Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה תודה מראש לכל העוזרים באמת כי אני בסוג של סיטואציה מאוד לא נעימה,

אני רוצה לדעת מהו העונש המאקסימלי על נסיעה ללא ביטוח צעיר (אם זה משנה הפרטים אז האוטו הוא טנדר ויש עליו ביטוח רק מגיל 30) באמת אנשים אני חייב עזרה פה כי זה משהו שמאוד מעיק עליי כי כל הביטוי הזה ביטוח "חובה" שהמושג חובה הוא בכלל אומר שזה אמור להיות נגיש לכולם ובגלל זה הוא חובה ואני לא צריך באמת לפרט ולהגיד יותר מזה כי כולם מודעים למחירים הגבוהים.אז אם אפשר אשמח לתשובה שתעזור לי ,ומראש אני רוצה להבהיר שאני לא איזה פורע חוק או משהו בסגנון והאוטו זה אוטו של אבא שפשוט לא מתאפשר לעשות עליו ביטוח ..תודה !

פורסם

העונש המקסימלי הוא שעד סוף חייך אתה תהיה בחובות. לעולם לא תצליח לקנות דירה, או רכב נורמלי, וגם אוכל בקושי יהיה.

בקיצור, חובות עד סוף חייך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז ככה תודה מראש לכל העוזרים באמת כי אני בסוג של סיטואציה מאוד לא נעימה,

אני רוצה לדעת מהו העונש המאקסימלי על נסיעה ללא ביטוח צעיר (אם זה משנה הפרטים אז האוטו הוא טנדר ויש עליו ביטוח רק מגיל 30) באמת אנשים אני חייב עזרה פה כי זה משהו שמאוד מעיק עליי כי כל הביטוי הזה ביטוח "חובה" שהמושג חובה הוא בכלל אומר שזה אמור להיות נגיש לכולם ובגלל זה הוא חובה ואני לא צריך באמת לפרט ולהגיד יותר מזה כי כולם מודעים למחירים הגבוהים.אז אם אפשר אשמח לתשובה שתעזור לי ,ומראש אני רוצה להבהיר שאני לא איזה פורע חוק או משהו בסגנון והאוטו זה אוטו של אבא שפשוט לא מתאפשר לעשות עליו ביטוח ..תודה !

אין עבירה כזאת בחוק !!!

זה נוהל של חברת הביטוח בלבד !!!

פורסם
אין עבירה כזאת בחוק !!!

אתה בטוח ?

ההגיון שלי אומר שיש עבירה נגד נסיעה ללא ביטוח חובה, מכאן שמו ביטוח חובה.

בנוסף, ללא ביטוח חובה אם חלילה לא עלינו רחמנא לצילן בתור נהג צעיר שנוגע ברכב תקלע לתאונה עם נפגעים, המדינה תשלם על הטיפול הרפואי של הנפגע (שיכול להיות גם אתה ) ובמקביל תתבע אותך בסכומים אסטרונומיים.

לא מומלץ

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
אין עבירה כזאת בחוק !!!

איזה מזל שגילית לנו את הסוד. אפשר עכשיו לתבוע את המדינה על זה שהיא קוראת לזה חובה סתם.

העונש אם אני לא טועה הוא שלילה אם זה נהג חדש מה שאני מתאר לעצמי שאתה. ואם תיקלע לתאונה עד סוף ימיך תהיה שקוע בחובות ואני מקווה שיש לך הורים עם כיס עמוק.

אתה במקרה מטבעון?

פורסם

1. החובה בחוק היא לבטח את הרכב בביטוח חובה.

2. פרמיית הביטוח נקבעת לפי הנהגים הקבועים ברכב.

3. גם אם הנהגים הקבועים הם בני 30 עדיין מותר לנהג בן 18 לנהוג באופן חד פעמי והוא מכוסה.

4. אם הוא יהיה מעורב בתאונה ויוכח שהנהיגה שלו לא היתה חד פעמית אלא באופן קבוע - אז חברת הביטוח לא תפצה אותו על נזקי הגוף שלו, ותתבע ממנו בתביעת שיבוב את כל מה ששילמה לנפגעים אחרים. זה עשוי להגיע לסכומים שישאירו אותך שקוע בחובות עד ליום מותך.

5. "פשוט לא מתאפשר לעשות עליו ביטוח" אין דבר כזה. כמו שאמרת, ביטוח חובה הוא חובה ולכן זמין לכולם. אם אתה מסורב ביטוח בחברות הרגילות (למה?) אז עדיין באפשרותך לבטח ב"פול" במחיר אחיד ומפוקח של 3719 ש"ח לשנה.

6. "אני מתקמצן על אלף שקל לשנה של ההפרש בין נהג בן 30 לבין נהג בן 17" זה לא "לא מתאפשר לעשות עליו ביטוח".

7. בנוסף לביטוח חובה - אתה מאוד מאוד טיפש אם אתה חושב לנהוג ברכב בלי ביטוח צד ג' (או מקיף - מקיף כולל בתוכו צד ג') שמכסה את הנהיגה שלך. אם אין לך אלפיה לשנה בשביל צד ג' אז גם אין לך עשרות ומאות אלפי שקלים בשביל לשלם לבעל המרצדס שתיכנס בה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חברה תודה על התשובות,וכן גם על אלו שלא יכלו להתאפק והיו קצת בוטים אבל באמת יכול להיות שפשוט ככה הייתי צריך לשמוע את זה כדי להבין שלא משנה מה זה לא בא בחשבון..

• תוכן חדש...