Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהנושא נטחן פה עד דק, אז אודה גם ללינק לתשובה רלבנטית.

בחישוב קל, בליטר אחד --> 7 ש"ח לליטר --> בערך 11 ק"מ נסיעה במכונית החשמלית. כלומר: 11 ק"מ\ליטר. לא מדהים בשום צורה, במיוחד יחסית להיברידיות \ TSI DSG וכו'. למה שאני אעבור לדבר כזה? הייתי מצפה שזה יהיה לפחות חצי מכך.

למה זה אטרקטיבי?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

בוא נגיד שאם יש לך רכב שעושה בממוצע 1 ל 10-12, אז זה ממש לא שווה ועדיף להשאר עם הרכב.

עשיתי על זה חישוב קטן אתמול כשהסתכלתי על המחירים.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה לא יכול להיות אטרקטיבי או הגיוני, שכל 200 ק"מ צריך להיכנס לתחנת החלפה, שאין בג'אז כמעט בכלל במכונית שאמורה

להיות משפחתית, ושאחרי הכל, זה עובד על חשמל, דבר שמזהם מאד.

תראה כמה מההרצאות של שי אגסי על בטר פלייס ביוטיוב. כל שתי דקות הוא חוזר על המשפט " כרגע זאת היכולת שיש לנו, בעתיד אנחנו נפתח את זה".

הדבר האחרון שזה יכול לעשות זה למשוך לקוחות רגילים, העובדה של משפחתית בלי באג'ז שיכולה לנסוע רק 200 ק"מ בלי צורך להיכנס לתחנת החלפה.

פורסם

לא משתלם לרכוש רכב חשמלי. מצד אחד BP חושבים ירוק מצד שני הורסים שטחים ירוקים לשם בניית תחנות טעינה.

אז מה בדיוק ירוק בכול הפרוייקט ?

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...