Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לסטודנט, נסיעות לוד->רחובות או מסלול דומה (אין עליות, ירידות או משהו מיוחד, סה"כ נסיעה במישור כמה ק"מ לכל כיוון).

לא אכפת לי מפוזה, מיופי של הרכב.

רכב של אבא עם 5700 סמ"ק ואני נוהג עליו באופן קבוע על 80-90 קמ"ש, אז מהירות ממש לא משנה לי כי גם כך אשאר בטווח המהירות שציינתי, לא אוהב לנסוע מהר יותר!

לא אכפת לי מה הגיר (ידני, אוטומטי וכו'). מעדיף ידני כך שאחיות ימנעו מלקחת אותו, אבל לא קריטי.

העיקר מצידי, שהרכב יקח אותי בצורה בטוחה מנקודה א' לנקודה ב', שיהיה כמובן נוח, מזגן. אופציה למערכת שמע טובה שאני אצטרך כנראה להוסיף בעצמי (לא יודע איך זה עובד, אני משער שאפשר להוסיף דבר כזה לכל רכב בלי קשר?).

כמובן שחסכון בדלק חשוב לי בתור סטודנט, רוב הנסיעות יהיו בינעירוניות. לרוב אני אסע לבד ברכב, מקסימום אדם נוסף וזהו...

ואני לא רוצה לבלות יותר מדי במוסכים :-).

אז אם אני אסכם את הדרישות: חסכוני בדלק, אמין, מזגן, נוח +- וזהו. כל השאר לא מעניין אותי...

פורסם

לדעתי כדאיבלבדוק את הפיאט פנדה,בין הרכבים הכי חסכונים,זולה לאחזקה,סעיף נוחות זה אישי אך לי היא נוחה.

אם אתה רוצה משהו יותר גדול יש את הפונטו ספייס.

אופציה נוספת היא הפיאסטה,לפי מה שאנשים שהייתה ברשותם מתקבלת תמונה של רכב אמין ולא יקר לאחזקה.

יונדאי גטס ידנית גם אופציה,פחות חסכונית,אך זולה לאחזקה,נסה לחפש גירסאות gli/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי כדאיבלבדוק את הפיאט פנדה,בין הרכבים הכי חסכונים,זולה לאחזקה,סעיף נוחות זה אישי אך לי היא נוחה.

אם אתה רוצה משהו יותר גדול יש את הפונטו ספייס.

אופציה נוספת היא הפיאסטה,לפי מה שאנשים שהייתה ברשותם מתקבלת תמונה של רכב אמין ולא יקר לאחזקה.

יונדאי גטס ידנית גם אופציה,פחות חסכונית,אך זולה לאחזקה,נסה לחפש גירסאות gli/gls.

בתור אחד שמתעניין לרכוש רכב, למה פנדה ולא גרנדה?

• תוכן חדש...