Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 הבאה נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטו מעולה מכל הבחינות , כרגע יש לנו מ2008, אולי זה הזמן לשכנע את הכיס שלי להיפתח קצת יותר .. :D פשוט עיצוב מדהים ..

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

עבודת עיצוב יפה מאוד. המעבר לדגם הסדרתי גרם נזקים קלים ביותר לעיצוב של דגם התצוגה, כל הכבוד!

נשמע שגם בפנים יש למה לצפות.

זכור לי כי מאזדה הצהירו בעבר הלא רחוק כי הם רוצים להגיע לרמת האיכות של ב.מ.וו בתא הנוסעים, כלומר אין להם כוונה להתחרות ב-ב.מ.וו אך להציע איכות דומה. מעניין איך זה יהיה בפועל...

לאחרונה בעקבות שיתוף הפעולה עם אלפא רומיאו, אשר כרגע נמצא בחיתוליו, קיימות שמועות כי מאזדה תקבל את הדור הנוכחי של הTCT של אלפא רומיאו (אלפא מפתחת כבר את הדור הבא, בעל 7 הילוכים) וייתכן שנראה את מנועי הטורבו של אלפא/פיאט בחלק מהדגמים של מאזדה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ואוו. ללא ספק רכב מדהים ועוד עם העיצוב הזה...

נהגתי על פאסאט מנוע 2.0 שנת 2008 או 9 ומאזדה 6 מאותו שנתון אך עם נפח 2300.

ללא ספק רכב מנהלים מהשורה הראשונה והיפנים מצמצמים פערים במהירות.

אני זוכר כשרק נחשף הקונספט הזה ראיתי בפייסבוק של מאזדה (עשיתי לייק בצור בעלים גאה של מאזדה) שהם שמו במו אאודי מזראטי קוואטרו פורטה ומאזדה 6 אחת ליד השנייה - ובאמת היה קשה לזהות איפה המאזדה.

פורסם
עבודת עיצוב יפה מאוד. המעבר לדגם הסדרתי גרם נזקים קלים ביותר לעיצוב של דגם התצוגה, כל הכבוד!

נשמע שגם בפנים יש למה לצפות.

מתמונות ריגול שיצא לי לראות ברשת, תא הנוסעים לא מרשים כמו החוץ, למעשה הוא נראה זהה לתא הנוסעים של ה-CX5, קרי סולודי למדי.

לגבי השת"פ עם אלפא, לפחות באלפא הצהירו שתחום המנועים וכו', לא יהיה משותף. אל תשכח שמאזדה השקיע המון בטכנולוגיה החדשה SKYACTIV וצריך למכור בכדי להחזיר את ההשקעה. בכלל פילוסופיית החיסכון בצריכת הדלק שונה למדי בין אירופה, המאמינה במנועי טורבו קטני נפח ותיבות כפולות מצמדים, לבין יפן הנשארת עם מנועים אטמוספריים ותיבות הילוכים רציפות (סובארו,טויטה) או אוטומטיות משופרת (מאזדה, הונדה).

2013-mazda-6-5_800x0w.jpg

מאזדה CX5

2013-Mazda-CX-5-interior-dashboard-1024x640.jpg

ואם קצת מעוף, אז הוא יכל להראות גם כך. פוטושופ בשילוב של לקסוס GS וקצת ב.מ.וו.

6-interior-kodo.jpg

פורסם

ch2856, כוונתי הראשונית הייתה דווקא לצד הטכני של הרכב (מנוע, גיר, שלדה ומתלים ומערכת הבלימה הרגנרטיבית).

אם נתייחס לעניין עיצוב הפנים, אז קודם כל זו תמונת ריגול שלאו דווקא משקפת את המראה הסופי. מעבר לכך הCX-5 הוא דווקא דוגמא לתא נוסעים איכותי. למען האמת אם תשב ב6 הנוכחית בגרסתה המאובזרת ביותר ואז תעבור לCX-5 תרגיש בהבדל לטובת הג'יפון (מבחינת איכות חומרים והרכבה).

לגבי שת"פ עם פיאט/אלפא, מאזדה זקוקה לתיבת מצמד כפול והיא בהחלט תעדיף לקנות אחת מאלפא מאשר לפתח אותה בעצמה.

בעניין מנועי טורבו, נכון שמאזדה שוקדת כרגע על ייעול ושיפור הקיים אך מאוד ייתכן כי מנועי טורבו של פיאט יגיעו בסוף למאזדה, אחרי מסכת שיפורים במסגרת הSKYACTIV (ואף ייתכן שהדבר יפעל באופן דו-כיווני). כמובן שמדובר כרגע על השערה אשר תתממש או לא על בסיס תוצאות של שת"פ בין שני היצרנים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מזדה הכניסו ב-6 החדשה מערכת מעניינת לחיסכון בדלק - אגירת אנרגיה בבלימה, למרות שאין לרכב מנוע חשמלי.

האנרגיה הנאגרת בקבל ייעודי תשמש להפעלת צרכני החשמל בזמן האצה, וכך תוריד עומס מהמנוע ותשפר את צריכת הדלק.

http://www.mazda.com/mazdaspirit/env/engine/i-eloop.html

10% שיפור נשמע לי קצת מוגזם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...