Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'ק מחברת הביטוח ?!

Natan_
שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נחמדים,מעניין מה עשיתי. :shock:

חזרתי כרגע מהעבודה ואני רואה בתיבת הדואר מעטפה של חברת הביטוח שלי (דורון ענק הביטוח)

קיבלתי צ'ק בסך 511 ש"ח אך אין לי מושג למה מדוע ואיך

העלתי השערה,לפני 3 חודשים בערך גילחתי בטעות אוטובוס של חברת "קווים" כאשר באתי לעבור נתיב והאוטובוס בלם בלימת חירום משום מה.

קיבלתי תביעה בסך 500 ש"ח לפני חודש אך הייתי בחו"ל ולא היה מי שישלם את זה.

יכול להיות שזה בשביל זה ? שאני אשלם כביכול ? כי אף אחד לא פנה אליי (ומוזר,כי טכנית היו אמורים לזמן אותי למשפט) אז כנראה החברה של האוטובוס פנתה לחברת הביטוח שלי בעצמה...

אין לי נסיון עם תאונות וכו',כולה ילד בן 18,נהג חדש.

בקיצור,השערות לגבי למה הצ'ק ? אני חושב שזה בשביל זה אבל הצ'ק על שמי :|

אולי חברת הביטוח חושבת ששילמתי וזה החזר ? אבל איפה ההשתתפות העצמית שלי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...