Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבן 17 תקציב של עד 12 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כסף לביטוח כבר יש, מההורים. ישור קו ? מצטער אני לא מבין בנושא אם תסביר אני אשמח.

ישור קו הוא סכום הכסף שנדרש על מנת להפוך את הרכב לכמה שיותר מושלם כי לא צריך להיות גאון בשביל להבין, שבטוח יהיו עליות ברכבים ישנים כאלו הסיפור נראה קצת תמוה אבל לא נורא

צלחה במשך הדרך!

פורסם

מבין ה-106, פיאסטה או פונטו (מודלים מוקדמים) - הפיאסטה תהיה הכי משעממת וכנראה גם הכי אמינה.

ה-106 רכב תענוג לנהיגה, אבל לא פשוט למצוא אחת במצב טוב. ה-306 כנ"ל, אם כי יותר מרווחת אולם יותר עגלה (עם מנוע ה-1.4).

רנו קליאו II ממודלים מוקדמים גם בתקציב שלך, די מהירה עם מנוע 1.4-16V, התנהגות כביש נעימה וגם די חסכונית. היא גם הבטוחה ביותר מכולם. אבל האמינות לא מבריקה (אם כי לא פחות מהפיג'ו וגם הטיפולים ברנו בסך הכל זולים יותר).

בשביל נהג בן 17 לא הייתי מתפשר על כריות אוויר, ABS ודירוג בטיחות סביר לכל הפחות. לכן אולי שווה לך (ולהורים שלך) לעשות מאמץ קטן ולהרחיב את מסגרת התקציב שתכלול מכוניות בטיחותיות יותר כגון הרנו קליאו II המוזכרת מעלה או הגרנדה פונטו (מנוע חלש - אבל ניתן למצוא שנתונים מאוד מתקדמים במחיר מצחיק).

גם ככה ההורים שלך כנראה לא יצליחו לישון בשקט בכל פעם שתצא לבלות עם הרכב, אז לפחות הידיעה שאתה נוהג ברכב בטיחותי יקל עלהם את נדודי השינה.

פורסם

אני יכול להמליץ על מיצובישי קולט ידנית מנסיון אישי.

אבל כמה דברים שאתה צריך לדעת על הרכב:

מאוד לא בטיחותי (אין אפילו ABS).

עקב חיבתו על ידי הערס המצוי רובם שחותים.

דגמי 96+ הם דגם חדש יותר, בעל מנוע חלש יותר ב20+ כ"ס.

עקב תקנות זיהום האוויר כדי אולי לשקול דגם 94 על פני 95. חוסך הרבה כאב ראש על חשבון שנה אחת. למרות שחוץ מלשים חומר ניקוי מזרקים לא היתה לי שום בעיה לעבור.

מאוד מהנה לנהיגה, אבל בעל מתלים מאוד קשיחים. כיסאות נוחים אבל.

די חסכוני (13 ק"מ לליטר ומעלה תלוי באופן הנהיגה).

די מהיר (113כ"ס על בקושי טון).

המחירון סביב 12, אבל היום בטח תוכל למצוא באיזור ה-10 למודל 95.

ומידע כללי:

רכב מעל 15 שנה צריך אישור בלמים ממוסך לפני טסט (עוד כמה מאות שקלים לעלות השנתית)

רכב מעל 20 (או 30, לא זוכר) צריך לעבור טסט פעמיים בשנה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...