Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אינספור התלבטויות רכשתי פאביה חדשה שבמבצע, אבל עכשיו כשאני רוצה לבטח אותה יש מקומות שכלל לא מסכימים לבטח כי אין לי "העדר תביעות" או מציעים מחירים מופרכים לחלוטין (9,252 רק למקיף(!) + כספת וקודנית).

השאלה מה אני יכולה לעשות על מנת להקטין עלויות (קניתי רכב במקום לקחת רכב חברה ללא הגבלת דלק, ועכשיו אני מגלה שהעסק הרבה יותר יקר ממה שחשבתי).

הפרטים היבשים הם - אני לא נהגת חדשה או צעירה, אבל לא הייתי מבוטחת ב-3 שנים האחרונות (ולהורים שלי לא היה רכב בשנים הללו, כך שלא ניתן להשתמש בהם לצורכי העדר תביעות...).

רעיון שעלה לי הוא לבטח את הרכב בעזרת חבר/קרוב משפחה ולעשות ביטוח ללא הגבלת נהגים וכך לנהוג השאלה היא האם זה אפשרי בכלל או שחובה שהפוליסה תהיה על שם בעל הרכב?

אשמח לעצות... :-)

פורסם

גם אני הייתי במצב דומה.

אם נהגת בצורה סדירה על האוטו של מישהו מהמשפחה את יכולה לבקש העדר תביעות מהחברה שמבטחת את האוטו שנהגת בו. גם אח או אחות אמור להספיק..

לי זה הספיק כדי לבטח ב-AIG ב-4500

חוץ מזה אני ממליץ לך לעשות סקר שוק רציני. השונות בין ההצעות שמקבלים זה משהו פסיכי.

פורסם

תודה על העצה - הבעיה היא שלא נהגתי על שום רכב בשלוש שנים האחרונות (ובעצם מאז שהוצאתי רשיון...).

אני עושה כבר שבוע סקר שוק מקיף ועוד לא הצלחתי לקבל אף הצעה של מתחת ל-6000 ( + צורך באביזרי מיגון שונים):-(

פורסם

רכשת רכב שהוא יחסית גניב, כמו כן באמת שאין לך היעדר ב-3 השנים האחרונות, כי באמת לא נהגת.

אין מה לעשות, הפתרון היחיד זה סקר שוק מקיף, וללכת על ההצעה הזולה ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שכתבתי ההצעה הטובה ביותר שהצלחתי למצוא (מבין מי שהואיל בטובו בכלל להסכים לתת הצעה ולא נפנף אותי) היא 6000 ש"ח + איתוראן save, או 6600 עם עלוקה או כספת.

מכיוון שאני בורה בעניינים האלו - מה עדיף מבחינת אמצעי מיגון - איתוראן, עלוקה או כספת, ולאילו דברים חשוב לשים לב כשאני באה להשוות בין ההצעות (מלבד המחיר - כמובן שחשוב לי זול, אך לא בכל מחיר...)

תודה :-)

פורסם

שוב, תלוי בדרישות הביטוח. אישית, עדיף סוכן שאפשר לגשת אליו (מבחינתי, גם אם ההפרש היא פלוס מינוס 400 שקלים למשל).

אני יכול לספר על ניסיוני האישית. ביטוח דורש קודן, עלוקה+כספת.

לגבי איתוראן, הסייג היחיד שיש לי לגביו: התקנה שאין לי מושג מה טיבו של המתקין, מעדיף שלא יגעו באוטו שלא לצורך. חוץ מזה, לא מתאים לי להתחייב אליהם ולשלם להם עלות חודשית של כמה עשרות שקלים.

ביטוח מקיף 3000

ביטוח חובה 1500.

זה אצלי.

אם האוטו 2012... לא בטוח שתידרשי לצייד אותו בדברים האלו (כמובן, הפוליסה שלך תלויה גם בוותק שלך, במידה שאת נהגת צעירה, חדשה וכו'..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...