Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה וצד ג ל205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי עם הלב ומחר בתקווה שלא יצוצו בעיות(הרכב עוד צריך לעבור טסט לפני העברת בעלות)אני יהיה בעלים של 205GTI :)

התקשרתי לכמה חברות ביטוח ורובן לא מבטחות צד ג של רכב משנת 88,רק חובה.

התקשרתי לחברת ביטוח ״אלמוג״ וקיבלתי הצעה של 4100 ש״ח לצד ג׳ וחובה.

המחיר הוא סביר?האם יש עוד חברות ביטוח שמתעסקות עם רכבים כאלה?

אני נהג בן 22 ללא עבר ביטוחי וללא שלילות.

פורסם

אלמוג זאת לא חברה - זה שם של סוכנות. אני מבוטח שם באופן אישי עם הרכב שבסמלון, וכך גם לא מעט ממכריי.

בעל הסוכנות הוא אריק יעקב. שמו עלה בפורום בכמה הזדמנויות ותוכל למצוא אותו בקלות בחיפוש. בקיצור נמרץ: מומלץ מאוד, גם אם המחיר על פניו יותר יקר.

סוכן ביטוח נמדד בקרות המקרה הביטוחי. אני מאחל לך שלא תגיע לסיטואציה הזאת, אבל אם בכל זאת כן תגיע, עדיף לך שהסוכן שמולו תעבוד יהיה אריק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דניאל תודה רבה לך, דיברתי איתה והמחיר די דומה, באיזור ה4000 ש״ח.

לדעתי אני אבטח באלמוג וזהו.

לגבי הרכב הנוכחי(אוונסיס), החלטתי להשאיר אצלי בגלל שחבל לי למכור ב40% פחות מהמחירון כי השוק פשוט מת(!), אני אמשיך להשתמש בו ביום יום והוא משרת אותי מצויין, שהסופ״ש יגיע ניתן לאוונסיס לנוח ונוריד את הכיסוי מהGTI.

פורסם

שאלת תם, איך הגיע ביטוח צד ג' ל 4000ש"ח ?

ברשותי פגו' 205GR מודל 1993 1400cc (אמנם לא GTI) ועולה לי בערך 1500 ש"ח (כולל לבן שלי מתחת ל 24)

כל זאת אצל הסוכן הפרטי שלי בחיפה.

מה לא הבנתי?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לי נירא מאוד יקר אני מבטח מקיף במחיר כזה יונדאי 2012

את הרכבים שלי מיני מיינורים שנת 82- ו83 אני מבטח אצל ענק הביטוח דורון

גם אני לא הייתי בטוח לגבי הסוכן אבל נותנים ביטוח שמשות ורכב חלופי בצד ג' שווה לנסות שני בחורות נחמדות בתאל וקארין

במחיר שיאן לו תחרות

יום טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

את הרכבים שלי מיני מיינורים שנת 82- ו83 אני מבטח אצל ענק הביטוח דורון

אני באמת לא מאחל לך אבל אם אי פעם תצטרך להפעיל את הביטוח שלך על המיינורים תבין למה המחיר "ללא תחרות" :evil:

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

היי חברים,אני נהג בן 22 ללא עבר ביטוחי(יש חברות שללא עבר ביטוחי לא מוכנות בכלל לבטח!),הביטוח חובה עולה לבדו 2500 ש״ח,הצד ג׳ 1600 ש״ח.

משיחות עם חברות וסוכנויות ביטוח אחרות אלה המחירים פחות או יותר,ומהסתכלות בפורום ״אלמוג״ מומלצת מאוד אצל האלפיסטים...אז למה לא?

פורסם

חובה 2500?, נראה לי יקר, אצלי בפג'ארו החובה 1800 ש"ח וצד ג' 1000 כולל גרירה ושמשות. אולי תבדוק בעוד מקומות.

פורסם
אני באמת לא מאחל לך אבל אם אי פעם תצטרך להפעיל את הביטוח שלך על המיינורים תבין למה המחיר "ללא תחרות" :evil:

תיתפלא לשמוע אבל הפעלתי פעם אחת את שירות הגרר שלהם והוא היה הכי מהיר פחות משעה הגיע אלי בכביש החוף ,לעומט ביטוח אחר שהגיע אחרי שעתיים וחצי .(ביטוח מאוד פופולרי בישראל)

אם אתה לא נהג חדש אין שום סיבה למחיר של 2500 לחובה,חובה זה חובה פלוס מינוס מאה שקלים.

אתה נחשב לנהג צעיר וביטוח חובה צריך להיות 1800 לא יותר מזה,תנסה בכמה חברות

לא מציאותי לבטח רכב שנת 88 ב4000 שקל ,רק ג'+חובה

יש לי יונדאי I35 12 אני מבטח במחיר כזה מקיף+חובה

יום טוב ובהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...