Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי 4S מיד 2, כמובן עם זכרון דברים, אך בלי העברת בעלות ברשת.

עברתי להוט מובייל, הכל היה טוב ויפה במהלך כשבועיים עד אתמול.

הרשת נעלמה לי כל חצי שעה, ועל מנת לקבל שוב קליטה הייתי צריך להדליק מחדש את המכשיר.

עד שבשעה 9 בערב בערך אבדה הקליטה, ולא משנה כמה הדלקתי מחדש היא לא חזרה.

יש לציין שאינטרנט עבד במהלך כל הזמן גם כשלא היתה קליטה לשיחות.

בנסיון לבצע שיחות ישר רשום שיחה נכשלה.

העברתי את האייפון כרגע לחבר של מי שמכר לי, והופ איזו הפתעה הוא התקשר אלי מהאייפון שלי, הסים שלו פועל נפלא, הוא ברשת אחרת כמובן.

האם ייתכן שנחסם לי האייפון? או האם קיימת אפשרות שהוא נחסם לרשת שלי? או שהאגדות על הוט מובייל תקפו אותי?

יש לציין שהבחור מפציר שוב ושוב שהאייפון חוקי למהדרין, סים פרי, ונרכש בפלאפון.

אני כרגע עם המכשיר הישן שלי, עם הסים של הוט מובייל שהיה באייפון, והכל עובד נפלא, המכשיר הוא SATIO.

הצילו, התרגלתי לת"ש של האייפון ולא בא לי לחזור אחורה בזמן :-(

נ.ב. בדקתי במאגר הIMEI ברשת ורשום שאייפון שלי לא חסום.

פורסם

על פניו זה נראה כאילו החברה שממנה נרכש האייפון נעלה אותו לשיחות.

ניסית להתקשר אליהם ולשאול את זה? בדר"כ נועלים את זה אחרי שהם מקבלים תלונה שהמכשיר נגנב.

שקניתי אייפון מחבר שקנה דרך סלקום, ואני בחברת פלאפון, איך שהעברתי את הסים לא הייתה קליטה.

אני וחבר עשינו ועידה עם סלקום ואחרי הרבה זמן של שכנועים הצלחנו לשכנע אותם שהפלאפון לא גנוב ושיפתחו אותו.

פורסם

אל תתרגש,יכול להיות שזה היה תקלה זמנית בהוט מובייל.

גם אצלי לפעמים קורה שאין שיחות ויש אינטרנט,או יש שיחות ואין אינטרנט וכו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה נשמה כמו תקלה של הוט.

אייפון נעול בפלאפון יתן לך פס אחד קליטה ולא תוכל להתקשר.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא צחוק, נכנסתי לקרוא את השרשור ונעלמה לי הקליטה והאינטרנט במכשיר. :evil:

שרשור טרויאני.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אולי פשוט הוט חסמו לך את הסים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גלישה בעת נדידה מופעלת כן.

למה אחרי שבועיים זה פתאום קרה אין לי מושג, כל היום המכשיר עבד עם סים של אורנג' ועכשיו חזרתי מהעבודה ובהוט עדיין אין קליטה, מחר ניגש למרכז שירות נקווה לטוב :cry:

הסים לא חסום כי כל היום אני השתמשתי במכשיר הישן שלי (SATIO) עם מתאם ממיקרו סים לרגיל, משיחה לשיחה בלי תקלות ובלי הפרעות.

פורסם

עדכון(אי אפשר לערוך)

קמתי ושוב ניסיתי להכניס את הסים והופ איזה הפתעה יש קליטה ויש הכל, למה יום שלם לא היה לי את זה? רק ה' יודע.

ניקח איתי לעבודה לגיבוי היום גם את הSATIO לכל מקרה.

מישהו יודע מה זה יכול להיות\היה יכול להיות?

• תוכן חדש...