Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPAD2 או IPAD3 (+שאלה על מקלדות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא בכיוון.

היא סופר נוחה (במיוחד שממשיך מהלפטופים - שגם שם אפל קובע את הסטנדרט) והפידבק מעולה.

ניסית אותה לטווח ארוך או שהסתכלת עליה והחלטת?

היא קלה , עם פידבק מעולה ולחיצה מדויקת , זווית עבודה מעולה , צריכת חשמל מעולה.

היא גם קצת יותר מתאימה בתור מקלדת בלוטוט' למשהו ששוקל 700 גרם...

מה שכן - התמחור - אכן יקר (אפילו מידי).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יצא לי להשתמש בה הרבה ועדיין פה ושם נאלץ להקליד עליה.

האמן לי, לאחר שתנסה מקלדת מכנית לא תאמר "פידבק מעולה ולחיצה מדוייקת" על המקלדת של אפל או כל מקלדת "סיליקון" פשוטה אחרת, פשוט שמיים וארץ.

כמקלדת ליום יום למי שמקליד הרבה זה no-brainer, אתה תרגיש שעברת ממאזדה 3 לגולף GTI.

ואם רוצים מגניב וקטן, אז אפשר לקנות Das Keyboard (מבטיח לך שאף אחד לא ייתקרב למחשב שלך):

mechanical_keyboard.jpg

פורסם

השתמשתי במקלדות מכניות (כולל DAS KEYBOARD).

יסלח לי ידידי - אני לא צריך כ"כ הרבה פידבק שזה יפריע לי והקיצורים העדיפים (למי שמשתמש במק) על המקלדות של אפל - יותר חשובים לי.

ואני מעדיף מהלך מקש קצר יותר ברוב המקרים.

זה אכן כמו לעבור ממאזדה 3 לגולף GTI ידנית - כדי לסוע את הפקק באיילון של 9 בבוקר מקק"ל ללה גארדיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פעם אפל ידעו לייצר מקלדות (Apple Extended Keyboard):

http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Extended_Keyboard

היום עדיף פשוט להשקיע בעיצוב ולכוון למכנה המשותף הכי נמוך מבחינה פונקציונלית, בפנים האלמנט = משטח גומי וכך מוזילים עלויות ייצור וממקסמים רווחים.

את האנלוגיה לקחת קצת רחוק. (GTI יש גם אוטומטית והדבר היחיד שמאזדה 3 אולי עושה טוב יותר ממנה בפקק זה: לעמוד במקום)

בכל אופן, עדיין אעדיף GTI ידנית על פני מאזדה 3.

אם תשתמש במשך תקופה במקלדת מכנית ואז תעבור למקלדת גומי אתה תבין על מה אני מדבר,

אני מוכן גם להתערב שזה יהיה מדיד ואתה תקליד מהר יותר ותפעיל מאמץ קטן יותר בשימוש במקלדת מכנית (באופן אינסטנקטיבי).

אני מחכה ליום שApple יוציאו רכב, אפילו הGTI fanboys לא יוכלו להם. ;)

פורסם

בתור אחד שעובד בעבודה על מקלדת פשוטה ובבית על מקלדת של פילקו עם סוויצים חומים אני יכול להגיד לך שההבדל הוא ממש לא שמים וארץ. בטח לא כזה שמצדיק הוצאה של 900 שקל (סדר גודל של יבוא מקלדת מכאנית מחו"ל). אבל זה עדיין של טעם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...