Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרי קטן כ 60 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לבת דודה של אשתי יש עסק פרטי והיא צריכה להוביל סחורה ממקום למקום.

היום היא מתניידת עם קורולה 2005 (יש לבעלה רכב נוסף ממקום העבודה)

נסועה שנתית קטנה של כ 12 אלף ק"מ (ייתכן שיגדל בעתיד)

התקציב גמיש אך הם לא מעוניים לפריז בהוצעה מעבר לסכום הרשום.

אין בעיה עם גיר ידני.

הצעתי לה לחפש רכבים כדוגמאת קנגו/ברלינגו/פרטנר.

יתרונות לרכב כנ"ל:

*העמסה ופריקה

*חיסכון בדלק

חסרונות:

*בד"כ כלל לא אוטומאטי (אין לה בעיה עם זה, למרות שיש אי-אלו נסיעות בחיפה)

*קשיחות בולמים

*בידוד רעש

האם יש דגם מומלץ, שנתון ונסועה הגיוניים (רכבים כאלה בד"כ קונים בשביל לנסוע הרבה)?

האם שווה לחפש דגמים נוספים?

מה כדאי לבדוק ברכבים כאלו?

תודה למגיבים ושנה טובה לכולם.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

קנגו מחברת ליסינג טובה ואמינה יכנס ב-60,000 שנתון 2009 לפחות אם לא 2010

צריך לחפש באלבר/הרץ/אופרייט ליס ולהיות סבלניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הייתי הולך על הדובלו,תא מטען הכי גדול,למאט הקונקט אם איני טועה,מנוע יותר זריז מהקנגו,בפנים מרגישה יותר נעימה מקנגו,אין שטחי פח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם לבת דדודה שלך יש עוד כ20 אלף אז היא יכולה לקנות רכב חדש מהחברה .

את הפיאט קובו שזה למעשה גרסת נוסעים לפיאט פויריניו . רכב חמוד לאלה 1.4 ידני בנזין ניראה לי .

ואם לא אז שתתרחק מפורד קונקט זה רכב שמחזיק עד 200KKM ואז צריך לשים אותו במוסך ולאבד איזה 30K בשביל להמשיך לסוע בו . זה מה שקרה אצלי בעבודה הייתה לנו פורד קונקט שאני הייתי הנהג היחידי שלה אחרי 175K עשינו אוהרול ואז הלך הטורבו ולאחרונה יש לה שמן במקום מים . ולאוטו כולה יש 250KKM .

פורסם

[quote=mlur;3566231

ואם לא אז שתתרחק מפורד קונקט זה רכב שמחזיק עד 200KKM ואז צריך לשים אותו במוסך ולאבד איזה 30K בשביל להמשיך לסוע בו . זה מה שקרה אצלי בעבודה הייתה לנו פורד קונקט שאני הייתי הנהג היחידי שלה אחרי 175K עשינו אוהרול ואז הלך הטורבו ולאחרונה יש לה שמן במקום מים . ולאוטו כולה יש 250KKM .

ב-175,000 אם עשו לרכב,שיפוץ מנוע כללי והיה נהג יחיד יש שתי אפשרויות-הרכב הוזנח קשות ולא טופל ו/או הנהג חסר תשומת לב (היה חסר נוזל קירור,הרכב התחמם (עד כאן היכן הנהג ?)ובנוסף מוסך ,שלא יודע לעשות ראש מנוע,מכניס ללקוח את האלמנט של שיפוץ מנוע כללי ואחרי 75,000 ק"מ מגלים,שהשיפוץ לא הצליח כי עשו *** של עבודה.

זה לא מייצג ולא אמור להכליל,שכל הקונקטים מכוניות דפוקות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם לבת דדודה שלך יש עוד כ20 אלף אז היא יכולה לקנות רכב חדש מהחברה .

את הפיאט קובו שזה למעשה גרסת נוסעים לפיאט פויריניו . רכב חמוד לאלה 1.4 ידני בנזין ניראה לי .

מצטרף להמלצה, אבא של חבר סבל ממנו ובמקום לשמש אותו לעבודה זה שימש עבודה למוסך.

(לא זה לא שמועות, אני הייתי שם).

כמו כן אפשר להגיד שאולי ה רכב בפני עצמו עם בעיות ולאו דווקא בעיה כללית, סך הכל מצטרף לאי-המלצה, אותו אבא החליף לדי-מקס 2010 כמדומני (לא מבין את ההחלטה לבחור בטנדר פתוח על פני מסחרית שימושית, אבל בטוח הוא יודע מה הוא עושה).

קנגו והאיטלקיות נשמעות טוב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...