Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPAD2 או IPAD3 (+שאלה על מקלדות)

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז האם שווה את ה- 500 ש"ח הנוספים?

לא ייפרץ, ישמש לגלישה+כתיבה - לכן השאלות הבאה:

האם יש מקלדת נורמאלית שעובדת עימו טוב?

האם יש מקלדות שלא באות בתור כיסוי?

האם אפשר לכתוב שם עברית באופן טוב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה לגמרי לשלם את ההפרש עבור הiPad3 , ההפרש במסך ובכרטיס מסך הוא משמעותי מאוד - ומושלם לכתיבה ולגלישה.

לגבי מקלדת - אפשר לצמד כמעט כל מקלד BLUETOOTH סטנדרטית ללא שום בעיה.

אם אתה רוצה מקלדת בתור כיסוי - סבבה , אם בא לך מקלדת שולחנית ? לך על זה. אין שום בעיה.

לגבי עברית - אין שום בעיה. מערכת ההפעלה תומכת בצורה מלאה בעברית ובכתיבה מימין לשמאל. אין שום צורך בשום תוכנה , דרייבר , פריצה או שום דבר כזה.

מה שכן - בכלליות אין יותר מדי תוכנות כתיבה מי יודע מה לטאבלטים.

אם זו ספציפית המטרה (בתור כלי יצירת תוכן) אולי כדאי לך לחכות כמה חודשים לטאבלטים הבסיסיים של מייקרוסופט שיכללו OFFICE מלא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את המקלדת של אפל, שהיא כנראה המקלדת הכי נוחה שכתבתי עליה בחיים. i kid you not. הבעיה היא, שהיא לא זולה בעליל (הצצתי באתר של אידיגיטל וזה 350 שקל :\ ).

החיבור של המקלדת לאייפד מתבצע ע"י בלוטות'. יכול להיות שמקלדות אחרות גם יעבדו - כדאי לבדוק, אם יש בסביבתך מקלדת כזו (לי אין מושג).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה לגמרי לשלם את ההפרש עבור הiPad3

איך לא אמרת לי אז ?! :lol:

כותב עכשיו מהאייפד שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיפחתי אותך כי אתה שחור רזמל.

במחיר שמכרתי לך - ההפרש לא היה 500 ש"ח.

אם הוא היה - הייתי אומר לך בעצמי - עזוב שטויות - קנה אייפד 3 :)

KEYSER - אפשר לחבר כל מקלדת BLUETOOTH שמתאימה לסטנדרט של HID - שזה בערך - כל מקלדת BLUETOOTH.

ואכן המקלדת של אפל לא פחות ממדהימה (בכלליות - גם החוטית למחשבים אגב - שווה כל שקל).

באג מוכרים חיקוי שלה למי שרוצה לחסוך כמה שקלים:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10065

לא מתחייב על האיכות של זה.

(אני קניתי מקורית - אחת הקניות המוצלחות שלי)

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכנעתם את אשתי :-)

עכשיו השאלה הנוספת היא האם אני צריך לרכוש OFFICE (אני מניח שכן?) או שיש משהו אחר שיפתח קבצי WORD בעברית (אשתי תסריטאית באחד מערוצי הילדים, אז הרוב בעברית)? מה התוכנה המומלצת ביותר?

ושאלת המשך: האם יש דרך להעביר קבצים מעבר ל- mail? הרי אין USB (יימח שמם).... (את dropbox אני מכיר אך לא אוהב...)

תודה

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השימוש במקלדת אלחוטית, זה נח ?

הרי זה לא שמניחים את המסך ממול על סטנד / מארז, ומשתמשים במקלדת - כי משתמשים במסך גם כמסך מגע.

אז מה הנוהל ?

מסך ממול ומקלדת עם עכבר ?

עבודה עם היד על מסך המגע והקלדה במקלדת ?

לדעתי היתרון שלו הוא דווקא לא בישיבה שולחנית, אלא אפילו ברביצה, הכל על המסך ללא צורך בשום אביזר.

מה תורמת המקלדת ? אתם משתמשים באייפד בישיבה שולחנית ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין אופיס לאייפד.

בכלליות - הפתרונות הקיימים הם לא לעיבוד תמלילים - אם זו המטרה - חכה לטאבלט של מייקרוסופט מבוסס Arm - שיעלה כנראה באותו איזור ויתן מענה למה שאתה מחפש כנראה באותו מחיר.

לגבי קבצים - יש אפליקציות שאתה יכול להעביר קבצים בwifi (אבל באמת , קובץ word לא הכי קל להעביר במייל?)

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רזמל - אם אתה כותב בתוכנת כתיבה בלבד - זה נח (בלי לגעת במסך) עד גבול מסוים. המכשיר הזה לא מיועד לזה.

אבל ה"נוהל" הוא מקלדת + מסך

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש באייפד לגלישה. פורום / מייל / פייסבוק / עיתון וכו. קריאה ומידי פעם כתיבת חמשה שה שורות.

לא בישיבה מול שולחן.

המקלדת תשפר את נוחיות הגלישה באייפד ?

אם כן, תן לי הצעת מחיר למקלדת מקורית מאותו מקום שהבאת את האייפד שבו אני מקליד עכשיו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגביי המקלדת של אפל, אני חושב שקצת הגזמתם, במקרה הזה זה אותו ה"ג'אנק" שנמכר באופיס דיפו - אותה הגברת בשינוי אדרת.

היא לא נוחה להקלדה מהירה בעיקר בגלל: מרווח הגדול בין הכפתורים, כפתורי ענק ואין פידבק על הלחיצה - לדעתי מתאים בעיקר לסבתות וילדים.

הדברים שעומדים לזכותה של המקלדת של אפל הם כל מה שלא קשור להקלדה:

א. עיצוב.

ב. נראה איכותי - גימור אלומיניום וכו'.

ג. נוח לניקוי.

תקליקו פעם אחת על mechanical keyboard - מבוססות על מנגנון של switchיים או buckling springs ותבינו על מה אני מדבר - עולם אחר. (ספציפית המודל M המסיבית[כמעט 3 ק"ג] מתאימה גם להגנה עצמית והקלדת מיילים תוך כדי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...