Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפת הנהגים

pipinoadar
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

בנסיעותיי לחו"ל במהלך השנים תמיד הקפדתי להשאיר את ה"קוצים" בבית ולהשתדל לנהוג כמקומיים,תשומת הלב שלי לא פעם נמשכה לאותם הרגלי "שפה" אשר קיימים בחו"ל (גם בארץ אך במידה מועטת)

הייתי רוצה שבשרשור זה כל אחד ייתן עצה או שתיים לגבי "שפת הנהיגה" שלו ואולי בכך ילמדו גם נהגים אחרים ל"דבר" בכביש.

1.כאשר אני נוסע בכביש והנתיב השמאלי תפוס בנהג איטי ללא סיבה-במקום להשתמש באורות הגבוהים אני מאותת שמאלה.

2.כאשר אני בולם בפתאמיות (במיוחד בחורף)אני מפעיל עצמאית את אורות המצוקה למספר הבהובים בכדי להזהיר את הרכב מאחוריי.

אשמח באם תוסיפו את ה"סנטים" שלכם...:-)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

1. אם אתה רוצה שנהג יזיז את עצמו מהנתיב השמאלי אתה חייב למשוך את תשומת ליבו.

ולצערי איתות אינו עושה את העבודה.

2. אם אתה גם מספיק לבלום וגם להפעיל את אורות המצוקה שאפו!

אני דווקא הייתי מחזיק את ההגה חזק ובודק לאן אני יכול לברוח ולא מתרכז בהפעלת אורות מצוקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפעלת אורות המצוקה לא מתבצעת בבלימת חירום של ממש, אלא בבלימה חזקה מהרגיל וגם אני עושה את זה, ככל שאני יכול - גם כדי להזהיר את הבאים אחרי וגם כדי למזער את הסיכוי שמישהו יעשה לי מתיחת פנים לרכב.

עוד "קוד" - הבהוב באור גבוה לבאים מולך לא רק כשהם מסנוורים, אלא כשעברת ניידת ואתה רוצה להזהיר. קטע די רוסי האמת, אבל עובד יופי.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית משתמש במשהוא שאימצתי באירופה אם אני מקבל "טובה" מאחד הנהגים או שהוא מפנה לי את הדרך אני מהבהב פעם אחת עם האורות מצוקה.

באירופה העיניין מקובל ופרושו תודה.

כמו כן משהוא שקיים בעולם המשאיות באירופה. כאשר משאית עוקפת משאית אחרת. והיא מעונינת לחזור לימין נהג המשאית הנעקפת מסמן עם האורות הגבוהים (פירוש הדבר שהמשאית יכולה להישתלב בלי בעיה)

ראיתי את זה קורה בארץ פעם אחת. אבל לא נראה לי שהעקף הבין את הנעקף.

משהוא שאני שונאה : זה אנשים שחושבים שאנחנו בכבישי רוסיה. שם הזכות הקדימה היא לבעל החשבון השמן יותר, למי שיש שם רכב יותר יקר הוא הבוס. תופעה כזאת קוראת גם בארץ, של אנשים עם רכבים מאוד יקרים שחושבים שמגיע להם הכול .

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז האמריקאית הגדילו ראש במשאיות,

במקום להבהב לך עם האורות הגבוהים ובזה לסנוור אותך, אתה מכבה ומדליק את האור לחצי שנייה.

הבהוב אורות המצוקה לאחר העקיפה הוא סימון תודה.

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם את הדבר הכי חשוב - לצפור פעמיים שעומדים ליד כוסית ברמזור. חוק מנדטורי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני סמנים מאוד חזקים בבריטניה:

1.במידה ואתה רוצה להשתלב בתנועה או לעבור נתיב,אחד הרכבים יהבהב לך אם אורות גבוהים כמתן אישור לך "ראיתי שאתה מנסה להשתלב,בבקשה השתלב בביטחה".

2.כשאר נהג אחר נוהג באדיבות כלפייך,כמו ויתר על זכות הקדימה וכו,נהוג להבהב עם איתות המצוקה פעם אחת,למתן תודה.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבהוב בודד עם אורות גבוהים לפני סיבוב עיוור ( בעיקר בדרכים הרריות וכפריות)

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עושה את סעיף 2,אבל הבעיה פה שלא תמיד מבינים,לפעמים חושבים שאתה מהבהב כדי לזהיר שאתה מתקרב.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני סמנים מאוד חזקים בבריטניה:

1.במידה ואתה רוצה להשתלב בתנועה או לעבור נתיב,אחד הרכבים יהבהב לך אם אורות גבוהים כמתן אישור לך "ראיתי שאתה מנסה להשתלב,בבקשה השתלב בביטחה".

בלי קשר למה שהולך שם, זה מה שאני עושה תמיד. יש שמבינים, יש שלא (חלק חושבים שאני מהבהב כדי שלא יכנסו לי לנתיב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2.כשאר נהג אחר נוהג באדיבות כלפייך,כמו ויתר על זכות הקדימה וכו,נהוג להבהב עם איתות המצוקה פעם אחת,למתן תודה.

כאן זה אומר "קיבלת בראש":lol: , או לאות פרידה כזאת של "קלטתי אותך" אחרי פגישה רנדומלית בין שני רכבים מעניינים בכביש המהיר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שומאכר-למדתי משהו מNIMNIM וממך,האמת שאני מרגיש קצת מטופש כי כלכך הרבה פעמים ראיתי את ההבהובים ולא הבנתי מה רוצים ממני..:roll:

נו שוין-להתחיל ליישם...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...