Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 הבאה נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החזית מרשימה מאוד לדעתי ומאוד לטעמי! אני חושב שהבעיה המרכזית עם העיצוב של מאזדה הוא שמרוב מאזדות על כבישי ארצנו נמאס לעין לראות את הקווים האלה של מאזדה. אבל ההעיצוב שלהם פשוט נהדר.

פורסם

חבל שהפנסים לא צרים יותר כמו בתמונות שעלו לרשת לפני מספר חודשים:

185441d1338514601-mazda-6-2013-14-all-new-3-jpg

185440d1338514601-mazda-6-2013-14-all-new-2-jpg

185439d1338514601-mazda-6-2013-14-all-new-1-jpg

אבל נראית עדיין טוב, וכנראה תהיה איכותית כמו הCX5.. ואולי גם חסכונית יותר.

פורסם

זה תמיד המחיר במעבר מדגם קונספט לדגם שצריך בסוף גם לשלם עליו או כמו הפגוש הקדמי שלעומת דגם תצוגה, צריך גם להכניס אוויר לקירור המנוע.

SPIRIT69, אם היחס בין הקרוסאוברים למשפחתיות הגדולות ישאר כמו היום, אז ה-6 תהיה מכונית "נדירה" יחסית על הכביש. הבעיה אולי היא שמאזדה 3 הבאה תהיה כנראה מאוד דומה לה, כמו שהדור הקודם של הסופרב היה כמעט זהה לאוקטביה ואני לפחות הרבה פעמים לא הצלחתי לזהות אם אני עומד מול סופרב או אוקטביה.

takeri_2012_still_25__jpg72-small.jpg

לגבי הסטיישן' אפשר לצנן את ההתלהבות:)

mazda6-wagon-spy_03.jpg

פורסם

ניראית טוב,מי יודע אולי זאת חזרתה של מזדה, הcx5 די מצליח לפי מה שקראתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניראית טוב,מי יודע אולי זאת חזרתה של מזדה, הcx5 די מצליח לפי מה שקראתי.

ה-CX5 מצליח מאוד אפילו, בכל זאת הילד החדש בשכונה, אבל גם ילד מוצלח. אני רק מקווה שישאר קצת "זום זום" ב-6 החדשה, כי ב-CX5 זה מורגש שמישהו כיוון לחיסכון בדלק בהעדפה על תחושת הזריזות המפורסמת.

פורסם
ה-CX5 מצליח מאוד אפילו, בכל זאת הילד החדש בשכונה, אבל גם ילד מוצלח. אני רק מקווה שישאר קצת "זום זום" ב-6 החדשה, כי ב-CX5 זה מורגש שמישהו כיוון לחיסכון בדלק בהעדפה על תחושת הזריזות המפורסמת.

כבר כתבתי שנראה שמאזדה התקרבה לפורד בתחום הנסיעה , יותר חסכון בדלק וכבדות

ואילו פורד התקרבה למאזדה בנושא הנסיעה והמרחב לצערי

פורסם

דווקא לפי מבחנים היא המהירה בין IX35, ספורטז ו-XV.

ואני מסכים, היא מדהימה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם ביחס למשפחתיות וסופרמיני שנחשבות זריזות היא מהירה, 0-100 ב9.5 שניות. מעניין אם ה6 תהיה קלה מCX5 ואיך זה ישפיע על הביצועים וצריכת הדלק.

פורסם
דווקא לפי מבחנים היא המהירה בין IX35, ספורטז ו-XV.

ואני מסכים, היא מדהימה.

זו לא הייתה כוונתי. הכוונה לא לביצועים היבשים, אלא לכיול של דוושת הגז+תיבה+מנוע. בכדי לקבל ביצועים צריך לסחוט את הדוושה בדומה לתחושה של מצב ECO בכל מיני רכבים או מצב D בתיבת DSG שממהרת להעלות הילוכים ואם הנהג לא לחוץ את הדוושה הוא נשאר עם תחושה עצלה של חוסר כוח. מאזדה לא לבד בסיפור הזה, כמעט כל יצרניות הרכב עושות את זה כך כיום.

• תוכן חדש...