Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

מכרתי את הרכב שלי ועכשיו צריך להתחדש.

יש לי 2 אופציות, או המאליבו צורה חדשה 2008 מנוע 3.5 או המונדאו גם 2008 צורה החדשה.

בבקשה חוות דעת ופרטים למי שיש באמת את הרכבים האלה.

תודה רבה!

פורסם

לקחת בחשבון את העליה המטאורית של מחירי הדלק ? :oops::shock: כי אלו ממש לא מכוניות חסכוניות.

מה אתה מחפש ברכב ? מה הצרכים (כמה אנשים תסיע) ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף פעם לא היו לי רכבים קטנים, כל הרכבים שהיו לי היו עם מנועי 2.0 ליטר ככה שזה לא חדש לי, עם הזמן הרכב יעבור הסבה לגז.

תודה מראש.

פורסם

הבחירה מאוד תלוי במה אתה מחפש ולא ציינת צרכים ודרישות ככה שדיי קשה לעזור לך.

באופן כללי אם אתה מחפש הנאה כלשהי מנהיגה שכן הייתה מצוייה בסובארו שמכרת אז המונדאו עדיפה על המאליבו, היא נוקשה יותר אבל מצליחה להיות גם נוחה וגם דיי מהנה.

לדעתי בשיוט המאליבו עדיפה, הרכב מאוד שקט בזכות חלונות כפולים ובידוד מעולה, המנוע מסתובב בסל"ד נמוך והרכב נוח אבל לא במונחים אמריקאים של פעם. לנסיעות שהן בעיקר כבישים מהירים בין עירוניים הייתי בוחר בשברולט, בתנאים כאלה צריכת הדלק תהיה מאוד דומה.

כמו שכבר ציינתי אם תפרט את הדרישות שלך יהיה קל יותר לעזור.

בהצלחה.

פורסם

לפני כמה חודשים גם אני חיפשתי רכב גדול כמו ה מאליבו וה B4 ואז ננעלתי רק על המאליבו וכמעט סגרתי עסקה על אחת 2010 מ UMI יד ראשונה, אבל בסוף לא קניתי כי החלפנו קטוגוריה ועברנו לג'יפ,

אבל בקיצור אם אתה מחפש רכב מנהלים אז לך רק על המאליבו במיוחד מנוע 3.5 מנוע חזק מאוד מאוד עם מומנט גבוהה יחסית ובטח יותר חזקה מה B4,

לא יודע אם תרגיש הבדל בנסיעה בסיבובים כי המאליבו הנעה קדמית וה B4 היא 4X4 .

רק תדע לך שהבעיה היחידה בשברולט היא שמחירון שלה צונח יחסית חזק, לא משהו מפחיד אבל היא לא מהרכבים שתמכור בעוד 4שנים ולא תרגיש שהפסדתה סכום גדול, אם אתה מתכנן לקנות את הרכב ל 3 או 4 שנים ומעלה אז אין לך בעיה, רק תדע שמחיר שלה בסוף יהיה קצת מצחיק,

אבל מחינת רכב היא באמת שווה קניה , בהצלחה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
שום דרישות מיוחדות.

אני לא מבין, אין לך שום דרישות מהרכב?

בכל אופן אם הנאה מנהיגה מעניינת אותך אפילו קצת, לך על המונדיאו.

פורסם

אתה בטח יודע מה אני ממליץ אבל בלי קשר לדעתי אם אתה מתכוון להסב לגז אז אני מאמין שהמאליבו עדיפה.

חוץ מזה V6 זה V6 וזה לא דומה למנוע קטן יותר (ואני לא מתכוון לכוח אלא יותר לסגנון הנסיעה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שתי האופציות טובות השאלה היא איזה סגנון נהיגה אתה מחפש אמריקאי או אירופי .

המאליבו מציעה מתלים רכים יותר, מרחב פנים נדיב ומנוע 3.5 עוצמתי ,

לעומתה המונדיאו מציעה מתלים קשים יותר מנוע קטן יותר ותסתדר מצויין עם פניות ועיקולים.

• תוכן חדש...