש!

הייתי בסרט הזה כשהחניתי X6, יצאתי מהאוטו לדבר בטלפון ופוסטמה עשתה עליו רוורס.

היא הציעה לי 200 שקלים. זה נגמר בכך שכדי לתקן את הנזק היא מכרה את האוטו כדי לכסות את העלות.

נסעתי עם נהגי ראלי בדרום, על אופנועים כבדים, טסתי בצבא, אימפרזות ואיבו חזקות, נהגי מוניות ממהרים,

אני יכול להגיד לכם משהו אחד...

אין משהו שמפחיד אותי יותר מאישה על ההגה (אני מכליל בכוונה, דווקא לסביות נוהגות לרוב פצצה), הן לא יודעות מה הן עושות!!!

אני יכול לנסוע עם אישה והמזגן יהיה על שיא הקור אבל אני יזיע כמו חמור מרוב פחד שניכנס במעקה, נעבור באדום, נדרוס מישהו...

אתה מכליל ומתבטא בשחצנות גברית מגעילה ואף מעט ערסית (מלשון ערס). מוטב שאנשים כמוך לא יהיו בהמוניהם על הכביש או בפורום הזה. חזור לב.מ.וו X6 השחורה שלך ומוטב לי או לנו לא להיתקל בך בכביש, ובמקרה הרע לפנות לך מקום כדי שתעוף ב-180 קמ"ש לרמזור הבא.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נסה אולי לקבל הצעת מחיר מעוד מוסך מורשה פיאט. לפעמים יכולים להיות הבדלים גדולים.

כשאני רואה את זה וחושב על הריבים עם החברה (לשעבר) בעניין "מתי תעשי כבר רשיון" , במחשבה שניה עדיף שתישאר בלי. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה מכליל ומתבטא בשחצנות גברית מגעילה ואף מעט ערסית (מלשון ערס).

אני מבין שהבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך, לא נורא, אני בטוח שאתה מצטיין בתחומים אחרים.

רשום לך שחור על גבי LCD שהכללתי בכוונה, תלמד לקרוא אנחנו במאה ה-21.

וה-X6 לא שלי, אני מסתפק בריינג' רובר, תודה על הדאגה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...