Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בZX300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה אתם מתלהמים

זכותו ,לעשות מה שבא לו זה רכוש שלו

דור קבל סיטואציה

קיבלת עכשיו קאמרו RS 69 מתנה

ואתה רוצה למכור אותה (שזה ברור שלא יקרה ) , בכמה תפרסם ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחחחח ערן וואלה אני לא מבין אנשים כאלה כמו CamaroRS69 דור נכון? תראה אין לי שום דבר רע כלפיך אבל למה אתה צריך להיכנס לכיס של אחרים ערן קנה/קיבל את הרכב זה לא משנה, זכותו למכור, זכותו לבקש איזה מכיר שהוא רוצה נקודה למה אתה צריך להתערב לו בכלל.

אם מישהוא היה מתערב לך במשהוא בסגנון הזה זה לא היה מעצבן אותך? כי אותי זה היה מעצבן גם, הכוונה רכב לא שלך לא צריך להגיע לרמות, מקווה שהבנת אותי :-)

כן, השם שלי זה דור.

אין פה עניין של להכנס לכיס של מישהו, יש פה עניין של תרבות. אני יודע תרבות זה משהו שאין לנו בארץ אבל התנהגות כמו של ערן הזה זה מבחינתי גועל נפש.

לא מספיק שהוא ממנף יומם וליל את הפורום למטרות מסחריות שלו אז זה התחיל בזה שהוא בוכה שמישהו לקח את הרכב לפני שהוא הספיק לקנות ואחרי זה הוא אומר שהאוטו פח זבל כמו שמצוטט שבהודעה מעלי ובסוף מעלה שירשור התחדשתי כאילו הוא לא קנה את האוטו כדי למכור אותו.

לא יודע... אותי זה מגעיל שבן אדם לוקח תחביב בפורום של חובבים והופך את זה לאג'נדה עסקית ועוקץ לבן אדם שאולי באמת היה משפץ את האוטו ונהנה ממנו עסקה כדאית והופך אותה למעאכר ישראלי רגיל שדופק מחיר בשמיים ומחרטט חצי שקרים כדי למכור את האוטו לאהבל הבא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
כן, השם שלי זה דור.

אין פה עניין של להכנס לכיס של מישהו, יש פה עניין של תרבות. אני יודע תרבות זה משהו שאין לנו בארץ אבל התנהגות כמו של ערן הזה זה מבחינתי גועל נפש.

לא מספיק שהוא ממנף יומם וליל את הפורום למטרות מסחריות שלו אז זה התחיל בזה שהוא בוכה שמישהו לקח את הרכב לפני שהוא הספיק לקנות ואחרי זה הוא אומר שהאוטו פח זבל כמו שמצוטט שבהודעה מעלי ובסוף מעלה שירשור התחדשתי כאילו הוא לא קנה את האוטו כדי למכור אותו.

לא יודע... אותי זה מגעיל שבן אדם לוקח תחביב בפורום של חובבים והופך את זה לאג'נדה עסקית ועוקץ לבן אדם שאולי באמת היה משפץ את האוטו ונהנה ממנו עסקה כדאית והופך אותה למעאכר ישראלי רגיל שדופק מחיר בשמיים ומחרטט חצי שקרים כדי למכור את האוטו לאהבל הבא.

דור היקר ,אם היית מכיר אותי היית מבין שאת כל המידע האמיתי על הרכב היית מקבל כאילו לקחת אותו לבדיקה

ברכב הוחלפה משאבת המים והוחלפו צינורות רדיאטור הוחלפו צינורות הוואקום נקנה לרכב מצבר סודר חשמל הרכב עבר ניקוי יסודי והרכב במצב נסיעה ברגיל +טסט . ביום שלישי הרכב יכנס לצביעה בצבע אפור כהה והמחיר יעלה בהתאם ניסיתי להמנע מהשקעה של צבע ופחחות ולמכור את הרכב AS-IS ואם לא ימכר אז ישוקע ויגיע למצב תצוגה!

ברשותי הרבה רכבים שאת רובם אני שיפצתי לא לכולם אני מתחבר כמו הרכב הנ"ל גם אם אביא אותו למצב תצוגה זה רכב שאני לא ינהג בו . ויוצע למכירה משופץ ! העבודה שלי זה לשפץ ולשמר רכבי אספנות ואני עושה את זה בכיף ובאהבה גדולה ! קנה ממני

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

אכן, גם אני הרגשתי לפחות אי-נוחות מכל העניין. נכון - כנראה ערן לא עבר על שום חוק. ובכל זאת...

המשותף למשתתפי פורום האספנות הוא בדרך כלל אהבה "נטו" למכוניות, לרוב ישנות - וללא מטרות מסחריות. רק נזכר איך אנחנו "יורדים" על כל משתתף חדש השואל על "כדאיות" בקנית רכב אספנות, ואבוי לו אם הוא רומז על כוונה להרוויח מהעניין....

נכון שמכוניות עוברות לעתים מיד ליד, אך עדיין - המטרות אינן מסחריות.

לכן "נעלבנו" כשאחד המשתתפים, שתחילה הציג עצמו כאספן (ואפילו זכה להשקה מכובדת במועדון ה-5) מנצל את הפלטפורמה בצורה לא הוגנת (לפחות להבנתנו...) למטרות מסחריות, שכשרותן לעתים "גבולית" (או כמו שאמר הרב בבדיחה המפורסמת: "כשר, כשר, אבל מסריח....").

עודד

פורסם
אכן, גם אני הרגשתי לפחות אי-נוחות מכל העניין. נכון - כנראה ערן לא עבר על שום חוק. ובכל זאת...

המשותף למשתתפי פורום האספנות הוא בדרך כלל אהבה "נטו" למכוניות, לרוב ישנות - וללא מטרות מסחריות. רק נזכר איך אנחנו "יורדים" על כל משתתף חדש השואל על "כדאיות" בקנית רכב אספנות, ואבוי לו אם הוא רומז על כוונה להרוויח מהעניין....

נכון שמכוניות עוברות לעתים מיד ליד, אך עדיין - המטרות אינן מסחריות.

לכן "נעלבנו" כשאחד המשתתפים, שתחילה הציג עצמו כאספן (ואפילו זכה להשקה מכובדת במועדון ה-5) מנצל את הפלטפורמה בצורה לא הוגנת (לפחות להבנתנו...) למטרות מסחריות, שכשרותן לעתים "גבולית" (או כמו שאמר הרב בבדיחה המפורסמת: "כשר, כשר, אבל מסריח....").

חברים יקרים אני באמת לא מבין על מה כל הבלאגן קבלתי רכב במתנה שלמתי 500 ש"ח הבאתי את הרכב למצב נסיעה כולל טסט

הרכב לדעתי מכוער ולא לטעמי ואני לא ינהג בו אז הרכב יצא למכירה ! אם אני מבין נכון אני צריך למסור את הרכב חינם ? קבלתם מתנה שעון זהב ששווה 20000 ש"ח ולא אהבתם אותו תפרסמו שעון זהב למסירה בחינם כי בעצם לא שילמתם עליו עכשיו תחשבו על הסיטואציה אולי אתם צודקים אולי יום שישי אמסור אותו במועדון בחינם וזהו.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

עובדתית אתה כנראה צודק, באמת אין מקום לויכוח.

אבל אתה פשוט לא מבין אותנו. אנחנו מדברים במישורים שונים, בשפה שונה. ולמען ההגינות, כנראה שאנחנו ה"פסיכים".

אבל זה בדיוק ה"כיף" שלנו:lol:

עודד

פורסם

תעזבו את הבנאדם !

כל עוד הוא מחזיר רכבים לכביש שהיו בטוח הולכים לברזל ולא משנה מה המחיר שהוא דורש עליהם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
חברים יקרים אני באמת לא מבין על מה כל הבלאגן קבלתי רכב במתנה שלמתי 500 ש"ח הבאתי את הרכב למצב נסיעה כולל טסט

הרכב לדעתי מכוער ולא לטעמי ואני לא ינהג בו אז הרכב יצא למכירה ! אם אני מבין נכון אני צריך למסור את הרכב חינם ? קבלתם מתנה שעון זהב ששווה 20000 ש"ח ולא אהבתם אותו תפרסמו שעון זהב למסירה בחינם כי בעצם לא שילמתם עליו עכשיו תחשבו על הסיטואציה אולי אתם צודקים אולי יום שישי אמסור אותו במועדון בחינם וזהו.

אהלן !

קודם כל אני מבין שבסופו של עניין ולאור כמה שינויים, ממך אני אמור לקבל את הסיבוב על הרכב :-o .

אכן אני מקווה שתשקיע ברכב הנ"ל הוא מיוחד והוא גם נוסע טוב, לא סתם רשמתי את זה במכירה שלו, הייתם צריכים להאמין לי :-D

אני חושב שהשרשור הזה הפך לבזיון מוחלט שמיצה עצמו ע"י כל התגובות והרעיון שכולם מנסים להעביר, בואו בסופו של עניין נקווה לראות את הרכב משופץ בצורה מקצועית ביותר (מבחינת הפחחות, כי מכאנית הוא מצוין) עם רישוי על הכביש בארצנו - זה מבין הדברים שלמטרתם פורום זה מקודש וקיים בעבור.

לכל השואלים, מצבו של הרכב היה טוב גם לפני זה, כלומר מצבו המכאני היה מצוין גם לפני שהגיע לערן והרכב היה גם לפניו מטוס קרב אמיתי (שבסוף אני מצטער שלא לקחתי והשארתי אותו אצלי.. אבל הכל בפרגון למשפץ ומכל הלב!), הנק' בפח והרקבונות בחלקים השונים גם כן היו לפני שהרכב עבר לערן, כמו כן גם מחסור של הגג הT-טופ היה חסר לפני שעבר לערן (אין בעיה לייבא כזה..), הפנים דורש קצת סידור ובכללי הרכב מאוד שמור ומיוחד, בלי תקלות מיוחדות שהיו לפני כן ! (הוא נשמר שנים בחניה)

ערן, אני חלילה לא נכנס למגרש המשחקים הזה שנוצר כאן כי אינני רוצה לרדת לרמה הזו ולא לשתף פעולה עם משהו שהוא לא מענייני, עם דיבור ואינטרס שפל וירוד, אך בכוונתם לומר לך שכאשר ראית את המכירה שלה אז אמרת שלא שווה ותיארת את כל החסרונות והדברים הנגטיביים והשליליים שבעסקה זו וברכב זה (ומי כמוך יודע מה היה מחירה וכל הסיפור שהיה שם סביבה..) ו"פתאום" אתה פותח שרשור השיפוץ שלה לכאורה (שאני מקווה שמזה הרגע נעסוק רק בו!) ובו מציין שאתה מוכר אותה מסיבות כאלו ואחרות כאשר היא זה עתה נמכרה ולכאורה על הפער הזה יצאו כל האמוציות בשרשור.

בכל מקרה יהיה מה שיהיה, אכן זכותך לעשות איתה כרצונך, גם אם תרצה לשרוף אותה או לזרוק לים (אל תעשה זאת כן!:wink: ).

לגבי האדומה המדוברת, כרגע השחורה נחשבת ליחידה בארץ מבדיקות שנעשו (בלי שאלות מיותרות), האדומה נעלמה לפני שנים, יכול להיות זרוקה איפשהו ויכול להיות שהפכה לפחית קולה אדומה, לא ידוע כרגע.

ולא, זאת לא השחורה מאזור גדרה שהיא ללא רישוי ישראלי, אכן אולי שווה לבדוק אם הן חולקות חלקים מסוימים אז שווה לקנות את ההיא.

ממשיכים לעקוב אחרי שיפוצה ! ב-צ-ל-ח-ה !!

פורסם

כתבתי בעבר ואני כותב גם עכשיו ,אני כמעט קניתי את הרכב הזה ו"חמק" לי מתחת לאצבעות לידיו של ערן .

אני לא מכיר את ערן ולעולם לא נפגשנו .

הלוואי שיותר אנשים יכנסו לתחום של שימור ,שיפוץ, טיפול,ותחזוקה של רכבי אספנות לדעתי האישית יתן רק פוש לענף ויקדם אותו קדימה,כל תחום שיש בו היבט כלכלי ועיסקי רק מתפתח ופורח, תראו מה קורה בארה"ב בתחום הזה .

אני לא שולל כלל מחר לקנות רכב שעבר שיפוץ על ידי מישהו אחר שהשקיע זמן ,כסף, ואנרגיה וגם שאני יודע את המחיר קניה שלו של הרכב אני יעשה את השיקול שלי ויחליט האם הזמן והכסף שאני הייתי משקיע שווה את התוספת בכסף והעלויות של המשפץ ,יתכן ולא ,אבל זה שיקול .

אני קניתי רכב יחסית בזול ,השקעתי מזמני ומרצי להשיגו ולהביאו למצב טוב יותר זכותי לדרוש יותר ,כל עוד יש קונה מרצון אז זה תקין לחלוטין ,ואני חוזר ומדגיש הרכב הזה חמק לי בין האצבעות באופן אישי וגם במידה ועשה עיסקה מעולה ורוצה להעביר אותה הלאה ולגזור קופון קטן בדרך לגטימי בעיני,חברים אני חושב שזה תקין ,זה רק מעלה את הערכים של הרכבים בטח לא מוריד .

פורסם

אינני מרבה לבקר בפורום אספנות, אבל בכל פעם שנאי נכנס אליו, ליבי יוצא אל המכוניות שאתם רוכשים ומשפצים.

כשנכנסתי לשרשור הזה, חשבתי שכשאגיע לסופו אכתוב איזו ברכה בנאלית לרוכש, ושיעדכן על השיפוץ.

לכן, גם אני מאוד הופתעתי שתוך פחות מ- 24 שעות הרכב הפך מרכישה מהממת לסיבוב של 25/35K ש"ח.

גם לטעמי יש פה סוג של טעם לפגם. אם נעבור לרגע לתחביב שלי, אם מישהו היה מוסר לי במתנה אטארי ישן, למטרת שחזור ושימוש, והייתי מגלה שהוא אפילו עובד, לא הייתי רץ למכור אותו למחרת ברווח...

אבל זה כנראה רק אני.

ל- VERTIGO, שכנראה היה מעוניין גם ברכב ו/או בעלים שלו, גם אני קיוותי לראות פה שרשור שחזור, אבל הסיכויים לכך נראים לי נמוכים...

ליובל: לא יודע מה איתך, לי זה מריח כמו הסוחר הכי נלוז בשוק. מה גם שאני לא רואה במודעה מידע על היעדר הגג (אם באמת הוא איננו) וגם לא רואה פה בשרשור החגיגה "התחדשתי" הודעה שהוא מוכר, עד שמישהו עלה על זה. אני פה מאהבת רכבים ולא רווחים. אני מניח שרובנו כאלה.

ל- ofurst: אם זו מגמה, אין לכם הנהלה במועדון?

האפשרות היחידה שהייתי מקבל כסבירה (אם מישהו בכלל היה שואל איתי) היא שהמוכר מתחלק עם הבעלים הקודמים ברווח, אבל אז כנראה שלא היו מחליפים בעלות. לילה טוב לכולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כתבתי בעבר ואני כותב גם עכשיו ,אני כמעט קניתי את הרכב הזה ו"חמק" לי מתחת לאצבעות לידיו של ערן .

אתה רצית לקנות והבעלים העדיף לתת אותו לערן בחינם?

פורסם
העבודה שלי זה לשפץ ולשמר רכבי אספנות ואני עושה את זה בכיף ובאהבה גדולה !

ממש צדיק. אמליץ עליך לקבלת פרס ישראל.

השרשור הזה מניפולטיבי. השימוש שלך בעמיתייך לפורום ציני ומכוער - ואינך ראוי לפירגון שלהם.

רוצה לסחור ו"לדפוק" מחירים? תפאדל. רק אל תתפלא שאתה מקבל תגובות כשל דור.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אתה רצית לקנות והבעלים העדיף לתת אותו לערן בחינם?

אתה באמת חושב שקיבל בחינם ,קנה במחיר טוב מאוד אבל לא קיבל בחינם שום דבר.

שחייתי בארה"ב ועסקתי בתחום מסחרי היה נהוג להגיד לקונה ,אני קניתי ב500 רוצה עבור זה 600, אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה אל תקנה ,בהתחלה כישראלי מאוד התפלאתי מהמנהג הזה והייתי גם בטוח שקצת משקרים בסכום הקנייה ,אבל זו הדרך שעשו עסקים כמובן סוחרים מול סוחרים ולא מול צרכנים פרטים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...