Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה וצד ג ל205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי בכמה מקומות ואני כל פעם מקבל אותו מחיר!4000-4100 חובה+ג,מה לא מסתדר פה?

יכול להיות שבגלל שאני נהג צעיר המחיר כל כך גבוה לצד ג׳??

תמונות כמובן יהיו אחרי שהרכב יהיה בבעלותי :)

פורסם
בדקתי בכמה מקומות ואני כל פעם מקבל אותו מחיר!4000-4100 חובה+ג,מה לא מסתדר פה?

יכול להיות שבגלל שאני נהג צעיר המחיר כל כך גבוה לצד ג׳??

תמונות כמובן יהיו אחרי שהרכב יהיה בבעלותי :)

אתה במושגים של הביטוח מוגדר נהג חדש

עד גיל 24 עד כמה שאני יודע.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

תודה תודה :)

ייקח לי זמן ללמוד את הרכב,למען האמת הוא קצת מפחיד אותי בגלל ההתנהגות הלא סלחנית והנטייה להיגוי יתר.

היום נהגתי איתה בפקקים מחיפה ועד בית שמש...עשינו הפסקה(יותר בשבילי כי היה חם ברמות,היא הייתה גיבורה של ממש)ומבית שמש עלינו בכביש לבית הלא הוא נס הרים הידוע לשימצא,נהגתי כמו סבתא ב205 פור-אבר ולא בגיטיאיי,ולמרות שטיפטפתי זיעה כמו משוגע,החיוך לא ירד לי מהפנים.

עוד מעט אני אפתח פוסט מסודר,עם ליקויים שאני צריך לסדר,המלצות על בעלי מקצוע וכמה תודות לאנשים מיוחדים שעזרו לי מאוד.

פורסם

תתחדש באמת רכב מדהים ,שאני הייתי בן 18 האוטו הזה וסנדי קורפורד היו שני הדברים הכי מחרמנים בעולם .כבעלים של אחותה מבית VW תמיד יש לי כבוד ענק לרכב הזה, ללא ספק קלאסיקה מוטורית .תהנה ותבלה

• תוכן חדש...