Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש) רגיונות לHU היי אנד

bigyr
שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מערכת הכוללת את החלקים הבאים: סט MB QUART 3WAY סיגניצ'ר לימטד אדישן , טווין סאב מאותה סידרה , מגבר BRAX מונובלוק ואודיסון VRX , את הHU הקודם שלי שהיה קלריון HXD2 מכרתי ואני מחפש משהוא שיחליף אותו ,אין הגבלת תקציב אבל מאוד חשוב שיהיה מיועד לSQ הייתי מחוץ לתחום 4 שנים ולכן אני לא כלכך מעודכן בדגמי ההי אנד החדשים

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבת את הHX-D2?

סיבה נהדרת עבורך ללכת חזק לכוון של הHX-D3 פשוט אחת היחידות הטובות ביותר שיצא לי לשמוע עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביד 2 הוצע לפני ימים פיוניר P99RS. לאחר מספר שעות הוא כבר נמכר.

חוץ ממנו יש את הקלאריון סדרה 3 שאדי לאנוס העלה כאפשרות טובה נוספת.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מספר אפשרויות לר"ד היי אנד עם פרוססור.

יש מכשירי All in one- כדוגמת:

Pioneer P99RS

Clarion HX-D3

Eclipse Soundmonitor

יש Combo, אשר מגיעים HU בצירוף פרוססור דומה כדוגמת:

Pioneer ODR

Alpine F#1 Status

ויש שילובים אשר אתה יכול ליצור בעצמך מ HU ברמת קצה כדוגמת:

Denon Z1

Mcintosh MX5000

Nakamichi CD700

בשילוב עם פרוססור חיצוני כדוגמת:

Audison Bit One

DEQX HDP-4

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

HX-D3 - אני בטוח שאפשר לקנות דרך EBAY.

סאונד מוניטור? - למיטב ידיעתי כבר לא מיוצר 9 שנים, ללא ספק יחידת הראש הטובה ביותר שיצא לי לשמוע עד היום ביחד עם האלפיין F1 סטטוס והHX-D3.

באותה מידה אפשר גם לחפש סוני XES - בהצלחה אבל זה קצת הזוי.

בכל מקרה - למה דווקא להשאר בטכנולוגיה ישנה?

למה לא לנסות לקחת IPHONE 4GS ביחד עם Pure i-20 (יש לו שעון נפרד משלו ליציאה האופטית) וHDD WIFI שיודע להתחבר לאייפון כמו איירסטאש או פאטריוט? להוריד תוכנת נגן שיודעת לעשות רשימת קבצים מכונן חיצוני ובסופו של דבר להלביש את זה על פרוססור עם כניסה אופטית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...