Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:-) אני לא ממש אלרגי, אבל לא מסוגל לאכול משהו עם פלפלים. במסעדות אני אומר שאני אלרגי,

כדי שלא ישימו לי בטעות במנה.

ככה אני עם בצל:idea:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשפתחתי את השירשור,שכחתי לכתוב בעצמי איך אני אוהב,אז אני אוהב הכי הכי בסיסי שיש,יש אפילו שיגידו משעמם,אבל ככה טעים לי:

3 עגבניות גדולות

כפית שום כתוש

כוסברה (עדיף טריה אבל אם אין אז אפשר קפורה של דורות)

שמן זית

מלח

מגרד את העגבניות לתוך המחבת ומוסיף את שאר הרכיבים,

מבשל במחברת ברזל (טפלון הולך),ומוסיף את הביצים רק בסוף כדי שיהיה אפשר לטבול עם הלחם/פיתה.

תענוג.

פורסם
מישהו מוכן לתת איזו המלצה למקום טוב בת"א/רמ"ג?

http://food.walla.co.il/?w=/1129/2538722

אין עוד אחד מלבדו! שווה את הנסיעה. יש חנייה בחינם במקום ותחנת דלק של סד"ש לא במרחק 200 מטר לתדלוק זול בנוסף.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
כיף לראות כמה אנשים אוכלים את הביצה שלהם קשה. חשבתי שאני לבד.

אני מציע לך לא לבקר ביפן. ביצה קשה היא לא באמת קשה, ויצא לי לקבל אפילו קערה של ביצים חיות כדי לשבור אותן לתוך המרק.

מצד שני, יש להם את הביצים הכי טעימות בעולם. החלמון אשכרה כתום ועשיר כמו פעם, והביצה יציבה ולא מימית.

תענוג :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש את אלה המשודרגות עם נקניקיות מרגז. תענוג!

כדי שיהיה לך נחת בתחת :onfire::onfire:

לאכול ישר מהמחבת.

:mm_yeah:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...