Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כמה בעיות ברכב ואני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את הבעיה.(מיצובשי לנסר קלאסיק 2005)

1)הרכב מוציא מים מסריחים מאוד מאיפה שהדבשת הגז טיפה מעל זה מישהו יודע ממה זה ?

2)הרכב משאיר שלוליות של שמן שחור שדולפות ממנו ושבדקתי את השמן מנוע לא היה זמן מנוע מה זה יכול להיתו ?

פורסם

1.כנראה נזילה מרדיאטור חימום פנימי (בדוק מפלס נוזל קירור,אם חסר אז כנראה שזה המקור).

2.גרוע מאוד לנסוע ללא שמן,עלול להיגרם נזק כבד למנוע.מלא שמן,סע למוסך לבדיקה,שמן שחור מידי מעיד על רכב,שכנראה הוזנח ומאוד ע"י בעליו הקודמים.כמובן,שיש לאבחן את מיקום הנזילה ולתקנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה זאת אומרת מוציא מיים מסריחים? האם חסר נוזל קירור? האם זה קורה תמיד או שהמזגן עובד לדוגמא? לגבי שלוליות השמן לא ביטאת נכון את עצמך... האם חסר שמן מנוע? צריך לבדוק מאיפה נוזל. אם תעלה תמונות זה יעזור...

פורסם

אוקי

1) לא חסר מים ברדיאטור וזה קורה שהמים נופלים שהמזגן עובד או לפעמים שהוא לא עובד ומה עלות תיקון של זה ?

2)פשוט נסעתי במכונית ואיפה שמכונית הייתה באזור של המנוע הייתה שלולית של שמן שחור שתפתף מהמנוע ואחרי זה בדקתי את הזמן מנוע והיה בקושי שמן מנוע והמכונית שלי משנת 2007 זאת אומרת שהבעלים הקודמים זה ליפני הרבה זמן כתוצאה ממה זה יכול לקרות ?

ואנחנו לא מזיניחים את המכונית כול 15 אלף טיפול לפי הוראות יצרן

פורסם

תיסתכל מתחת לרכב בזמן שאתה מפעיל מזגן אם מטפטפים מיים. אם אין טיפטוף לכביש צינור הניקוז של המזגן סתום והכל ניכנס לתא הנוסעים. לגבי השמן. קשה לדעת כך..אולי אטם מיכסה שסתומים...אולי משהו אחר. צריך לתת לעיין מיקצועית להיסתכל.

• תוכן חדש...