Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבן 17 תקציב של עד 12 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני בן 17 מחפש רכב בתקציב של עד 12 אלף שקל , אמין,חסכוני וכמה שאפשר שייראה טוב.

אני מחפש לקנות מכיוון שאוטו עם ההורים לא בא בחשבון , מכל מיני סיבות.

אז בקיצור , ידני או אוטומט לא משנה , אבל אני מעריך בתקציב הזה ועצם העובדה שאני רוצה רכב חסכוני יהיה קשה למצוא אוטומט.

עלו כבר כמה אופציות כמו פונטו ישנה , סיוויק וכו' אבל אני אשמח לעוד הצעות.

והאם בכלל כדי לי להחזיק רכב בגיל הזה ? עצות והצעות יתקבלו בברכה .

שכחתי לציין , הרכב יהיה בעיקר לנסיעה עירונית וממש לעיתים נדירות מחוץ לעיר וגם זה מקסימום לתל אביב שזה לא יותר מ40 ק"מ מאיפה שאני גר.

פורסם

עוד שנה אתה מתגייס מה תעשה אז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד שנה אתה מתגייס מה תעשה אז?

אתה צודק , זה בהחלט היה חלק נכבד בטענה של ההורים שלי שהיא נגד קניית אוטו,אבל אין מה לעשות.

הוצאתי רישיון ואני מתכוון ליסוע , הרכב של ההורים לא בא בחשבון גם בגלל הביטוח היקר וגם בגלל הפחד לחזור עם שריטה או מכה , בכל זאת אני נהג חדש וזה לא תסריט דמיוני.

אבא שלי פנאטי לגבי האוטו שלו , אוודי Q5 חדשה ד"א .

הוא כמובן הציע לי לעשות עליה ביטוח ולהישאר איתו על אותו רכב עד הצבא כי אני באופי שלי מאוד זהיר ושומר על הדברים שלי,הוא סומך עליי מאוד.

אבל את ההחלטה כבר עשיתי גבר , עכשיו נותר לבחור מכונית.

אם יש לך הצעות אני אשמח.

פורסם

לא כדי לך לקנות רכב לפני הצבא מניסיון סתם ביזבוז כסף אחרי זה תרצה למכור ועד שתמכור יעבור הרבה זמן

אם כבר אתה רוצה לקנות קנה איזה רכב ב 5000 ותלמד לנהוג טוב טוב

אתה לא צריך עכשיו רכב פוזה או כד'

פורסם

סוזוקי בלנו,שוק טוב,חסכונית ואמינה,כנ"ל גם הונדה סוויק וטויוטה קורולה.

אם אתה מחפש רכב קטן אז לך על ה106,206,דיהטסו שרייד וכו

מקוה שעזרתי :lol:

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

תודה רבה לכולם על ההצעות אני אשקול.

עוד אופציה שעלתה כרגע זה סובארו אימפרזה גרנד לאונה מודל 97-98 מה דעתכם?

פורסם

תחפש גם פונטו ספייס ופורד פיאסטה,רכבים לא יקרים לאחזקה הפונטו מאוד חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תחפש גם פונטו ספייס ופורד פיאסטה,רכבים לא יקרים לאחזקה הפונטו מאוד חסכונית.

הפונטו בהחלט באה בחשבון אבל אני בחור גבוה (1.95) אז יש פה גם קצת בעיה של נוחות.

מה דעתך על הגרנד לאונה ?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ליקנות פיג'ו 306

רכב יפה לצעירים אבל צריך לחפש רכב במצב טוב באמת כי אם לא אז ניכנסתה לבור ללא תחתית

לי היה מגיל 18 עד 19 את הפיג'ו נהנתי ממנה בכל רגע ועכשיו אני מחפש להתקדם לרכב קצת יותר חדיש

בהצלחה בהמשך

פורסם
תודה רבה לכולם על ההצעות אני אשקול.

עוד אופציה שעלתה כרגע זה סובארו אימפרזה גרנד לאונה מודל 97-98 מה דעתכם?

זה היה האוטו הראשון של ההורים שלי (רק שהיה מודל 95) הוא היה בבעלותנו כ-13 שנה ללא תקלה אחת ! (עד שניגנב) .

הנאה בנהיגה / פוזה / חיסכון בדלק - לא תקבל ממנו אבל אמינות כנראה שכן .

פורסם

תודה רבה על כל ההצעות , זה באמת עזר לי.

הרגע התבשרתי שיש אפשרות לעלות את התקציב לכ-15 אלף , זה משנה המון ? אם אפשר רכב בתקציב הזה אני אשמח.

פורסם

קח רכב ב10.000, חמש שים בצד לצרכי ביטוח, ישור קו ותחזוקה. 106, פיאסטה, פונטו עם מנועי 1400 +- וגיר ידני יוכלו גם להגיע לתצרוכת של 1:14.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
קח רכב ב10.000, חמש שים בצד לצרכי ביטוח, ישור קו ותחזוקה. 106, פיאסטה, פונטו עם מנועי 1400 +- וגיר ידני יוכלו גם להגיע לתצרוכת של 1:14.

כסף לביטוח כבר יש, מההורים. ישור קו ? מצטער אני לא מבין בנושא אם תסביר אני אשמח.

• תוכן חדש...