Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בZX300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה סבבה לאללה,ערן פשוט מגשים כל מה שאנו לא מצליחים מבחינת זמן כסף ועוד משתנים,אני חושב שעדיף שהוא יעשה יישור קו וימכור,ולא איזה טמבל יקח את הרכב ויעמיד אותו בגינה 10 20 שנה ופשוט יאהב את זה שאנשים מתעניינים ורוצים לקנות אבל פשוט יתן לו להירקב...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצד שלישי כל השרשור הזה הוא בעצם מודעת מכירה מתוחכמת. או מעין סוג של פרומו/קדימון למכירה.

גם בזה אין עקרונית כל פסול, אבל לכך יש שרשור למכירת רכבים, ובייחוד שלא מדובר על רכב אספנות.

^^X2 אין בעיה עם קניה, מכירה, עשיית רווח, אבל יש מקום לזה וזה לא כאן...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מה קרה לא ראיתם מספיק מודעות למכירה עם שלל תירוצים.

אישתי לא מוכנה לרכב כזה.

הרכב נוסע מהר מידיי ומסוכן.

לרגל נסיעה.

עקב בעיות בריאות.

וכו'

על כל מודעה כזו אתם מגיבים.

ניפחתם את העיניין יותר מידיי לא הייתם צריכים להעלות כאן את נושא המכירה.

הייתם פותחים שרשור בנפרד ומעלים את טענותיכם.

אף אחד לא רצה את הרכב באמת כי מי שהיה רציני היה קונה ליפניי ערן.

הוא השקיע וימשיך להשקיע ברכב ומי שרוצה את הרכב באמת יסתדר איתו על המחיר.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

שרשור מגעיל!

הפורום מדרדר...

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
העבודה שלי זה לשפץ ולשמר רכבי אספנות ואני עושה את זה בכיף ובאהבה גדולה ! קנה ממני

להבא נא לדייק:

העבודה שלי זה לשפץ רכבי אספנות, מעשה שאני עושה בכיף ובאהבה גדולה, אבל בסוף אני גם רוצה למכור ברווח.

ערן, מה שאתה עושה פה ע"ג הפורום זה פשוט גועל נפש במלוא מובן המילה. אני מתבייש שיש כאלה אנשים שחולקים איתי את אותו תחביב.

הדבר היחיד שיש לי לקוות זה שכל מי שבכלל ישקול לקנות ממך רכב בעתיד יגגל את השם שלך וימצא את השרשור הזה שבו אתה חושף את ה"אני מאמין" שלך במלוא הדרו ולבסוף יחליט לא לרכוש ממך את הרכב כדי לא לממן את המשך מעלליך.

רק בשביל הגילוי הנאות אני אספר שגם אני מוכר רכב עם סיפור דומה לשלך (קבלתי אותו כמעט בחינם תמורת התחייבות לשפץ אותו). הרכב אצלי מעל ל-7 שנים שבמהלכן השקעתי באוטו כ-30K ש"ח. כיום אני מנסה למכור את האוטו אבל בניגוד אלייך אני לא מאעכר (אחרת הייתי מבקש עליו 50K ש"ח) ואני מבקש כמחצית ממה שהשקעתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
להבא נא לדייק:

רק בשביל הגילוי הנאות אני אספר שגם אני מוכר רכב עם סיפור דומה לשלך (קבלתי אותו כמעט בחינם תמורת התחייבות לשפץ אותו). הרכב אצלי מעל ל-7 שנים שבמהלכן השקעתי באוטו כ-30K ש"ח. כיום אני מנסה למכור את האוטו אבל בניגוד אלייך אני לא מאעכר (אחרת הייתי מבקש עליו 50K ש"ח) ואני מבקש כמחצית ממה שהשקעתי.

אבל גם זה עם כל היותו גילוי נאות זה פירסומת לרכב שאתה מנסה למכור בהפסד.

בואו ניכנס לפורפורציות ונמשיך בתחביב שאנו אוהבים.

פורסם
חברים הרכב נמכר ! תודה (הלאה לפרויקט הבא)

למען הסדר הטוב בפעם הבאה תפרסם קודם מודעת מכירה ולאחר מכן שרשור שיפוץ עם מחיר מתעדכן.

פורסם
להבא נא לדייק:

ערן, מה שאתה עושה פה ע"ג הפורום זה פשוט גועל נפש במלוא מובן המילה. אני מתבייש שיש כאלה אנשים שחולקים איתי את אותו תחביב.

הדבר היחיד שיש לי לקוות זה שכל מי שבכלל ישקול לקנות ממך רכב בעתיד יגגל את השם שלך וימצא את השרשור הזה שבו אתה חושף את ה"אני מאמין" שלך במלוא הדרו ולבסוף יחליט לא לרכוש ממך את הרכב כדי לא לממן את המשך מעלליך.

אלעד היקר אתה נשמע סובל אתה לא חייב להכנס לפורם ולהיגעל יש המון פורומים אחרים ששם הרבה יותר נעים ! בהמלצה אישית שלי כדאי שתחפש תחביב אחר שלא תצטרך להגעל . בהצלחה ורק טוב !

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

ובזאת אני מתכבד לנעול את השרשור, הרכב נקנה, נמכר ובא לציון גואל (או שלא).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...