Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח נושא חדש עקב ריבוי שאלות.

רכשתי פיאט פונטו ספייס ELX 2003.

שאלות:

 

1. בעל הרכב טוען שהוא השתמש ב"מים ירוקים" , לפי הבנתי זה לא הנוזל המדובר כאן "פרפלו".

זה מאוד קריטי? הבנתי שיש אפשרות לעשות "ניקוי רדיאטור" ואז להתחיל להשתמש בפרפלו.

 

2. מצב E בגיר. קראתי שהדעות חלוקות בין אם זה חוסך בדלק או לא. בשורה התחתונה, בנסיעה עירונית ובין עירונית, איפה יש חיסכון?

בנסיעה עירונית הנהיגה שלי די רגועה והסתדרתי עם הE. חשוב לי לחסוך בדלק, גם אם מבחינתי זה על חשבון ביצועים.

 

3. יש לי מספר נוריות דלוקות בלוח שעונים. אחד מהם קורה כשאני מדליק את האורות של הרכב. מידי כמה שניות נדלקת נורה של "נורה לא עובדת" ולאחר מכן נכבית וחוזר חלילה. עם זאת, האורות ברכב עובדים רציף.

בנוסף יש נורה אדומה של "מכלול הגה" שדלוקה באופן תמידי. בעל הרכב הקודם טוען שזה לא בעיה.

בנוסף, מנוע הוחלף ברכב , והנורית של המנוע דלוקה באופן תמידי. בעל הרכב הקודם טוען שזה קשור לממיר הקטליתי ושאין לי מה לדאוג. ושהדבר היחיד שצריך להדאיג אותי זה נורת השמן.

 

4. מידי פעם כשאני בעצירה וקרוב למצב של עצירה מוחלטת, הרכב "קופץ" קדימה.. מזכיר קצת רכב ידני. נורמלי?

 

5. הבלמים משמיעים רעש בדקה-שתיים הראשונות לנהיגה. לאחר מכן אין רעש לכל אורך הנסיעה. בעל הרכב טוען שאלו בלמים שהוחלפו לאחרונה.

פורסם
אני פותח נושא חדש עקב ריבוי שאלות.

רכשתי פיאט פונטו ספייס ELX 2003.

תשובות בכחול:

 

1.אפשרי.

3. יש לי מספר נוריות דלוקות בלוח שעונים. אחד מהם קורה כשאני מדליק את האורות של הרכב. מידי כמה שניות נדלקת נורה של "נורה לא עובדת" ולאחר מכן נכבית וחוזר חלילה. עם זאת, האורות ברכב עובדים רציף.

בנוסף יש נורה אדומה של "מכלול הגה" שדלוקה באופן תמידי. בעל הרכב הקודם טוען שזה לא בעיה.צריך לבדוק,בעזרת אקזמינר של פיאט מה התקלה בתקווה שזה לא יותר ממנוע ההגה החשמלי בלבד (אפשר לסדר אם כי לא הכי זול).

בנוסף, מנוע הוחלף ברכב , והנורית של המנוע דלוקה באופן תמידי. בעל הרכב הקודם טוען שזה קשור לממיר הקטליתי ושאין לי מה לדאוג.אם יש בעיה בממיר לא בטוח שתוכל לעבור טסט.

 

quote]

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...