Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן לסטודנט, עד 120K~

Megusta
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב מתאים לסטודנט.

רכב קטן, חזק יחסית (מדובר על נסיעות ארוכות ורבות, ירושלים - צפון), חסכוני, נוח, יפה, בטיחותי. בגדול רכב טוב ומתאים לסטודנט.

אין תקציב בגדול, אבל אני מניח שלא יותר מ120, אם אפשר פחות אז יותר טוב.

הקנייה היא רכב חדש מהיבואן.

חשבתי על סיאט לאון אולי, הצעות נוספות או דעות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופצייה שתוכל להתאים לך היא הסוניק 1.6 חמש דלתות.

מאובזרת, ובטיחותית. המנוע מספק 116 כ"ס, גיר טיפ' 6 הילוכים.

אבזור עשיר וכולל את כל חבילת האבזור.

גיא משברולט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש רכב מתאים לסטודנט.

רכב קטן, חזק יחסית (מדובר על נסיעות ארוכות ורבות, ירושלים - צפון), חסכוני, נוח, יפה, בטיחותי. בגדול רכב טוב ומתאים לסטודנט.

אין תקציב בגדול, אבל אני מניח שלא יותר מ120, אם אפשר פחות אז יותר טוב.

הקנייה היא רכב חדש מהיבואן.

חשבתי על סיאט לאון אולי, הצעות נוספות או דעות?

הלאון קנייה מצויינת, מדובר על רכב מהיר אולי אפילו ספורטיבי לייט(גרסת ה-1.8 ). אם זה מה שאתה מחפש אז לך על הלאון, אבל בדרישות זה לא מה שציינת. הרכב נח ומרווח, בעל ארבעה כוכבי בטיחות.

צריכת דלק משולבת ממוצעת היא 1-10. אומנם מרשים ביחס לביצועים, אבל לא הייתי מגדיר את הלאון 1.8 כחסכונית.

אם ביצועים פחות חשובים לך, אולי כדאי לשקול איביזה FR\ פולו שתיהן ממונעות 1.2TSI ו-DSG7.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיאט לאון היא בסוף ימיה ודגם חדש עומד לצאת.

בתקציב הזה ממליץ לך לבחון את ה- i30 החדשה.

אופציות מעניינות נוספות - פוקוס האצ׳בק המאד יפה לטעמי.

ואם אתה רוצה לחשוב על כיוון אחר - חפש גירסאות חזקות של מכוניות סופר מיני (לדוגמה פולקסווגן פולו או רנו קליאו).

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם אתה מחפש רכב קטן וחזק שלא יקח יותר מדי דלק תחפש איביזה/פאביה/פולו, מנוע 1.2 TSI. שלושת הרכבים האלו גם ישאירו לך קצת כסף בצד. לא רשמת אם אתה מחפש ידני או אוטומט.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...